Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
82,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
82,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
(trasa v profile)
Na tento výjazd sa chystám už 5 rokov. Vždy keď som 3-4 dni v Salzkamergute, tak plánujem, plánujem a vždy to odsuniem na další rok. Prisahám, že už budúci rok to musím pojazdiť.😁
edit: az teraz na tom traktore som si vsimol ako mtbiker kazi fotky
Prezradenie pre hladacov:
Fotka c.4
Ono to je o hlave. Tie kamene sa proste nešmýkajú. Keď už to je ozaj veľký uhol ,hlavne pri tých malých tak to proste ustreli no nič sa nestane. Všetky veľké čo sú na trailoch ,po ktorých človek ide proste podržia. A aj lávky atď. Najhoršie sú na rychlebách korene bez kôry,to je proste ľad. A tých je najviac na Wales-e. Ten bol čo sa týka stability asi najhorší ?? ale zas druhá strana mince sú proste zvolené tlaky a výber plaštov. Ja mám napr. Vpredu Magic Mary a vzadu Hans Dumf od Schwalbe. A tlaky na duše dávam 2.0-2.1 aj to sa mi zdá tvrdé,no na Rychleby to dám kúsok viac ,predsa kameňov kde to seknuť je viac než dosť ? pozri si na YouTube trail Velbloud. Tu tažšiu linu pohode dali plášte aj ja. Ale aj tak ten najdôležitejší článok je medzi rajdami a sedlom ?? na to že chodím 2x do roka na bike som rád že som to prežil ?? vôbec som není rozjazdený
A po tohtoročnom výlete na Rychleboch tiež môžem potvrdiť že tamojšia žula drží aj za mokra, my sme šli T-rys za mokra. Ale pieskovec v Trutnove, ten nedrží mokrý vóbec 😀.
Tak tu prší už 4 noc. V ten deň pršalo aj cez deň. Tak som nechal ženu a malú na izbe a išiel sa povoziť. Vody bolo všade dosť. Aj na traile. Začínal som s Tajomným. Predsa nebol som tu 4 roky a doma nájazdim max 100km za rok. Ale to človek nezabudne. Boty sušim do teraz ?? tak ja tiež nemám super mäkké zmesi. No tie plášte proste držia. Ako mi kamarát niekedy dávno poradil. Tak ich vozím stále. Je pravda že už majú toho za sebou pomerne dosť. No aj tak ešte držia solídne. Nové mám stále zabalené ?