Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
hi. ale s tou mapou to pracuje iba v PC, že ? zmenu mapy v aplikacii nepozorujem..ani v browseri pri dashboard/activity feed to nie je zobrazene...treba až rozkliknut aktivitu....?
Funguje to iba v prehliadaci na pocitaci. V appke nie, ta s tym nic nema. Aj tie mapy tam taha nacierno, preto to musi programator updatovat, ked Mapy.cz nieco zmenia. Sa cudujem, ze to este Mapy.cz nezablokovali.
Som s nim komunikoval uz davnejsie, ze ci nieco podobne nechysta na Garmin Connect, ale ze Garmin kompletne blokuje vsetky externe pokusy o tahanie udajov okrem schvalenych.
Brazílskym športovcom, alebo tým, ktorí budú platiť už štvrtým rokom v mene BRL v posledný augustový týždeň, upravili cenu ročného poplatku z pôvodných 119,90 BRL na 149,90BRL. Stále výhodné predplatné.
Je stále možné stať sa brazílskym športovcom, alebo už len klasika štandardné predplatne? Zišlo by sa niekde ušetriť opäť eur proti štandardu, ak je tá možnosť. Za akékoľvek info vďaka
Nie, už to dlho nefunguje, zistili rýchlo bug. Stihol to iba ten, kto o tom vôbec vedel (vďaka tejto téme) a rovnako bol v danom čase veľmi rýchly. Dokonca to nebolo ani v dňoch iba hodinách dostupné. A áno, bolo potrebné využiť brazílsku vpn,aby sa "dokázalo", ze žiadateľ je v Brazílii. Informácia je teda relevantná pre pár šťastlivcov.
Osobne som to stale vyhodne predplatne zrusil. Vlastne ziadnu premiovu funkciu nepouzivam, tak ich nebudem nadalej okradat
tak toto je dost trollovaci nazor. cele zazemie, ktore umožňuje strave fungovanie stojí obrovské peniaze. keď by takto na to pozreli všetci, tak máme s prepáčením hovno. ja si premium platim, lebo si uvedomujem, že aj základná funkcionalita mi za to stojí, navyše, teraz mi dali cenu tuším 56 eur na rok, to nie je ani 5 eur mesačne, to je už pomaly tak dve kávy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
musíš cez webovú verziu,nie cez apku,vľavo 3 bodky>export GPX
Pridáš si do prehliadača chrome toto rozšírenie máp a je to. Potom už iba v PC na Strave otvoríš výjazd a z ponuky máp vyberieš jednu zo štyroch map.cz
https://chrome.google.com/webstore/detail/strava-map-switcher/djcheclpmmkcdkjcenfamalobdenmici
Aplikácia "traXapp St" https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.glops.traxappst
Vieš cez zdieľanie stiahnuť gpx výjazdu followerov resp konkrétneho výjazdu, na ktorý máš presný link (vidíš ho v Strava mobilnej aplikácii)
https://chrome.google.com/webstore/detail/strava-map-switcher/djcheclpmmkcdkjcenfamalobdenmici
hi. ale s tou mapou to pracuje iba v PC, že ? zmenu mapy v aplikacii nepozorujem..ani v browseri pri dashboard/activity feed to nie je zobrazene...treba až rozkliknut aktivitu....?
Som s nim komunikoval uz davnejsie, ze ci nieco podobne nechysta na Garmin Connect, ale ze Garmin kompletne blokuje vsetky externe pokusy o tahanie udajov okrem schvalenych.
tak toto je dost trollovaci nazor. cele zazemie, ktore umožňuje strave fungovanie stojí obrovské peniaze. keď by takto na to pozreli všetci, tak máme s prepáčením hovno. ja si premium platim, lebo si uvedomujem, že aj základná funkcionalita mi za to stojí, navyše, teraz mi dali cenu tuším 56 eur na rok, to nie je ani 5 eur mesačne, to je už pomaly tak dve kávy.
som na pc ale vieš si to pozrieť aj normálne v appke, prejdi na aktivitu a skontroluj privacy
Settings - pod Preferences "Privacy controls" - Activities