Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Zjavne sa tu stretli dve strany ktore sa nemaju zaujem pochopit, nieco ako v O 5min dvanast
Nie nekupi si tento bike ten kto chce utratit raz tolko €uracov a mat hotovy bike.
Ano kupi si ho ten co chce hotovy bike za 1400€, nehovoriac o karbone, vyhodnejsiu ponuku asi nenajde.
Nie neni to najvyhodnejsia ponuka vo vesmire a v cenovke 2-2,5k € sa da najst rovnako vyhodny bike s vyssou vybavou, ako tu uz bolo postovane.
Ano kupi si ho napr. aj ten ktory chce vyhodnejsie BMC ram a nevadi mu alebo ho dokonca bavi predavat a skladat podla seba.
Nie neni to modla.
Ano je to vyhodna ponuka pre toho kto si chce prejst vyvojom a postupne podla potreby si veci obmienat dla gusta.
Ano za 5k sa da najs tiez vyhodna ponuka...
Atd atd.
Vidis ty to vies podat aj normalne. Vedieť diskutovať je základ normálnej komunikácie. Keď sa tu niekto v príspevku zníži na osobné útoky alebo používa vtipy Gordulica z Pošty pre teba a mysli ze mu to dvihne renomé je na omyle. Stačí si pozrieť zahraničné fóra kde sa ľudia vedia baviť vecne a bez urážok.
Vsetci vidime, ze ta cena je luxusna ( to je proste fakt ). Ja som ho kupil kvoli ramu a keby v tej cene bol len samotny ram, tak ho beriem tiez. Predstava bola jasna ! Dat to cele na xtr vratane brzd, Sida ultimate, karbonove rajdy, sedlovka, sedlo a vojst sa pod 3.000€. Jediny nedostatok su kolesa, tie su vazne tazke ale aj s nimi to ma 9,6kg co neni vobec zle. Tam pojdu Duke ako mam na celoperu a vaha spadne niekde okolo 9kg. Za mna dobry kauf pokial niekto potrebuje kvalitny ram a ma v hlave jasno ako to chce vyskladat bez kompromisov
No ,je to divne ,ten rám Santa za 1.8 sú stále všetky veľkosti a farby,ľudia to neberú ani za polovicu,asi chcú už všetci len éčka či čo...To BMC ok ,tiež som rozmýšľal pre dceru,ale stále,keď sa to prehadze aby to malo tak 9 kg ,tak je to tak za 3k. To ten číňan furt vychádza o liter lacnejšie.(keď na tom riderovi až tak nezáleží ,akú to má nálepku)
Ty by si hadzal Shimano BR-MT200 do kosa? Na urban bajku mam tiez lowcostove BR-M396 a 8 rokov som sa ich nedotkol. Brzdia vynikajuco a tak isto ako hociake ine 2 piestove Shimana. Ludia vozia dobrovolne Sram brzdy, alebo nie hydraulicke ale take s lankom, tamtie by som hadzal do kosa
Pre ľudí, čo budú jazdiť bajk tak ako je a pôjdu pár krát za rok na pivo na BK bohato postačia.
Ale chapes, ze ide o highendovy karbonovy ram, z ktoreho tu ma zopar ludi vianoce. To si tazko kupi niekto, co pojde na pivo na BK 3x do roka.
Este k tomu ramu a osadeniu. Ak niekto chce zohnat lacno ram, tak je to asi dobra volba.Inak je to k nicomu, pretoze 100x lepsie mat obycajny HT ram a dobru vidlicu s brzdami, ako super hyper ram a hento.
Na chrbte bajk nenosim A tato konkretna obstarozna vec v pohode zvladne teren, kde by sa tvoje bajky rozpadli na prvocinitele
…pripomínaš mi pani precirkevne ortodoxnu Záborskú , ktorá vie ďaleko lepšie čo je pre tú ktorú maternicu najlepšie , ako ich majiteľky . Na margo toho , že nie kazdy ma erekciu z jazdy v kameňolome . Ja napríklad uprednostňujem flow a šotolinovo- cestnú rýchlosť a to aj napriek tomu , že som už niekoľko enduro sezón na Garde absolvoval ??♂️ . Z toho dôvodu mám bajkový park , aký mám , ale v žiadnom prípade si nedovolím tvrdiť , čo je pre ktorého bajkera prinosnejsie .
