viete mi prosím poradiť aké nové diely by sa nato dali kúpiť? Je to starý favorit. Jediné čo viem je, že na plášťoch je 32-530 127x1 1/4, na ráfe kolesa 18x622, kolieska na prednom prehadzovači su 2 a na zadnom 4. chcel by som nechať pôvodnú len kostru ktorá prejde novým náterom. Neviem žiaľ nikde inde nájsť nejaké rozmery podľa ktorých by som kúpil nové a modernejšie diely. Ďakujem za všetky rady čo pomôžu.
rám je pomerne veľký ale podľa proporcií bude menší ako 63
a integrovaná pätka vylučuje rok 1963
možno hmotnosť rámu by pomohla, ak bude pod 2,6 kg pri tej veľkosti tak to bude topka.
Meral som veľkosť rámu a je 56(teda ak to správne meram od sedlovej trubky po stred stredu). A má 2.3kg. Ale na hlavovej trubke má diery na nity na stitok tak to môže byť aj starší rám a tá pätka tam môže byť dorobená rozmýšľam
Učite nie... V časoch, keď sa vozili prehadzovače na hákoch, tak otvory na hák prehadzovača + koleso boli tak 3-4 cm dlhé. Na tvojom ráme sú otvory akurát tak na koleso.
Mi23 tak to máš dobré, značku nevieme, je to pomerne nový rám, je veľká šanca že materiál je columbus alebo nejaká lepšia oceľ, má to pätku,
čiže vyskladaj si na tom čo len chceš
JoKo ale Mi23 myslel cele koncovky ramu s patkou, nie len samotnu patku. na sedlovych trubkach mi to nepride ako od vyroby, ale skor tak nejako dorabane. Mi23 skus dat detailne foto tych koncoviek (nech je vidiet aj cast tych sedlovych vzpier).
co chces nejaky konkretny link, odkaz na bike ktory bol upravovany?
Šatka upravoval ramy bezne. kamarat tam daval skracovat a znizovat dancelli po kolegovi z roboty, ktory bol o 20 cm vyssi.
a aj v dnesnej dobe su firmicky, co ti prevaria a pozvaraju komplet nove co si len spomenies. nie len tie vacsie ako singlebe, ale aj napriklad: https://www.facebook.com/kolabdilna/
aj u nich najdes prevareneho favorita trebars na singlespeed patky a hocico ine.
Ten stred má 68mm a tie prvé dve čísla rámu sú 66 ak dobre vidím lebo aj keď to mám v rukách to nieje dobre vidieť. Prikladám sem nejaké fotky tých pätiek.
Zdar. Tak sa usmialo na mňa šťastie a zachránil som veci zo šrotu. Trochu som si aj rozšíril obzory. No že Favorit robil aj košíky na fľašky,som teda netušil. Prosím určí mi niekto z akého roku sú tie obaly zadných nábojov. Ďakujem ?
Zdravím prosím vás mohol by mi niekto poradiť servisáka na favorit ? alebo niekto kto by mi vedel dať doporiadku mojho favorita ? vopred dakujem okolie Trenčín do 50km
Niekto náhodou poradiť takéto ráfiky ? čo najvyšie na favorit 28" niečo 622xcca 15 na 25C plášt , podobné ako je na foto bolo by super aj celé vypleté koleso , alebo rafik na 36d , Dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a integrovaná pätka vylučuje rok 1963
možno hmotnosť rámu by pomohla, ak bude pod 2,6 kg pri tej veľkosti tak to bude topka.
(A ak bude 68, nie je to prve cislo tiež 68, nie 63?)
čiže vyskladaj si na tom čo len chceš
Šatka upravoval ramy bezne. kamarat tam daval skracovat a znizovat dancelli po kolegovi z roboty, ktory bol o 20 cm vyssi.
v súčasnosti je to hovadina, ale v dobe nedostupnosti beriem.
https://www.velobazar.cz/detail/6457
a aj v dnesnej dobe su firmicky, co ti prevaria a pozvaraju komplet nove co si len spomenies. nie len tie vacsie ako singlebe, ale aj napriklad:
https://www.facebook.com/kolabdilna/
aj u nich najdes prevareneho favorita trebars na singlespeed patky a hocico ine.
jednoduchsie je polozit otazku, nech hlada niekto za teba?
napr.: https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/plast-force-700x25c-ia-2304-drot.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/duse-a-ventilky/cestne-a-trekking/force-dusa-700-x-25-32c-fv-33-mm.html
FORCE duša 700 x 25 - 32C, galuskový ventil 33 mm
4,59 €
MOC 5,39 €FORCE Plášť 700x25C, IA-2304, drôt
8,29 €
MOC 10,59 €