Dnes su presne dva mesiace do zaciatku tohoto na Orave premieroveho podujatia a tak si ako jediny oravec z fora vyhradzujem pravo na zalozenie tejto temy
si pekne vyzeral nasrato, ked som ta tam viel. ale neboj niesi jediny...
ja som zase pre istotu ani nedosiel na start, lebo sa mi ozval vysoky tlak, tak som nenastupil , z coho som bol brutal NASRATY, lebo som sa strasne tesil na pretek...
...vzhladom na pocasie ake panovalo ta to nemusi az tak trapi. Martin nie je daleko a ak si k tomu nestihol zaplatit aj starovne tak si z toho nakoniec vysiel celkom dobre.
...vzhladom na pocasie ake panovalo ta to nemusi az tak trapi. Martin nie je daleko a ak si k tomu nestihol zaplatit aj starovne tak si z toho nakoniec vysiel celkom dobre.
no zaplatene bolo, prisel som aj s bikom. proste som siel na maraton aj keby lialo (to ni nevadilo), no lenze zdravotne som bol na tom v pecku
Tak tomuto hovorim total survival. Prvy okruh parada..sice lialo ale to mi nevadilo, hlavne ze sa blato nelepilo. Dokonca som mal v prvok kole cas 2:31 za co by som sa nemusel ani na kratkej hanbit. Ale to druhe to bolo nenormalne...potom uz mi bolo vsetko jedno, kaluz nekaluz, kolesa sa miestami netocili, kazetu som ani nevidel. V polke druheho okruhu mi odisli platnicky na prednej brzde, vobec nezaberala a teda ani nebrzdila, ale ked mi povedali ze som piaty a ten predo mnou je iba kusok tak som si povedal ze to musim dojst aj bez brzd, tak som teda pokracoval...Toho predo mnou som dobehol do kopca a snazil sa spravit aky taky naskok pred cielovym zjazdom aby ma tam nedal. Sice som sa v poslednom zjazde opustil na chvilu bike (nemohol som ubrzdit zakrutu ale nakoniec to vyslo, druhe kolo za 2:55 a 4-te miesto (preco nemohol byt Barenyi na olympiade ). Ale takato akcia bohate staci raz do roka, kupovat zakazdym platnicky a menit bovdeny v radeni sa mi nechce
Inak uz viem preco Tomas Frischknecht pouzival pri otocnom radeni stahovaciu SK pasku...v tom blate sa ku koncu vobec nedalo tocit s gripom, to bolo nenormalne kolko krat som koli tomu musel zosadat
Co sa tyka trate a zabezpecenia, vazne super, aj v tom pocasi sa naslo kopec ludi co fandili, na obcerstvovackach ludia velmi ochotni, trat znacena paradne. Aj v tej hlme na holiach ked som videl cca 10 metrov pred seba som nezabludil
Štart som chcel vidieť, ale žiaľ som radšej trochu pospal (neplánovane), než by som makal do DK. Takže príchod bol až o 10:22. Ale bolo sa na čo pozerať na konci trate. Na tom bridlicovo-blatistom zjazde bolo hotové ródeo.
Hmmm.... zeby repriza horala ? myslim ze horsie .... na horalovi som znicil platnicky ktore mali 5mesiacov a dnes som znicil platnicky ktore mali 0km nahodene piatok vecer .... dalej sa mi nejak pokazila vidla a zadny naboj je v tahu kabelaz od tacha tiez niekde som porezal uplne novy plast za 1100sk a najlepsie nakoniec par metrov pred cielom na tej dlazbe v zakrute mi smyklo predne kolo a praskol som prilbu za 1600sk takze tolko k dost velkym skodam(financnym) a pri pade na beton rozbite koleno a laket .... co uz ... hlavne ze som dosiel neviem ci pri maratonoch plati : mudrejsi ,,odstupi" ... okrem skod mam aj prijemne zazitky ako napriklad hmlu na luke spojenu so spinavimi okuliarmi a ani som sa nenazdal a bol som aj s bikom v stade oviec ktore sa ma asi zlakli a zacali utekat ked som zastavil medzi nimi .... inak trat za sucha by bola fakt nadherna a pomerne rychla ... tak mozem si teraz napisat aj ja FINISHER ORAVA TROPHY ???