A ešte k zdôvodnenie zakupenia toho BMC . Je zo bike pre syna . Vyberal som ho výlučne pre neho , syn nemá momentalne žiadne športové ambície / asi sme tie naše deti znechutili keď sme ich ťahali od útleho detstva zakaždým na bike/ . Preferoval som jednoznačne karbón , modernú geometriu s dôrazom , že keď sa to v ňom raz “prebudí “ , preskladá si ho na svoj obraz . Zatial som vymenil sedlo a sedlovku za karbón , riaditka Leonardi Racing Luke a je dole niekoľko sto gramov . Podporujem ekonomiku a nasieram LTO-ého ? …
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie nekupi si tento bike ten kto chce utratit raz tolko €uracov a mat hotovy bike.
Ano kupi si ho ten co chce hotovy bike za 1400€, nehovoriac o karbone, vyhodnejsiu ponuku asi nenajde.
Nie neni to najvyhodnejsia ponuka vo vesmire a v cenovke 2-2,5k € sa da najst rovnako vyhodny bike s vyssou vybavou, ako tu uz bolo postovane.
Ano kupi si ho napr. aj ten ktory chce vyhodnejsie BMC ram a nevadi mu alebo ho dokonca bavi predavat a skladat podla seba.
Nie neni to modla.
Ano je to vyhodna ponuka pre toho kto si chce prejst vyvojom a postupne podla potreby si veci obmienat dla gusta.
Ano za 5k sa da najs tiez vyhodna ponuka...
Atd atd.
Za mňa sa to hodí aj tu. Neskutočná cena za tú výbavu
https://www.alza.sk/sport/bicykle/alza-dni/18855714-e16.htm#f&cst=1&cud=1&pg=1&pn=2&prod=&sc=714
https://www.muziker.sk/spiuk-anatomic-wind-jacket-black-s
Pre ľudí, čo budú jazdiť bajk tak ako je a pôjdu pár krát za rok na pivo na BK bohato postačia.
Ale chapes, ze ide o highendovy karbonovy ram, z ktoreho tu ma zopar ludi vianoce. To si tazko kupi niekto, co pojde na pivo na BK 3x do roka.
Este k tomu ramu a osadeniu. Ak niekto chce zohnat lacno ram, tak je to asi dobra volba.Inak je to k nicomu, pretoze 100x lepsie mat obycajny HT ram a dobru vidlicu s brzdami, ako super hyper ram a hento.
Za mňa sa to hodí aj tu. Neskutočná cena za tú výbavu
Bicigel za 6k a nedám tam poriadny bidon...😀😀😀😀
Na chrbte bajk nenosim
Poriadny bidón si strč do vačku vzadu na drese.
Lebo je urceny na styl jazdy pri ktorej by ti aj tak kazdy bidon vypadol?
…pripomínaš mi pani precirkevne ortodoxnu Záborskú , ktorá vie ďaleko lepšie čo je pre tú ktorú maternicu najlepšie , ako ich majiteľky . Na margo toho , že nie kazdy ma erekciu z jazdy v kameňolome . Ja napríklad uprednostňujem flow a šotolinovo- cestnú rýchlosť a to aj napriek tomu , že som už niekoľko enduro sezón na Garde absolvoval ??♂️ . Z toho dôvodu mám bajkový park , aký mám , ale v žiadnom prípade si nedovolím tvrdiť , čo je pre ktorého bajkera prinosnejsie .
A ešte k zdôvodnenie zakupenia toho BMC . Je zo bike pre syna . Vyberal som ho výlučne pre neho , syn nemá momentalne žiadne športové ambície / asi sme tie naše deti znechutili keď sme ich ťahali od útleho detstva zakaždým na bike/ . Preferoval som jednoznačne karbón , modernú geometriu s dôrazom , že keď sa to v ňom raz “prebudí “ , preskladá si ho na svoj obraz . Zatial som vymenil sedlo a sedlovku za karbón , riaditka Leonardi Racing Luke a je dole niekoľko sto gramov . Podporujem ekonomiku a nasieram LTO-ého ? …