Gekon,gratulujem Ti k včerajším narodeninám..


Gekon96 môžem sa aj ja pridať ku gratuláciám k Tvojím narodeninám?
Mám pre Teba takýto návrh (teraz ako jeden z organizátorov): Našiel som veľa dôvodov, aby som Ti navrhol, že by Ti Cykloklub Dolný kubín (ako organizátor Oravského cyklomaratónu) preplatil tú druhú polovicu prilby. Dôvody: 1. narodeniny v deň štartu, 2. veľa nákladov na opravu biku po Oravskom cyklomaratóne, 3. pád tesne pred cieľom, 4. neurobenie foto Tvojho pádu, 5. Tvoje štartovné číslo (prideľovali sme čísla podľa termínu prihlásenia - Ty si sa na dlhú trať prihlásil ako prvý, preto máš jednotku.) Si za?


A ešte organizátorom- také dobré cestovinky som už dávno nepapkala, sama by som ich lepšie nespravila.

Som rád, že chutili... Kolibáci si dali záležať.
17.08.2008 - 21:44:05
00
Mnooo tak dakujem pekne vsetkym gratulantom som v rozpakoch :oops: ... ale kazdopadne by som rad dokoncil seriu a po HORALOVI a ORAVE su financne zdroje vycerpane takze aj ked by som velmi rad povedal ze nie dakujem mam doma mech penazi :roll: ale niekde som ho stratil medzi mechmi so zemiakmi takze budem veeeeelmi vdacny Frantovi 01 aj celmu CKDK viem ze kazdy(takmer) znicil vela komponentov a tiez vela bikerov nema financie na zvys priklad BUNO ktoremu sme zhanali den pred horalom vsetky komponenty aby sme umoznili start ale ked sa chce vsetko sa da aj ked mal 15kg pevny bike ale isiel a presiel mne to nevyslo lebo som si to setril na oravu :lol: ale okrem ineho mi odisli brzdy na 56.km tak som to musel nutene vzdat ... spet k teme : tak este raz velka VDAKA frantovi lebo ako clen BTVT viem ake je tazke pre klub zohnat peniaze pre vlastnych clenov a nie este pre ,,cudzich" nas klub je momentalne na nule ale riesi sa jeden darca tak snad sa podari dat aj ten bike dokopy a vidime sa na dlhej v KE za normalneho pocasia ...
17.08.2008 - 22:35:59
00
Pošli mi info na mail, kde sa môžeme stretnúť... Prever, ako to bude s prilbou, nech ideš na najbližší maratón v novej :).
18.08.2008 - 00:08:45
00
Ahojte, chcem sa pridat a podakovat organizatorom za pekne zvladnuty pretek. Na Oravsky cyklomaraton som sa velmi tesil. Nie kvoli sutazeniu, ale kvoli trati a atmosfere. Oravu mam velmi rad. Pocasie bohuzial neprialo, ale po organizacnej stranke to bolo perfektne. Potesila ma aj moznost wapkovat bike a dat si teplu sprchu (aspon ja som este stihol teplu vodu :). Ten polmaratonik bol pre mna dost narocny, ale presiel som to a bike to tiez ustal, povazujem sa teda tiez za hrdeho finishera Orava Trophy 2008. Este raz vdaka a tesim sa na dalsi rocnik !!! P.S. Aj gulas bol super a mate pekne kočky v DK. Pre ostatnych: bol som to ja kto na trati "spieval" Na Orave dobre, na Orave zdravo... :-))) :wink:
18.08.2008 - 01:06:57
00
Nazdar, tymto by som chcel podakovat vsetkym ludom co sa podielali na vzniku tohoto preteku v DK.

Super zabava a pravdu povediac niekedy mi uz ani nevadilo ze som cely mokry a od blata. Dufam ze o rok sa toto podujatie v DK zopakuje. :D
18.08.2008 - 10:27:28
00
nj bolo to super aj trat aj tam hmla na tej luke sa mi pacila a ten dazd mi celkom vyhovoval lepsie to bolo pre mna ako keby malo prazit slnko
18.08.2008 - 11:47:22
00
Ahojte,
tiež som sa na Oravský veľmi tešil aj sa mi výborne išlo.
Bohužiaľ som však tentokrát zradil techniku a tak som nedokončil.
Predpokladám, že keby som normálne odkrúžil asi by som nenašiel na tomto maratóne chyby.
Bol som však viac ako hodinu na občerstvovačke nad Malatinou a povzbudzoval tých, čo ostali v hre.
Niektorí chalani z tejto občerstvovačky veru nerobili dobrú reklamu.
Obhadzovali sa plnými pohármi ionťáku a z plného hrdla bez rozpakov oplzlo nadávali ...
A po upozornení sa len priblblo rehotali.
A keď potom jazdci pýtali ionťák tak zjavne pobavení hlásili, že sa minul...
Uznávam, že ťažko pri obsadzovaní občerstvovačky predpokladať, že tí ľudia nemajú v krvi ani základy.
Ale v tomto prípade asi bude potrebné zahrnúť do poučenia personálu: "správajte sa normálne..."