Duracer, to mi je čudné, že Ty ako domáci to zbalíš a nasratý sa ideš štartovať domov.A guľáš a "nejaká" tombola Ti je ukradnutá.
Viem, že počasie bolo na hovno a to čo sa Ti stalo tiež nepoteší, no určite by som ako domáca ostala-kôli atmosfére,tým čo došli, ale aj tým čo nedošli-ako Ty, kôli aj tej "ukradnutej tombole ", organizátorom, čo sa určite posnažili...skrátka som doma, tak prečo si to nevychutnať, či už v pozitívnom, alebo negatívnom slovazmysle.
Čo sa mňa týka, napriek zaplatenému štartovnému som sa rozhodla neštartovať- šepkal mi to môj pud sebazáchovy. A keďže viem kriticky prehodnotiť svoje možnosti a schopnosti teraz viem, že som sa rozhodla správne.
Klobúk dávam dolu pred všetkými, ktorí došli do cieľa, ale aj pred tými, čo to museli ukončiť predčasne s nejakých technic. príčin.
Čo sa týka organizácie, na prvý krát podľa mňa fajn, akurát chýbal teplý čaj ako na občersvovačkách, tak aj v cieli. V takomto počasí, ktoré sa čakalo ,by dobre padol namiesto chladenej koly.Tento pretek určite chceme absolvovať ešte raz za normálneho počasia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som zase pre istotu ani nedosiel na start, lebo sa mi ozval vysoky tlak, tak som nenastupil
no zaplatene bolo, prisel som aj s bikom. proste som siel na maraton aj keby lialo (to ni nevadilo), no lenze zdravotne som bol na tom v pecku
tak tomu ver do polnoci som sa s nimi sral
inac kuknite na vysledky, dost ludi co nedokoncilo, sa ani necudujem...
https://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/mtbcup/orava/
toto ešte musím citovať
Inak uz viem preco Tomas Frischknecht pouzival pri otocnom radeni stahovaciu SK pasku...v tom blate sa ku koncu vobec nedalo tocit s gripom, to bolo nenormalne kolko krat som koli tomu musel zosadat
Co sa tyka trate a zabezpecenia, vazne super, aj v tom pocasi sa naslo kopec ludi co fandili, na obcerstvovackach ludia velmi ochotni, trat znacena paradne. Aj v tej hlme na holiach ked som videl cca 10 metrov pred seba som nezabludil
Viem, že počasie bolo na hovno a to čo sa Ti stalo tiež nepoteší, no určite by som ako domáca ostala-kôli atmosfére,tým čo došli, ale aj tým čo nedošli-ako Ty, kôli aj tej "ukradnutej tombole ", organizátorom, čo sa určite posnažili...skrátka som doma, tak prečo si to nevychutnať, či už v pozitívnom, alebo negatívnom slovazmysle.
Čo sa mňa týka, napriek zaplatenému štartovnému som sa rozhodla neštartovať- šepkal mi to môj pud sebazáchovy. A keďže viem kriticky prehodnotiť svoje možnosti a schopnosti teraz viem, že som sa rozhodla správne.
Klobúk dávam dolu pred všetkými, ktorí došli do cieľa, ale aj pred tými, čo to museli ukončiť predčasne s nejakých technic. príčin.
Čo sa týka organizácie, na prvý krát podľa mňa fajn, akurát chýbal teplý čaj ako na občersvovačkách, tak aj v cieli. V takomto počasí, ktoré sa čakalo ,by dobre padol namiesto chladenej koly.Tento pretek určite chceme absolvovať ešte raz za normálneho počasia.
kto vie, kedy bude normalny maraton?
Na občerstvovačke v Pucove bol teplý čaj určite. V cieli neviem, ak nebol, tak sorry, ale určite sa dal objednať.