niekto niečo nedomyslel ....
uvidime
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/rozvodna-sit-je-pripravena-ani-milion-elektroaut-ji-nestrhne
posledný komentár: Včera o 21:27
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
posledný komentár: Včera o 21:27
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
nie nič neignorujem, len uvádzam fakty. Tie vaše predstavy by mohli byt pravdivé keby šlo o nejaku malu časť trhu ale kedže sa tu jedna o pravdepodobne najpredávanejšie auto tohto roku tak asi zrejme nebude tak zle poskladané. Tí ludia za to vysolili dost velké množstvo prenazí aby si o tych autách niečo zistili, vyskúšali, popozerali a rozhodli či ho chcu alebo nie. Ludia z najbohatších krajín davaju prednost "eletrickemu šrotu" pred medákmi a bmwčkami to má určite väčšiu relevanciu ako pisalkovia na fóre ktorý maju často velmi skreslene informacie alebo proste len nemaju radi tú značku tak si vymyšlaju a chytaju sa neaktualnych informacii. Mimochodom určite existuju kusy ani nie najlepšie zlýcované, to sa stava ked mate produkciu 2mil/rok to ale tesla rieši na zaruku... Riešite tu uplne blbosti ale že podstatné veci - konštrukcia auta (gigacasting), bezpečnosť, pohonna jednotka manažment baterie, softvér je stale o 10r pred konkurenciu úplne odignorujete
tie auta stoja 3x viac ako sandero ci corolla
mne toto fakt pripada ako keby som sa hadal v 2009 či ludia budu chciet vymenit svoje tlačitkove telefony, ktore vydržia tyzden za smartphony. Úplne si spomínam na tie diskusie
Toto je celkovo fakt zábavná diskusia malých chlapcov o nekonečnosti mravcov. To si naozaj niektorí účastníci tejto debaty myslia, že miliardy ľudí, čo sa rozhodujú o tom, aké auto si kúpiť, sa rozhodujú podľa škár na karosérii? OMG! Asi by ste mali menej pozerať petrolheadské kanály na youtube ...
No napríklad aj sledujem pri kúpe auta aj to a nie len farbu na aute
Kupil by si drahy novy spotrebic, napr tv, ak by mal vizualnu vadu, skrabanec, krive plasty?
Samozrejme hovorim o plnej sume, ziadna zlava...
Ja osobne by som take auto neprebral. A je jedno ci elektro, ci spalovak.
Presne ako pise peter120, rovnako aj u spotrebicov do domacnosti. A tie stoja pritom zlomok toho co auto.
Samozrejme hovorim o plnej sume, ziadna zlava...
Môj názor je irelevantný. Relevantný je názor trhu a trh sa nerozhoduje podľa škár.
Škáry ale nehovoria o kvalite celého auta nič a nie je to "spackaná karoséria". Je to skrátka detail, o ktorom si Tesla myslí, že pre dostatočný počet zákazníkov nie je podstatný (a zrejme sa pritom nemýli) a preto ho nerieši. Keby sa znížili predaje Tesly kvôli nerovnakým škáram, tak by by to iste riešila. Ale predaje Tesly ukazujú, že si ju milióny ľudí kupujú aj s nerovnakými špárami, tak to nerieši (a drvivá väčšina ľudí, čo si ju kúpi, zrejme ani netuší, že sú tam nejaké nerovnaké špáry a/alebo tomu nevenuje pozornosť).
Jednoducho to osuli v detailoch.