Skoda,ze nebezal naplno celu stofku...Moho byt ten sveťák za 9,60 sát...
Nj ale kedze su financne bonusy za kazde prekonanie svetoveho rekordu tak si myslim ze si je vedomi toho ako je ekonomicky vyhodne ho prekonavat sekundu po sekunde
Nj ale kedze su financne bonusy za kazde prekonanie svetoveho rekordu tak si myslim ze si je vedomi toho ako je ekonomicky vyhodne ho prekonavat sekundu po sekunde
Pride to do stavu ako je to v pripade Jarmil/a Kratochvil/ova...
btw:v tom case bezal taky vtip,ze na izbe sa bije Kratochvilova s Fibingerovou o ziletku...ze kerá si skorej oholí fúzy...
Ja si myslim ze si je vedomi ak to beha furt kazdy den ze na aky cas ma, ako si moze dovolit vypustit. Sak tam 10 metrov pred cielom rozhadzoval rukami a buchal sa do hrudi a aj tak dal svetovi rekord. Nato aby ho mohol prekonavat po kuskoch nepotrebuje ziadne nastavovanie
Pripadalo mi, akoby sa všetci iba vliekli a len on bežal. A ešte k tomu on vyzeral akoby sa ani nejak extra nesnažil, normálna pohodička.
ak si si vsimol tak start mal slaby, uz presne neviem ci hned po starte nebol nahodou na 6 - 8 mieste ale to zrychlenie ake mal po prvych 20m bolo neuveritelne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ROFL
btw:v tom case bezal taky vtip,ze na izbe sa bije Kratochvilova s Fibingerovou o ziletku...ze kerá si skorej oholí fúzy...
ROFL
teta isimbajevova skákala o hrdi vždy po 1cm a za každý mala peniažky za sveťák. Čo míting to 1cm hore.
foxino, toto si si mal prečítať....
foxino, toto si si mal prečítať....
Ja si myslim ze si je vedomi ak to beha furt kazdy den ze na aky cas ma, ako si moze dovolit vypustit. Sak tam 10 metrov pred cielom rozhadzoval rukami a buchal sa do hrudi a aj tak dal svetovi rekord. Nato aby ho mohol prekonavat po kuskoch nepotrebuje ziadne nastavovanie
ak si si vsimol tak start mal slaby, uz presne neviem ci hned po starte nebol nahodou na 6 - 8 mieste ale to zrychlenie ake mal po prvych 20m bolo neuveritelne
Potom uz je jedine vysvetlenie a to take ze mu svetak vobec neslo a mal ho nahaku
Potom uz je jedine vysvetlenie a to take ze mu svetak vobec neslo a mal ho nahaku
No šak aj hovoril, že chcel len vyhrať a o rekord mu nešlo. A všetko je ešte zaklincované tým, že bežal s rozviazanou tretrou
...na vyrobu toho biku sa minulo cca 1 000 000 USD
Nechcel by som byt teraz v Theovej kozi
Dnes by mu nepomoholi ani britske "zazracne" dresy