530/830 logovanie je nezavysle na nahratom gpx. bezne si naplanujem 2 dnovku ako jedno gpx. draha sa da zapnut/vypnut aj pocas nahravania bez toho aby sa nahravanie prerusilo. ak mas napr viacero variant a pocas dna sa rozhodnes ist inym tak jednu drahu zrusis a zapnes druhu
Mám G530 a bol som v tom, že počas záznamu už trasu nezapnem. Ak áno, tak to je super.
Zapneš. Len ako scarinko píše, musí byť už v navigácii nahratá. Nenahráš novú z mobilu. Jedine vyťukať priamo v Edge ak máš 830. Čo je ale celkom otrava.
Tak, starsie garminy neumoznuju synchronizaciu pocas zaznamu. Nove uz to vedia. Obacas ma to stvalo ze som si zabudol z mobilu poslat vytvorenu trasu a spomenul som si az po niekolkych km a musel som ulozit, dat synchro a zapnut dalsiu jazdu.
Plánujem viac denný výlet
Stiahol som si gpx ktorý obsahuje trasu
Gpx nahratý v garmin
Možno blbá otázka
Ako keď garmina večer vypnem budem pokračovať na druhý deň v trase ?
Ide to len nesmies po zastaveni zaznamu jazdu ulozit. Ak zaznam zastavis a kratko stlacis tlacidlo napajania tak sa tachometer da do rezimu spanku. Tak isto ho aj zobudis a bude tam zobrazene ci trasu ulozit atd atd...pravym spodnym ako si zastavil zaznam tak aj spustis pre pokracovanie v zazname/jazde
Zdravím.
Mám menší problém s Edge 520 kou.
Sem tam sa mi stane ,že mi síce trasu zaznamená, no neuloží automaticky do telefónu.
Keď si ju chcem nahrať manuálne vypíše "Nahrávanie zlyhalo".
Stretol sa s tým už niekto?
Jasnee, moja 810 co ma teraz kamarát (to robila každý tretí vyjazd, no vymenil tel za iný a zatiaľ je pokoj) a aj mojej 830ke sa to stalo raz za rok aj pol co ju mám. Treba zrušiť párovanie a aj v tel. vymazať zariadenie a znova spárovať a manualne nahrať .
Zdravicko chcel by som sa spýtat na nastavenie máp v mojom GARMIN EDGE 830. Ked sa dostanem do polozky mapové udaje vid foto č.1 tak mi tam v menu nabehnu tieto možnosti vid foto č. 2, 3, 4. Neviem co si tam mam nastavit. Zacal som sa s tym trosku hrat lebo doteraz mi dobre ukazovalo vyskove metre ale posledny mesiac mi to blbne. Na rovnakej trase mi raz ukazuje 200vyskovych raz 400 a podobne. Alebo ked len vystartujem prejdem realne mozno 30 vyskovych a ukazuje ze som presiel uz 150. Proste nechapem to a tak som rozmyslal ci to nebude v tomto. Dakujem za radu
mtbiker_remir278... To nepomôže, v prvom rade vyskúšaj vybrať garmin z obalu, ak nepomôže skus vyfuknut dierky na zadnej strane. Mne vyzerá ze to pomohlo.
Nejaka rada ako nastavit pri 540tke automaticke vypinanie displeja? Na 530 to pri zapnuti setrica baterie a nastaveni autom. jasu displeja fungovalo no u 540 to tak nieje...
"Používanie automatického režimu spánku
Funkciu Automatický režim spánku môžete použiť na automatický vstup do režim spánku po 5 minútach nečinnosti. Počas režimu spánku je obrazovka vypnutá a snímače, technológia Bluetooth® a GPS sú deaktivované.
Wi‑Fi® pokračuje v činnosti, keď je zariadenie v režime spánku.
Presne tak... Ja ale potrebujem aby mi dispej zhasol normalne pri pouzivani, pri jazde... Tak ako mi to robila 530tka... Kvoli setreniu baterie nepotrebujem mat zapnuty displej pocas celeho vyjazdu v kuse...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám G530 a bol som v tom, že počas záznamu už trasu nezapnem. Ak áno, tak to je super.
Stiahol som si gpx ktorý obsahuje trasu
Gpx nahratý v garmin
Možno blbá otázka
Ako keď garmina večer vypnem budem pokračovať na druhý deň v trase ?
Ide to len nesmies po zastaveni zaznamu jazdu ulozit. Ak zaznam zastavis a kratko stlacis tlacidlo napajania tak sa tachometer da do rezimu spanku. Tak isto ho aj zobudis a bude tam zobrazene ci trasu ulozit atd atd...pravym spodnym ako si zastavil zaznam tak aj spustis pre pokracovanie v zazname/jazde
Mám menší problém s Edge 520 kou.
Sem tam sa mi stane ,že mi síce trasu zaznamená, no neuloží automaticky do telefónu.
Keď si ju chcem nahrať manuálne vypíše "Nahrávanie zlyhalo".
Stretol sa s tým už niekto?
"Používanie automatického režimu spánku
Funkciu Automatický režim spánku môžete použiť na automatický vstup do režim spánku po 5 minútach nečinnosti. Počas režimu spánku je obrazovka vypnutá a snímače, technológia Bluetooth® a GPS sú deaktivované.
Wi‑Fi® pokračuje v činnosti, keď je zariadenie v režime spánku.
Vyberte Symbol ponuky > Profily aktivít.
Vyberte profil.
Vyberte položku Automatický režim spánku."