Teším sa na budúci rok!
18.08.2008 - 12:13:00
00
nj nech uz je 2. rocnik :D
18.08.2008 - 12:35:17
00
Bohužial blbcov nájdeš všade, ale aspoň viem prečo ma to v Malatinej ťahalo do krčmy . tam som si dal aspoň teplý čaj a fernet a trochu uschol.
18.08.2008 - 13:01:16
00

Nie, to nemoze byt duracer, ten totiz vzdal po 6 km a siel plakat domov ze roztrhol retaz a tento ucastnik na fotke je vo vysledkoch ako finisher s casom 3:38:50. Zeby chyba vo vysledkoch? Abo si duracer ani nepamäta ze dosiel do ciela? :?:

...v tychto miestach trate mi po druhy krat retaz ostala zaseknuta v strednej pile a o pol kilometra dalej sa uplne roztrhla :cry:

roztrhnutá reťaz= JAZDCOVA CHYBA

dovolím si nesúhlasiť

mohla to byť aj chyba mechanika, v tomto prípade aj tak samotného jazdca, alebo veľmi zriedkavé chyba materiálu :idea:

Nemohla, precitaj si co pisal duracer (LL spravne identifikoval problem). Je jasne, ze v tomto pripade to bola jazdcova chyba - kto este zaslapne ked ma namotanu retaz? Cize toto nebola chyba retaze...
18.08.2008 - 13:34:26
00
...no mna by tiez zaujimalo ako katko dosiel ktomu, ze na tej fotke som ja :roll:
18.08.2008 - 20:27:15
00
Chalani,

bol som prvykrat na podobnom preteku a som rad ze to bolo prave na Orave - super organizacia, perfektna atmosfera, skvely pretek, fajn ludia:) Pocasie tomu dodalo tie spravne grady, som stastny ze som dokoncil a bike vydrzal:) Uz sa tesim na dalsiu "akciu".

Special thanx "neznamemu" za pomoc s defektom na starte a kockam s fernetom na "obcerstvovacke":)

To Maros: V DK boli vzdy skvele baby...o tom viem svoje:)
18.08.2008 - 21:16:48
00
Franto 01- to je teda gesto hodné povšimnutia.Teším sa z toho, ako keby sa ma to týkalo. Je fajn vidieť niekde ešte trošku nezištnosti.
Gekon, to môžeš brať ako cenu v tombole.
Oraváci super. A my ostatní musíme takýchto správnych ľudí podporiť účasťou na ďaľšom ročníku Orav. maratónu.
18.08.2008 - 21:58:21
00
...no mna by tiez zaujimalo ako katko dosiel ktomu, ze na tej fotke som ja


ale no tak, dusko, ved ta predsa niekto odtialto pozna :)
18.08.2008 - 23:21:42
00
Aj ja som strasne vdacny za to Frantovi ... fakt velmi velmi ... inak ako pisete tie zazitky z oravy chcem spomenut jeden z piatokvej noci ked sme s mojim kolegom z BTVT isli do jedneho baru na orave pred spanim na kofolu ze si dame pokecame a ideme spat ale ked sme odchadzali vybehli za nami traja cca 25 rocny bitkari dost napity a chceli nas bit ze sme boli drzi a pritom som ich ani nevidel ked sme sedeli v boxe ... mna isiel udret rovno do tvare ked som sa snazil zastat kamarata no nastastie som sa uhol ale kamos to schytal do nosa a rozbili mu usta ale nastastie sme zdrhli lebo sme nepotrebovali nejake problemy pred maratonom si nejak ublizit a pravdupovediac aj tak by sme zutekali lebo by sme na nich nemali :roll: ale aj tak to bol dost blby zazitok hned prve privitanie s oravou ... celu noc som nad tym rozmyslal ale urcite neodsudzujem oravu ako oblast preo lebo vsade sa najdu ,,experti" a asi sme mali stastie.... ale inak ludia boli super aj pretek ako som uz pisal tak nech sa neopakujem :) a mohol by som Franta este poprosit o tie fotky co ma fotil pred padom ci by sa nedali vo vecsom rozliseni poslat na mail ? hlavne tu ... ale aj ostatne ak sa da ... vdaka

Prílohy:

ocm_0872.jpg
ocm_0872.jpg 156.92 KiB thumb_up0thumb_down

18.08.2008 - 23:27:42
00
keyboard_arrow_up