Ja ich teda tiez nelutujem ale teda ze v ich gebulach sa nenajde ani tolko rozumu ze nepridu na to ze to ze ich maju za hlupakov, pomylenych, zufalych atd. je nic oproti tomu co si o svojich volicoch musi mysliet sam fico (a spol). Ten sa musi niekde pri pive strasne rehotat jak su uplne ***** nuti ze mu zozeru uplne vsetko.
Dnes zaujimava tema dna na ta3. Kalinak Sakova Krupa Valasek k dnesnym udalostiam. Moj pocit z toho bol ze ide do tuheho. Kalinak obcas vyzeral tak ze mu praskne tepna na krku a podla farby krku vyzeral ze je v strese. To sa mu v minulosti nestavalo…
Inak povedane Pelle pojde do vlady definitivne s Fikom a Dankom. Otazkou je, ci sa k nim prida aj Kollar a Majersky, resp. co im budu musiet slubit. Bude to zaujimave...
Po dlhej dobe som sa len tak pozrel na pravda.sk do diskusií,
mám z toho dobrý pocit, stále je to stoka, ale dávnejšie to tam bolo už oveľa oveľa horšie
Dnes zaujimava tema dna na ta3. Kalinak Sakova Krupa Valasek k dnesnym udalostiam. Moj pocit z toho bol ze ide do tuheho. Kalinak obcas vyzeral tak ze mu praskne tepna na krku a podla farby krku vyzeral ze je v strese. To sa mu v minulosti nestavalo…
Iba kúsok som videl, ale Kalinakove tiky ocami vlavo-vpravo boli neprehliadnutelne
Do debaty o Kaliňákovi sa zapojí aj Miroslav Bödör, ktorý ho takisto zjavne nemá v obľube: „Behá s tými očami, do p**i, doľava, doprava, doprava, doľava, do p**i, tak jak potkan.“
„Hej no. Preto to voláme Kaliho oči,“ odpovedá mu Para.
„Všimol si si, jak nám asi trikrát prízvukoval, že Fleischer aj naňho hovorí?“ vraví neskôr Gašpar.
Kajúcnik Martin Fleischer je exriaditeľ ekonomickej sekcie ministerstva vnútra...
Zdroj:-aktuality.sk
Tu bude vyprávať, že rodina. K***t, by som mu pichol tú vidličku do čela,“ cituje slová Gašpara server Postoj. Gašparovi sa nepáčilo, ako Kaliňák predtým povedal o jeho otcovi, že ho považuje za svoju rodinu. „Behá s tými očami, do p**i! Doľava, doprava, doprava, doľava, do p**i, tak ako potkan!“ vstúpi do debaty Bödör starší. „On tu bol dnes preto, aby tu dal tieto emočné pi****ny... A myslel si, že sa tu teraz roztopíme z neho, ko**ta sk******ho, špinavého, cigánskeho,“ hovorí ďalej Gašpar. „Jak ho dobijem raz, strašne ho zj**em z tej motorky, mu dám takú čelovicu,“ vyhráža sa ďalej.
Zdroj:-postoj.sk
Vedia, že im prihára... dúfajú že vyhrá Smer,ale ja verím,že vyhrá PS a Jaro Spišiak bude minister vnútra. Potom by už Kaliňákovi aj oči vypadli z jamiek...
Chlapík tlačí na záchode ako najatý, ide okolo upratovačka, zdá sa jej, že sa zbytočne svieti, tak zhasne. V tom sa ozve strašný rev, tak zase zasvieti:
”A čože tak revete?”
”Fuj, to bol sprostý fór! Už som sa zľakol, že mi vypadli oči!”
Všetko je to pekné, ale výsledkom posledných akcií NAKA bude, že Sme(r) Rodina sa teraz v snahe chrániť Pčolinského a ich GP, definitívne spojí so Smerom a Hlasom (Pelle a spol. sa tiež boja basy) + SNS a za tichej podpory nacistov z Republiky. Čaká nás orbanizácia Slovenska a nejaký soft fašizmus, počítajme s tým, že vydajú zákon o "nezákonnosti Matovičovho režimu", oslobodia našich ľudí ako Kováčik, pozatvárajú Lipšica a ďalších oponentov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a potrebuje ich len na 1,5 mesiaca ...
aspoň tie vydesené ksichty stoja za to
mám z toho dobrý pocit, stále je to stoka, ale dávnejšie to tam bolo už oveľa oveľa horšie
Iba kúsok som videl, ale Kalinakove tiky ocami vlavo-vpravo boli neprehliadnutelne
To si sa asi nikd nepozeral zblizka na Kalinaka....ved uz o tom boli aj memecka robene.
To s tymi ocami robi bezne a robil to aj v minulosti.
„Hej no. Preto to voláme Kaliho oči,“ odpovedá mu Para.
„Všimol si si, jak nám asi trikrát prízvukoval, že Fleischer aj naňho hovorí?“ vraví neskôr Gašpar.
Kajúcnik Martin Fleischer je exriaditeľ ekonomickej sekcie ministerstva vnútra...
Zdroj:-aktuality.sk
Zdroj:-postoj.sk
”A čože tak revete?”
”Fuj, to bol sprostý fór! Už som sa zľakol, že mi vypadli oči!”
https://www.ta3.com/relacia/30357/policajny-prevrat-alebo-rozuzlenie-kauz
https://dennikn.sk/minuta/3527304/?ref=mwat
tu je aj záznam tlačovky,Ódor aj Čaputová sa vyjadrili jasne-Fico je klamár a prezidentka naňho čoskoro podá trestné oznámenie:
https://www.aktuality.sk/clanok/TjxRnBO/bezpecnostna-rada-ziadny-policajny-prevrat-nie-je-uviedla-prezidentka-zuzana-caputova/