Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
tak vies no, prislo to na mna,..... mozno telo by aj dalej oddychovalo, ale vola uz nemoze,....musim ist na ten bike a zaikovat troska, dost bolo oddychovania,....
neboj, pokracovat sa bude
no takže kto sa chystá v nedeľu do rožňavy?? a nehovorte, že ešte neviete
Je to ďaleko. Pezinčania robia peknú cykloturistiku - http://www.sportreport.sk/report/index. ... 6&Itemid=1 - to mám bližšie. Je to v sobotu a v nedeľu budem ležať mŕtvy hore klobásou...
Šalter, porozmýšľaj aj ty...
No nie je to celkom turistika, plánovaný priemer 25 kmh bol doteraz vždy vyšší, to len my starší a ťažší sa hráme na turistov, mladí junáci sa bujačia v každom stupáčiku...
takze v nedelu z roznavy nic nebude...akosi nechcem opat zabit pol vikendu cestovanim po Slovensku a podobne. treba si aspon trosku oddychnut a aspon raz sa v nedelu vyspat ako sa patri...bez budika a podobnych vymozenosti dnesnej doby. ale vela stastia vsetkym tym co idete...o rok sa tam snad stretneme
JoKo tá sranda je v nedeľu... ale rozmýšľam nad tým...
V piatok to prehodili podľa predpovede počasia na nedeľu - a ako pozerám z okna, dobre urobili. Ja nejdem, na nedeľu mám už dohodnutý výjazd na chalupu.
Krásny maratón v rožňave. Počasie vyšlo super, nepršalo, nebol hic. Súperi kvalitný (vidieť na mojom výsledku), organizácia skvelá, križovatky perfektne zabezpečené, len tie kopce boli privysoké a dosť boleli prídem aj na budúci rok
no tak to neviem, nepamatam si ani cislo..ale hovoril slovensky
to ano .. dodnes ma na jeho nohe vyryty predny prevodnik:D tetovanie zdarma.. ked ***** na zem nejakym zazrakom som to ustal ale mam na neho nezelanu pamiatku
takze v nedelu z roznavy nic nebude...akosi nechcem opat zabit pol vikendu cestovanim po Slovensku a podobne. treba si aspon trosku oddychnut a aspon raz sa v nedelu vyspat ako sa patri...bez budika a podobnych vymozenosti dnesnej doby. ale vela stastia vsetkym tym co idete...o rok sa tam snad stretneme
skoda matt mozes banovat:-) perfektna akcia!!! a dobre krute kopce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz bolo načase mal by si pokračovať
neboj, pokracovat sa bude
Je to ďaleko. Pezinčania robia peknú cykloturistiku - http://www.sportreport.sk/report/index. ... 6&Itemid=1 - to mám bližšie. Je to v sobotu a v nedeľu budem ležať mŕtvy hore klobásou...
Šalter, porozmýšľaj aj ty...
http://vladoo.tym.sk/index.php?stranka= ... d&sub=day2
http://vladoo.tym.sk/index.php?stranka= ... d&sub=day2
hlavne by ma zaujimalo kto bol ten kolega na colnagu, pretoze ten curak to cele sposobil!!!
V piatok to prehodili podľa predpovede počasia na nedeľu - a ako pozerám z okna, dobre urobili. Ja nejdem, na nedeľu mám už dohodnutý výjazd na chalupu.
to ano .. dodnes ma na jeho nohe vyryty predny prevodnik:D tetovanie zdarma.. ked ***** na zem nejakym zazrakom som to ustal ale mam na neho nezelanu pamiatku
skoda matt mozes banovat:-) perfektna akcia!!! a dobre krute kopce.