viete mi prosím poradiť aké nové diely by sa nato dali kúpiť? Je to starý favorit. Jediné čo viem je, že na plášťoch je 32-530 127x1 1/4, na ráfe kolesa 18x622, kolieska na prednom prehadzovači su 2 a na zadnom 4. chcel by som nechať pôvodnú len kostru ktorá prejde novým náterom. Neviem žiaľ nikde inde nájsť nejaké rozmery podľa ktorých by som kúpil nové a modernejšie diely. Ďakujem za všetky rady čo pomôžu.
Vyzera to na Mach1 Road Runner. Hladam ich aj ja. V ciernej ich je habadej no strieborne ich neviem najst. Ma niekto este podobne ordporucanie na strieborne, troska vyssie rafiky?
Keď som skladal kolesá na fixku, tak som tiež nevedel nájsť žiadne strieborné ráfiky. Kúpil som čierne ráfiky Remerx Taurus/Rapid (už si nepamätám presne) a hydroxidom sodným som dal dolu elox. Nie je to najideálnejšie riešenie, ale dá sa to.
Ja som v jednom inzeráte na favorit videl že mal pán vysoké radujú,hliníkovej farby. Aj som ich hľadal na googli a našiel. Chcel som ten bike len kvôli kolesám no cena bola dosť veľká.
... ja som zohnal niečo taketo , Fir EA 30 , Shimano RSX 7-8sp. a kazeta je acera alebo také niečo dočasne pokial nezozeniem nejaku dobovu 7 rychlostnu kazetu , ale tiez pokukujem po niečom ešte ako má vyššie kolega alebo tie remerexi
nie, ze by som chcel robit reklamu, ale chcem sa spytat, nepoznate, ake su priemerne ceny renovacii favoritov (a podobnych starych bikov), nasiel som firmu mebik.
mate s nimi niekto skusenost? alebo podobna firma, BA a okolie
povedzme, ze viem vymenit dusu prip. plast, tam moje schopnosti koncia.
vyzera to tak, ze vacsina komponentov su v celkom ok stave, takze to treba vycistit, premazat, vymenit a dotiahnut kabliky, asi retaz, chcem prelakovat ram, a vidlu, a cele to zlozit. mal som nedavno problem, ze ked som chcel zmenit predny prevod, neudrzal sa s sklzol naspat na nizsi (tak to tiez treba nejako fixnut). brzdy a zadne prevody funguju fajn.
akoze necham tym, co vedia co robia. len orientacne chcem vediet budget
tak chcem to do takeho stavu ze s tym viem jazdit (bezne chodenie po ceste)
Povedal by som, ze by sa ma niekto na to spytal tak svoj cas by som ohodnotil na 150-200€. Plus material ak by bolo nieco treba menit. A bez lakovania.
to si kup zrenovovany nejaky radsej podla mna lakovanie cesta hore dole vybavovanie mas aj robotu drahu plus material , a si aj cez 400 € kolko komponentou bude zlych vylagrovanych , to sa ti oplati kupit spraveny mam na predaj pozri inzerat , tiez uz ked sa zacne clovek v tom vrtat tak mu to neataci co ma 🤣
este sa spytam na 1 taku mozno trivialnu vec. ten bike som v podstate dostal tak, ze bol zapraseny v dome svokrovcov a neviem uplne identifikovat, ze co bol povodny vyrobca, lebo sada je tam 600 ultegra tricolor, polepy rozne a seriove cislo nevidno. favority asi nemali vedene kabel k zadnej brzde vnutorne cez hornu trubku na rame, ci? alebo ked tak, ak nie favorit, neviete nahodou, kto to tak robil?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maximálne tak 5
https://www.decathlon.sk/p/331640-78011_retaz-na-bicykel-3-8-rychlosti.html?gclid=CjwKCAjw3oqoBhAjEiwA_UaLtkq-1kIZ0cLhLV2-T0LGg0X0URn7MIb13suACuhfRMN1Mn4McSHynRoC9UUQAvD_BwE#/demodelundefined-8640930/demodelsize-254bez_velkosti
mate s nimi niekto skusenost? alebo podobna firma, BA a okolie
vopred vdaka
vyzera to tak, ze vacsina komponentov su v celkom ok stave, takze to treba vycistit, premazat, vymenit a dotiahnut kabliky, asi retaz, chcem prelakovat ram, a vidlu, a cele to zlozit. mal som nedavno problem, ze ked som chcel zmenit predny prevod, neudrzal sa s sklzol naspat na nizsi (tak to tiez treba nejako fixnut). brzdy a zadne prevody funguju fajn.
akoze necham tym, co vedia co robia. len orientacne chcem vediet budget
tak chcem to do takeho stavu ze s tym viem jazdit (bezne chodenie po ceste)