chcel by som sa opytat ci je daka moznost opravit (cisto esteticka zalezitost)doskrabany karbon..
presnejsie ide o sedlovku sintace a je uz trochu dokatovana...
da sa to dako prebrusit?ci ani ne?
vdaka
Zdravím, toto je defacto len poiatočne štádium poškodenia lepeného spoja vložka-karbón. Nikto nevie povedať, akým tempom sa takéto poškodenie bude rozširovať. Pre zaujímavosť posielam link na pokročilejšie štádium a jeho riešenie u nás: https://www.instagram.com/p/CrycWoeMVja/?img_index=10
Zdravim. Ja som objavil na bicykli po kúpe toto. Bolo to zakamuflovane a moja chyba, že som si to nevšimol. Nevyzerá to na prasklinu ale neviem či je vážnejšie poškodeny karbón. Je to miesto na vidle.
Zdravím, toto je defacto len poiatočne štádium poškodenia lepeného spoja vložka-karbón. Nikto nevie povedať, akým tempom sa takéto poškodenie bude rozširovať. Pre zaujímavosť posielam link na pokročilejšie štádium a jeho riešenie u nás: https://www.instagram.com/p/CrycWoeMVja/?img_index=10
Ejha, to musi byt daco extra , ked mi pise "You must be 18 years old or over to see this profile"
Zdravim. Ja som objavil na bicykli po kúpe toto. Bolo to zakamuflovane a moja chyba, že som si to nevšimol. Nevyzerá to na prasklinu ale neviem či je vážnejšie poškodeny karbón. Je to miesto na vidle.
Tu ide na 99% iba o poškodenie laku - oderok. Pokiaľ sa v tom mieste neukážu dodatočne nejaké prasklinky na laku alebo aj na tom odhalenom mieste karbónu (posledná odhalená viditeľná plocha), tak je to v poriadku. Tak či tak odporúčam kontrolovať si celý rám aspoň raz za mesiac-dva.
to znamena ze už len vyberies z obalu a das na miesto kde potrebujes a nepotrebujes davat epoxid?
Ja len doplnim ze prepreg musis drzat v mraznicke aby nezreagovala zivica..a po aplikacii dat " vypiect". Otazka znie, ci zivica ktorou je prepreg napusteny by vedela vytvrdnut do plnej pevnosti aj pri izbovej teplote...
ddemo áno, aj nie Samozrejme polymerizácia by prebehla, no nedosiahla by svojich maximálnych fyzikálnych a mechanických vlastností. Sú však na trhu nízkoteplotné prepregy, ktorým stačí nízka teplota (do 100 °C) a iba vákuovanie, bez potreby spracovania v autokláve.
balnivea ono, zas to nie je také jednoduché, ako s leukoplastom.
Zdravim. Prerábam bike na jedno prevodník a rád by som odstránil úchytky na bovdeny, sú prinitované. Riešil to niekto?? Neviem či bude stačiť to len zakvapnut epoxidom, alebo to treba aj prekryť aj nejakými vláknami.
Ahojte, áno toto je už vhodne na opravu a pripájam odkaz na podobnú opravu, ktorú sme tento týždeň robili. Tu by šlo o veľmi podobnú prácu, tak pre predstavu, nech sa páči:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ejha, to musi byt daco extra , ked mi pise "You must be 18 years old or over to see this profile"
Tu ide na 99% iba o poškodenie laku - oderok. Pokiaľ sa v tom mieste neukážu dodatočne nejaké prasklinky na laku alebo aj na tom odhalenom mieste karbónu (posledná odhalená viditeľná plocha), tak je to v poriadku. Tak či tak odporúčam kontrolovať si celý rám aspoň raz za mesiac-dva.
to znamena ze už len vyberies z obalu a das na miesto kde potrebujes a nepotrebujes davat epoxid?
Ja už rok jazdim s prasklinou ktorá keď na ňu zatlačím tak citim že to je makke a zatial všetko vpohode
Ja len doplnim ze prepreg musis drzat v mraznicke aby nezreagovala zivica..a po aplikacii dat " vypiect". Otazka znie, ci zivica ktorou je prepreg napusteny by vedela vytvrdnut do plnej pevnosti aj pri izbovej teplote...
balnivea ono, zas to nie je také jednoduché, ako s leukoplastom.
podobné opravy stoja okolo 250-350€ aj s lakovaním do pôvodného stavu. Doba dodania je u nás do 2-3 týždňov.
EDIT: Fotky sú vo veľmi zlej kvalite, ale aj tak tam je vidieť poškodenia na karbóne.
https://www.instagram.com/reel/C684Qy0qqHz/?igsh=MWMzanZpMzR5c3JteA==