Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
To ste mali vidiet moje prekvapenie ked som tam podla trailforksu prisiel na pohodovy zeleny trailik podla popisu ludi rovna cesta dole kopcom. A nasiel som tam tuto blaznovinu
ale ved aj smerom dolu to tam ludia na obycajnych starych hardtailoch...su tam chicken lajny a je to vyhladene.. a ked nechces tak to supnes po tej normalnej cesticke popri traily a na konci to trosku strihnes skrz trail..nevidim fakt problem ani z jednej strany.
Dalsia vec je ze ta "bikeparkova" cast realne nieje ani Krasnansky trail ale Pedal trail alebo nieco take..len ktosi na trailforkse to cele nazval ako krasnansky..
ale ved aj smerom dolu to tam ludia na obycajnych starych hardtailoch...su tam chicken lajny a je to vyhladene.. a ked nechces tak to supnes po tej normalnej cesticke popri traily a na konci to trosku strihnes skrz trail..nevidim fakt problem ani z jednej strany.
Presne, skoro cely ten "bikepark" sa da bez problemov obist smerom dole aj hore. Vyuzivaju to aj ti, co si to chcu prejst viackrat.
tak potom sa ti iste nebude pacit Ivastova "skratka", isiel som tade nedavno je to slusny slapak hore, kusok po rovinke a strmo dolu k asfaltke... naozaj je lepsi "strmak" popri traily alebo uz fakt rovno cez tu asfaltku
Prosím,ako nemtbikerovi;) mi dajte nejake cislo, rychlost akou treba ist, aby sa dalo ist po tom drevenom vale (odstredivou silou),
teda ak to správne chapem;)
Zopar fotiek z dnesho motkania sa MK pri BA.
Ak by niekto vedel doplnit meno neznameho trailu, pripadne ma nejake info k pozostatkom chaty, potesilo by to.
Beriem E-bike, do 16:00 musim byt doma (teda mam cas cca 8 hodin co by malo stacit)
Moze sa pridat e-biker, biobiker aj elektrohejter =)
Skusenosti vravia, ze hejty su len na internete, v reale je vacsina normalna.
Biobikera pockam vzdy na kopci, ci razcesti ak bude treba. Mozno bude cakat on mna =)
pre E-bikerov: nejdem na max. dopomoci, nesnazim sa to prejst za co najkratsi cas, takze je mozne, ze niektorych to so mnou nemusi bavit.
Chodim vzdy s navigaciou (mapy.cz), teda nemusite poznat trasu.
Pripadna uprava trasy po dohode mozna.
Plan je na PB sa najest, zalezi vsak aj od mnoztva ludi na PB.
Minimalne aspon doplnit tekutiny.
Ak nie ste z BA
Mozete sa odpojit hocikde, napr. Cermak, PB, proste kdekolvek vam to vyhovuje
---
Ak nepridem do Smolenic vlakom okolo 8:00, tak mi usiel.
Necakajte ma.
Nebudem v Trnave cakat 2h na dalsi vlak o 9:34
Vtedy mam alternativu
bikom Trnava - Dolany.
Este k tej teme ako sa neda ist Pedal trail (Krasnansky) smerom hore. Smerom hore cez tie chicken lajny ide dlha trasa Katkus Bike Bratislavskeho Maratonu. Je to pomerne strme ale asi rovnake usek od potoka kusok predtym.
Da sa to normalne prejst ale ked to chce niekto tvrdohlavo slapat smerom hore klopenkami, tak nech sa nestazuje ze je tam wallride alebo ze tam niekto jazdi rychlo smerom dole. Blazon je v tomto pripade ten, kto slape klopenkami a skokmi smerom nahor.
