nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Tu naozaj nie je s čím čakať. Toto môže zmeniť iba pád a odstúpenie Viga. A také víťazstvo by si určite ani Pogi nevychutnal. Skôr sa obávam ešte sobotnej etapy či Vigo nebude chcieť demonštrovať silu a formu a nedá Tadejovi dalších 5 min.
milanku, situácia, veci sa menia ,,za pochodu,, príklad: Pogačar môže mať na tour rovnako dobrý výkon ako Vingo ale na rozdiel od neho urobí hlúposti - postupne v priebehu tour priberie kilo, počas voľných dní blbne na slnku v bazéne, ...
Ivan, ešte nám daj odhad po koľkých rokoch bude potvrdené Jonasove víťažstvo, nech to máme od teba komplet zhrnuté. ?
edit: a je najvyšší čas, aby si sa začal pripravovať na Vueltu.
NIČ sa nestane!
Pred troma rokmi oslavovali všetci Pogačara ako zázračný supertalent, teraz prišiel ešte suprovejší talent, po dvoch rokoch príde ďalší hypertalent!
Prekonávajú sa rýchlostné priemery z časov sypačov najsypačovatejších! Ale na nič sa nepríde!
Dokonca ani chudákov astmatikov už nenaháňajú za 10 násobné prekročenia dávok "liekov."
Ľudia z UCI sa poučili. Nechcú byť funkcionármi v športe, kde sú aféry, kde sa dodatočne mení poradie, kde ľudia strácajú ilúzie o svojich športových idoloch a teda radšej sledujú iné športy a iné idoly.
Takže sa vydali takou tou tenisovou, prípadne hokejovou cestičkou. My nič, my muzikanti!
A sú megatržby z predajov bicyklov a vybavenia.
A páni z UCI už nečumia ako puci, ale počítajú provízie za pohľady bokom.
Takže sa vydali takou tou tenisovou, prípadne hokejovou cestičkou. My nič, my muzikanti!
A páni z UCI už nečumia ako puci, ale počítajú provízie za pohľady bokom.
toto je nejaké insiderské info, alebo vycucané z prsta? lebo skôr sa mi zdá, že to druhé.
Tu zostrihané aj s motivačnou hudbou