Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
To je obycajná diskriminácia e-komunity…
hlavne že unia chce co najviac e-pohonov nahradzujucich spaľovacie motory a keď si človek kúpi ebike a jazdí na tom miesto auta tak je podvodnik a lenivec ??? No treba si to trochu usporiadať v hlave že o čo tu ide.
Hlavne že bioši si vozia na autach svoje bajky a tvaria sa bio hneď keď na nich sadnú. To prave oni sú podvodníci lebo sa iba vozia tam kde uz ebiker dávno zaberá do pedálov…
Akurát že ten ich podvod je všeobecne tolerovaný a čiste nahodou nespomínaný.
A to si este precitaj, aky 'podvod' spravil tr3mp v najnovsom skvelom clanku. Vybrat baterku z cargo-e-bike a ist na nom
Nie palec hore, cela ruka hore
hlavne že unia chce co najviac e-pohonov nahradzujucich spaľovacie motory a keď si človek kúpi ebike a jazdí na tom miesto auta tak je podvodnik a lenivec ??? No treba si to trochu usporiadať v hlave že o čo tu ide.
Hlavne že bioši si vozia na autach svoje bajky a tvaria sa bio hneď keď na nich sadnú. To prave oni sú podvodníci lebo sa iba vozia tam kde uz ebiker dávno zaberá do pedálov…
akoby invalidi nevozili svoje (j)e-bajky na autách. Ale poriadne ich štve keď narazia na váhový limit nosiča svojich 3 krámov ak majú zabudovanú baterôčku:-)
ten zdeno z popradu už nevie čo trepnúť...aj to som tu myslím dal pred časom že na hranici s HU som na chvíľu zastal (bicyklom)na jednom parkovisku aby som zjedol čo som mal so sebou,už tam stáli keď som prišiel štyria e-bikeri pri aute s nosičom bicyklov,(ečv z mesta 25km odtiaľ) nakladali,prekladali,nijak im to nešlo,ja som už po asi 10min pauze pokračoval na bajku a oni ešte tie zázraky nemali naložené na nosiči...natočiť to na video,dať to zrýchlene a k tomu hudbu z rozprávky A je to !
Je úplne jedno či inžinieri... Podstatou je že vzhľadom na tvoje tvrdenie o vození na aute tí štyria e-lektrikári sa viezli autom tých 25 km tam plus 25 späť zatiaľ čo ja som si to odkrútil na bajku plus nejakých cca 40km v tamojšom lese
Je úplne jedno či inžinieri... Podstatou je že vzhľadom na tvoje tvrdenie o vození na aute tí štyria e-lektrikári sa viezli autom tých 25 km tam plus 25 späť zatiaľ čo ja som si to odkrútil na bajku plus nejakých cca 40km v tamojšom lese
Ale to je len tvoj predpoklad, ze su z miesta aku maju SPZ. Moj kamarat mal niekolko rokov SPZ BA ale bol a stale byval v KE. Jednoducho mal firemne auto.
A možno len skúšali rôzne varianty ako sa ebike nakladá a vôbec neplánovali odísť autom. Možno to bolo len testovanie výrobcu nosičov bicyklov čo videl.
Takže je jasná že ebikeri si vždy nájdu čas aj na druhých ľudí kým bioši si z druhých robia posmešky. Naviac dobrý človek by sa opýtal, či im netreba pomôcť.
Ak sa v sobotu pridáš na Pilsko tak s čistým svedomím ti dokážem že sa mýliš:)
Na Pilsku som bol s biobikom, že som na ňom celý čas cestou hore nesedel, mi až tak nevadilo, niekto nemá rád nosenie/tlačenie, niekomu vadí, keď je odkázaný na nabíjačky po ceste. Sú miesta, kde ti prípomoc nepomôže, vtedy rozhoduje, či to, na čom sa zvyšok cesty vezieš, dokážeš cez taký úsek preniesť. A na to lto zrejme narážal.
Keď dáš dole baterku, tak klesneš s váhou ebiku na 21kg, čo je vpohode na nosenie. Baterku dáš do ruksaku a nosíš normálne ako biobike. Ak dáš dole aj motor, tak to ide ešte ľahšie
Moja mama vždy hovorievala : "Len si zober viac vecí na túru, keď príde ochladenie, budeš to mať v ruksaku. Baran tiež nosí rohy na hlave a nevadí mu ich väčšia váha hoci ich používa iba občas. Ale keď mu ich treba, tak ich má..." Tak to vnímam aj s ebikom ... Keď ten motor potrebujem, tak ho tam mám
Nebavilo by ma stále pred výjazdom vážiť pedále, či náhodou niesú ťažšie o 10gramov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie palec hore, cela ruka hore
akoby invalidi nevozili svoje (j)e-bajky na autách. Ale poriadne ich štve keď narazia na váhový limit nosiča svojich 3 krámov ak majú zabudovanú baterôčku:-)
Vsade kam sa dostanes ebikom, sa dostanes aj normalnym, ale opacne to neplati
V kosiku bola vidlica
edit: Ivan to tu dako zaplevelil
SMS a dovozny listok je to ako ? Nie som z toho mudry teda. Doteraz som si myslel, ze proste 2ks listkov, ale este som to nepouzil.
Ale to je len tvoj predpoklad, ze su z miesta aku maju SPZ. Moj kamarat mal niekolko rokov SPZ BA ale bol a stale byval v KE. Jednoducho mal firemne auto.
Takže je jasná že ebikeri si vždy nájdu čas aj na druhých ľudí kým bioši si z druhých robia posmešky. Naviac dobrý človek by sa opýtal, či im netreba pomôcť.
Ak sa v sobotu pridáš na Pilsko tak s čistým svedomím ti dokážem že sa mýliš:)
Na Pilsku som bol s biobikom, že som na ňom celý čas cestou hore nesedel, mi až tak nevadilo, niekto nemá rád nosenie/tlačenie, niekomu vadí, keď je odkázaný na nabíjačky po ceste. Sú miesta, kde ti prípomoc nepomôže, vtedy rozhoduje, či to, na čom sa zvyšok cesty vezieš, dokážeš cez taký úsek preniesť. A na to lto zrejme narážal.
Moja mama vždy hovorievala : "Len si zober viac vecí na túru, keď príde ochladenie, budeš to mať v ruksaku. Baran tiež nosí rohy na hlave a nevadí mu ich väčšia váha hoci ich používa iba občas. Ale keď mu ich treba, tak ich má..." Tak to vnímam aj s ebikom ... Keď ten motor potrebujem, tak ho tam mám
Nebavilo by ma stále pred výjazdom vážiť pedále, či náhodou niesú ťažšie o 10gramov
ale SMS, aka je to ? Nenasiel som , je 1140 a 1100, ale 30m zlavneny neviem co je
Klasicky bajk bude mat vzdy vyhodu, nemusis ho nabijat a lahsie sa nesie
marseluspp: 21kg na nesenie v pohode nie je. Asi si to nikdy nenosil. A baterku ti bude nosit asi serpa, alebo pes, ci ?