tiež si myslím,že Smeráci a hlavne Fico šponujú strunu až príliš,napr. toto chcú presadiť na mimoriadnej schôdzi https://dennikn.sk/minuta/3527692/?ref=mwat
oni ako opozičná strana stále nechápu,že už neriadia štát zo 6. poschodia hotel Hilton (či kde to bolo ..)
Smer len kopiruje Trumpa a jeho sektu Republikanov. Prisiel kovid tak z opozicie sabotovat vsetky nariadenia na spomalenie pandemie, antivax, dezolati, cim bude horsie tym lepsie. Prisla vojna tak spochybnovat sankcie, vojensku pomoc a vinu ruskej strany. Ked prehral volby, snazil sa zabranit vyhlaseniu vysledkov, ked sa mu to nepodarilo, zacal spochybnovat regulernost volieb a zorganizoval nevydareny puc. Ked mu zacali pribudat obvinenia, bol to hon na carodejnice a on je chudacik obet.
Scenar Republikanskej sekty je manual pre Smerakov a drzia sa ho do bodky. Takze ak nahodou nezostavi vladu, da sa ocakavat ze rovnako nahucka svojich primitivnych volicov aby prevzali "spravodlivost" do vlastnych ruk.
Ešte mi napadlo že Boris Štartér sa chcel nanominovat na piatkovú bezpečnostnú radu aj keď tam nepatrí, ako to dopadlo? Keďže nemal tlačovku tak tam nebol?
Inak povedane Pelle pojde do vlady definitivne s Fikom a Dankom. Otazkou je, ci sa k nim prida aj Kollar a Majersky, resp. co im budu musiet slubit. Bude to zaujimave...
Mafia sa zgrupuje...zdroj:-Dennik N
Robert Fico v TA3 zopakoval, že sa na Slovensku podľa neho udial policajný prevrat. V diskusii s ním súhlasil predseda Sme rodina a parlamentu Boris Kollár. Zadržanie Tibora Gašpara označil za „vymyslenú blbosť“. Takisto tvrdí, že SIS, NBÚ aj s generálnou prokuratúrou sú jediné úrady, ktoré ešte fungujú, a preto sa polícia chce zbaviť ich šéfov.
Fico nazval nového štátneho tajomníka na ministerstve vnútra „nočným vrátnikom Progresívneho Slovenska“. Na mysli mal Martina Kráľoviča, ktorý pôsobil vo funkcii nočného primátora v Bratislave.
Kollár aj Fico sa nahlas smiali, keď moderátor v TA3 čítal tvrdenia utajeného svedka, ktoré zverejnili Aktuality.
„Som rád, že sa pán predseda smeje so mnou,“ povedal Fico. Kollár tvrdí, že niektoré neziskové organizácie sú „roztlieskavači čurillovcov“ a niektoré médiá sú iba PR agentúry.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/minuta/3527692/?ref=mwat
oni ako opozičná strana stále nechápu,že už neriadia štát zo 6. poschodia hotel Hilton (či kde to bolo ..)
Scenar Republikanskej sekty je manual pre Smerakov a drzia sa ho do bodky. Takze ak nahodou nezostavi vladu, da sa ocakavat ze rovnako nahucka svojich primitivnych volicov aby prevzali "spravodlivost" do vlastnych ruk.
Fakt som zvedavý,či budú mať dosť hlasov na otvorenie-vyzerá to tak,že áno:
https://www.aktuality.sk/clanok/kZSba9T/olano-sa-na-mimoriadnej-schodzi-k-zasahu-naka-zucastni-ale-nebude-ju-podporovat/
https://dennikn.sk/minuta/3528519/?ref=mwat
https://videoportal.joj.sk/na-hrane/epizoda/112780-na-hrane-simecka-i-pellegrini
Podľa mňa je to istota.
Robert Fico v TA3 zopakoval, že sa na Slovensku podľa neho udial policajný prevrat. V diskusii s ním súhlasil predseda Sme rodina a parlamentu Boris Kollár. Zadržanie Tibora Gašpara označil za „vymyslenú blbosť“. Takisto tvrdí, že SIS, NBÚ aj s generálnou prokuratúrou sú jediné úrady, ktoré ešte fungujú, a preto sa polícia chce zbaviť ich šéfov.
Fico nazval nového štátneho tajomníka na ministerstve vnútra „nočným vrátnikom Progresívneho Slovenska“. Na mysli mal Martina Kráľoviča, ktorý pôsobil vo funkcii nočného primátora v Bratislave.
Kollár aj Fico sa nahlas smiali, keď moderátor v TA3 čítal tvrdenia utajeného svedka, ktoré zverejnili Aktuality.
„Som rád, že sa pán predseda smeje so mnou,“ povedal Fico. Kollár tvrdí, že niektoré neziskové organizácie sú „roztlieskavači čurillovcov“ a niektoré médiá sú iba PR agentúry.
Predtym v Rtvs Kalinak a E.Tomas, jeho takmer najcastejsi terc bol 'pan moderator Makara' neskacte mi do reci
Na zomri chvalili Kovacica, oplati sa to vidiet?