Bicykel bude primárne využívaný na denné dochádzanie do práce – cca 8–9km tam a nazad. V podstate rovina, mesto.
Z času na čas ( 4–5× za rok) by som rád túto vec využil v horách, nejaké tie menej náročné horské cyklochodníky. takže tu by som asi mestský bicykel celkom vylúčil. Som pomerne vysoký (187cm) a štíhly ( 77kg) starší pán, sily ubúdajú, preto takéto rozhodnutie.
Rozpočet nemám pevne stanovený, no rád by som sa zmestil do 2300, pri zažmúrení oka 2500€. Tento rozpočet nemienim za žiadnych okolností prekročiť !!! Ako to už býva zvykom, ak dám 2500, dám aj 2800 či 3000. V tom mám jasno. Bývam v AT, preto pozerám iba AT a DE e-shopy.
Zatiaľ mám vo výbere toto.
https://www.radon-bikes.de/e-bike/mountainbike/jealous-hybrid/jealous-hybrid-500/
Je to už cca cenový strop
Ešte rada ohľadom veľkosti. Podľa tabuliek som presne na veľkosti 20. Keďže je väčšina ponúkaných rozmerov 19 či 21 , som na vážkach
Ďakujem za každú radu
sorcerer
Tiež som kúpil :
GHOST E-ASX 160 Advanced
Konečná cena s DPH 7,48eur🤪
Či zobrať aj do rezervy niekoľko ks ? 🤔
Ja som myslel ze u torznych snimacov je to vzdy tak, ze vypomoc motora je priamo umerna sile sliapania.
Zjednodušene povedané áno.
ALE:
- každý stupeň má tu prípomoc limitovanú na určité watty
- % prípomoci v závislosti na sile šliapania je iné pri každom stupni
+ do toho ešte vstupujú premenné ako rýchlosť a kadencia šliapania, prípadne stupeň vybitia akumulátora.
Hľadáme nový bicykel pre mamu a padlo slovo o e-biku, lenže limit je 1000€.
Dá sa niečo vôbec za túto cenu kúpiť? Využitie bude len cesta na poštu/obchodu čo je tak 2-3km.
Hľadáme nový bicykel pre mamu a padlo slovo o e-biku, lenže limit je 1000€.
Dá sa niečo vôbec za túto cenu kúpiť? Využitie bude len cesta na poštu/obchodu čo je tak 2-3km.
Zalezi aky typ chce, horsky, mestsky, trekingovy ?
Pozri bazar tu na stranke a daj si tam trekingove a mestske, su tam aj po 600-700€
Výňatok z OP:
V prípade, že na našej strane došlo k úplne zjavnej chybe pri uvedení ceny tovaru vo webovom rozhraní alebo v priebehu objednávania, nie sme povinní dodať vám tovar za túto úplne zjavne chybnú cenu, a to ani v prípade, že vám bolo zaslané prijatie objednávky podľa týchto obchodných podmienok. V takom prípade si vyhradzujeme právo odstúpiť od zmluvy.
No hej, ale co po tych 2 rokoch? Ani mechanicke casti sa neservisuju? Ako loziska a pod?
Nutnost uplnej vymeny motora pri kazdej poruche nie je teda bohvie co.
Bosch je v tomto ohlade na tom lepsie?
Dik
Potvrdzujem, už sa šulíni zobudili
Nutnost uplnej vymeny motora pri kazdej poruche nie je teda bohvie co.
Bosch je v tomto ohlade na tom lepsie?
Dik
v E8000 sa ložiská vymeniť dajú, o EP8 ešte nie je video, ale doma to zrejme neurobíš a v Shimano Service Center sa do toho tiež veľmi nebudú púšťať, Nazgul bude vedieť. sú tu ľudia čo majú na E8000 najazdených cez 20k kilometrov bez poruchy a to nie je málo.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
UPDATE:
od samotného obchodného riaditeľa
"Dobrý den, omlouváme se, avšak z důvodu chybně uvedené ceny na našich stránkách u Vámi objednaného zboží jsem byl nucen Vaši objednávku, na základě obchodních podmínek, citace viz. níže, stornovat.
Děkuji za pochopení a omlouvám se za případné komplikace.
Citace z obchodních podmínek bod 3.2.: " V případě, že na naší straně došlo ke zcela zjevné chybě při uvedení ceny zboží ve webovém rozhraní nebo v průběhu objednávání, nejsme povinni dodat Vám zboží za tuto zcela zjevně chybnou cenu, a to ani v případě, že Vám bylo zasláno přijetí objednávky podle těchto obchodních podmínek. V takovém případě si vyhrazujeme právo odstoupit od smlouvy.""
Pozri bazar tu na stranke a daj si tam trekingove a mestske, su tam aj po 600-700€
Hľadám mestský štýl. Podmienka je aby bol nový.
https://www.mojekolo.sk/dema-e-silence-26-grey-white/
Čo poviete na tento?