Ahojte,
uvažujem o kúpe cestného bicykla a celkom ma zaujal tento https://www.merida-bikes.com/sk-sk/bike/2021/reacto-5000. Podľa toho čo som pozerala by mal byť na Ultegre okrem stredu a kľúk, takisto brzdové kotúče sú nižšej rady. Výhoda bicykla je, že ho viem mať hneď, pričom pri iných alternatívach by som musela čakať.
Myslíte, že je to dobrá kúpa alebo radšej počkať kým naskladnia Reacto 6000ku prípadne nejaký iný model/značku.
Dobry den,
model Reacto 5000 team replika 2023 je uz vypredany a dalsie kusy tento rok uz naskladnene nebudu.
S pozdravom
Peter Babják [email protected]
vedúci predaja
ak by niekto mal info o nejakom volnom Lku z modelu 5000 pls SS
Ahoj, ja som moj v Lku objednaval v novembri 22 a prisiel az v maji so slovami, ze sa podarilo im uchytit jeden kus pre slovensko a dalsie na 99% nepridu.
ano v maji dosal zasielka, tam som este vahal, boli nejake ine okolnosti v hre, vtedy som dufal ze este budu nejake dodavky ale vyzera ze asi nie
len v inej farbe sa mi to nepaci a zjavne je to najziadanejsi model aj koli pomeru cena/vykon. Ak by si sa ho chcel znenazdajky zbavit daj vediet
Zabka-Velo ina farba sa mi nepaci, chcel som len tuto team.
samozrejme bazar sledujem ale predava to za cenu za ktoru to pred 2 rokmi kupil
Mko by som vedel mat ale to proste nechcem
Kedze uz je vsade inde vypredany a dalsi taky nebude, tak si myslim ze bud chces, alebo nechces.
Alebo chces, najlepsie zadarmo, a este aby ti to niekto doniesol do druheho dna az rovno pred dvere. Sorry.
Zabka-Velo ina farba sa mi nepaci, chcel som len tuto team.
reacto 5000 model 2022 bola cena ~ 2800e, a kedze ide o "nejazdeny" bike, tak si cenu v pohode zachovava, presne ako u aut.
dnesne Merida modely su oproti cenam z 2021 a 2022 doslova "lacnejsie" pretoze maju lepsi carbon [o 1 triedu}, u scultury 5000 to plati urcite.
replikovy rad zvysili z 5000 na 6000 {u oboch modelov} a novy standard miesto ultegry je 105di2. ta sada je aj u inych znaciek takto pouzivana. asi to uz tak ostane.
nechces sive ale zive ziarive farby ? Trek Ikon Iridescent, alebo nejaky lokalny maliar, ktory zvladne pekne dielo {farby sa kupit daju}. ta cervena na meride sa mi paci, tie nove celo-biele su take nevyrazne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
model Reacto 5000 team replika 2023 je uz vypredany a dalsie kusy tento rok uz naskladnene nebudu.
S pozdravom
Peter Babják
[email protected]
vedúci predaja
dakujem
len v inej farbe sa mi to nepaci a zjavne je to najziadanejsi model aj koli pomeru cena/vykon. Ak by si sa ho chcel znenazdajky zbavit daj vediet
dakujem
pre kompromisnych
https://www.velocity.sk/sk/bicykle/merida-reacto-4000-2
alebo pre narocnych
https://www.velocity.sk/sk/bicykle/merida-scultura-9000
Alebo chces, najlepsie zadarmo, a este aby ti to niekto doniesol do druheho dna az rovno pred dvere. Sorry.
reacto 5000 model 2022 bola cena ~ 2800e, a kedze ide o "nejazdeny" bike, tak si cenu v pohode zachovava, presne ako u aut.
dnesne Merida modely su oproti cenam z 2021 a 2022 doslova "lacnejsie" pretoze maju lepsi carbon [o 1 triedu}, u scultury 5000 to plati urcite.
ale kazdy si vybera po svojom. bespoke.
Ale je to velkost M, tu viem kupit aj teraz v MY22 ale ja chcem L.
bud vahaju koli farbe alebo nechcu mat mechanicku ultegru? teamova replika na 24 je 6000ka
rovnako je to aj pri Sculture
https://www.merida-bikes.com/en/bikefinder/tag/road-race-aero-8/root/bikes-subcategory
Aj tak mi nie je jasne preco to zarezali. 105ku urobia 2x12 mechanicku a ultegru nie?
Skoda. Ta 4000ka nova vyzera strasne. Taka hnusna nudna nijaka farba
Ale pozeram ze bude aj v striebornej co je trochu lepsie
https://www.merida-bikes.com/en/bike/4134-5696/reacto-4000
Nova team biela nie je uplne zla ale 22/23 cervena bola krajsia imho 😁