Príjemný deň venovaný príjemnému výjazdu v strednej časti pohoria. Teplota doslova ideálna a k tomu jemný vetrík, vhodné podmienky na viac kopcovitejšiu trasu. Prepojenie rôznych lokalít, všetko zjazdné a šlapateľné. Z Rohožníka som prepojil všetky sedemstometrové kopce, aj keď to nebol zámer. Cez niektoré priamo, niektoré len v ich bočných svahoch. Mal som chuť na stúpania, takže som sa im nevyhýbal. Sranda, že to vyšlo akoby vypočítané, skoro presne každých 30km, tisíc výškových metrov nastúpaných. Vo vyšších pohoriach nič mimoriadne, v našich Malých Karpatoch poteší. Dávno som nešiel stúpanie z Modranskej doliny do sedla pod Skalnatou, je to pekný technický kamenistý výšlap. Pomerne zaujímavý.
V klesaní pod Zárubami smer Ostrý kameň viac popadaných stromov na ceste. Vodu som naberal na Píle, nad Brezinkami a už len trochu nad Sklenou hutou. Odmenou bol západ slnka na Geldeku. V tejto časti málo cyklistov, viac turistov. Viac v popisoch fotiek.
Trasa http://www.cykloserver.cz/f/db3e300352/ alebo vo výjazdoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalsia vec je ze ta "bikeparkova" cast realne nieje ani Krasnansky trail ale Pedal trail alebo nieco take..len ktosi na trailforkse to cele nazval ako krasnansky..
Presne, skoro cely ten "bikepark" sa da bez problemov obist smerom dole aj hore. Vyuzivaju to aj ti, co si to chcu prejst viackrat.
Vyskusam, ak je to teda slapatelne a nie nejaky 20% svah
teda ak to správne chapem;)
Ak by niekto vedel doplnit meno neznameho trailu, pripadne ma nejake info k pozostatkom chaty, potesilo by to.
Kamarat nemoze, takze kto ma zaujem, moze sa ku mne pridat.
Zajtra, Nedela 23.7.
Smolenice - BA
https://sk.mapy.cz/s/poluhudena
Kto este nesiel s bikom vlakom: listok sa da kupit aj cez sms
https://www.zssk.sk/zlavy-cestovne/sms-listok-na-vlak/
pripadne cez internet apku (pouzivam)
https://www.zssk.sk/ideme-vlakom/
BA Vinohrady - Trnava 6:41 (7:20)
Trnava - Smolenice 7:34 (7:58)
Beriem E-bike, do 16:00 musim byt doma (teda mam cas cca 8 hodin co by malo stacit)
Moze sa pridat e-biker, biobiker aj elektrohejter =)
Skusenosti vravia, ze hejty su len na internete, v reale je vacsina normalna.
Biobikera pockam vzdy na kopci, ci razcesti ak bude treba. Mozno bude cakat on mna =)
pre E-bikerov: nejdem na max. dopomoci, nesnazim sa to prejst za co najkratsi cas, takze je mozne, ze niektorych to so mnou nemusi bavit.
Chodim vzdy s navigaciou (mapy.cz), teda nemusite poznat trasu.
Pripadna uprava trasy po dohode mozna.
Plan je na PB sa najest, zalezi vsak aj od mnoztva ludi na PB.
Minimalne aspon doplnit tekutiny.
Ak nie ste z BA
Mozete sa odpojit hocikde, napr. Cermak, PB, proste kdekolvek vam to vyhovuje
---
Ak nepridem do Smolenic vlakom okolo 8:00, tak mi usiel.
Necakajte ma.
Nebudem v Trnave cakat 2h na dalsi vlak o 9:34
Vtedy mam alternativu
bikom Trnava - Dolany.
Poznavacie znamenie: ebike FOCUS.
Da sa to normalne prejst ale ked to chce niekto tvrdohlavo slapat smerom hore klopenkami, tak nech sa nestazuje ze je tam wallride alebo ze tam niekto jazdi rychlo smerom dole. Blazon je v tomto pripade ten, kto slape klopenkami a skokmi smerom nahor.
V klesaní pod Zárubami smer Ostrý kameň viac popadaných stromov na ceste. Vodu som naberal na Píle, nad Brezinkami a už len trochu nad Sklenou hutou. Odmenou bol západ slnka na Geldeku. V tejto časti málo cyklistov, viac turistov. Viac v popisoch fotiek.
Trasa http://www.cykloserver.cz/f/db3e300352/ alebo vo výjazdoch.