zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
. Aj tieto cyklopruhy na nábreží je vec, ktorá sa dala zbúchať už počas covidových rokov, kedy bola na cestách nulová premávka a ľudia by si na to postupným vracaním sa do normálu zvykli viac.
Nedala sa zbúchať. Magistrát chcel spraviť presne to, čo píšeš - počas covidu zriadiť cyklopruhy, aby si ľudia s návratom do normálu na ne postupne zvykli. Presne to chcel urobiť a aj to naprojektoval. Bohužiaľ to však neschválil dopravný inšpektorát polície.
Jano1987, ale chápeš, že nikdy nikde sa problém s upchatými cestami nevyriešil tým, že sa autá mohli využívať viac a viac priestoru, ale práve naopak - ich obmedzovaním...?
Tvoja argumentácia je skrátka srandovná - nebudeme vytláčať autá z centra, pretože sa ucpú obchvaty ... to je naozaj rozkošné rozmýšľanie, navyše podložené argumentami typu "musel som najazdiť 48 kilometrov, aby som odviezol tetu na vozíčku, ktorá odlietala, lebo na prístavnom moste bola nehoda". Rozkošný argument.
Predstav si, že 90% obyvateľov Slovenska musí najazdiť ďaleko viac, ak sa chcú dostať na letisko a to aj keď nevezú tetu na vozíčku. Ja napríklad 170 až 230 km...
Zdravím, neviete, či a ako vzdialená je realizácia krátkeho úseku od Mosta Lanfranconi po Klub Mark Twain popri Dunaji? Už som dávnejšie niečo čítal, že by sa to mohlo realizovať aj v tomto roku, ale nič sa okolo toho nedeje...
Dlho predlho tam nesúhlasila (alebo ešte stále nesúhlasi?) Univerzita Komenského, ktorej to má ísť cez nejaký pozemok. Primátor kvôli tomu rokoval s rektorom, ponúkal aj výmenu pozemkov. Rektor - ak mám dobré info - napokon súhlasil, ale potom to zase neschválil akademický senát... aktuálny stav neviem, ale najväčšou bariérou bola doteraz univerzita.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
lapoma: hej, o tom tunely počúvam tak 20 rokov...
Jaroh: evidentne si nepochopil, čo som napísal. Mesto povedalo, že obchádzková trasa pre nábrežie je Einsteinova. Ak osekajú Šancovu, jediná trasa povedie cez 2 mosty a Petržalku. Ak sa tam niečo stane, tak čo potom? Ukáž mi ten obchvat Bratislavy. Chcem ho vidieť. V Bratislave sa už zrušil aj vnútorný okruh pre autá. Áno zápchy boli, sú aj budú. Ale môžem to riešiť komplexne, alebo ako kretén. Ako je možné, že ak v Holandsku zrušia cestu a stane sa z nej cyklotrasa (čo nezabudne vždy CK sa tým pochváliť a dať fotku pred a po), tak zároveň aj vybudujú cestu pre autá?
Považuješ môj argument za srandovný lebo som viezol len tetu na letisko? Povieš to aj ľuďom čo dochádzajú napríklad medzi Ružinovom a Dúbravkou, že stačí 1 nehoda na Prístavnom moste a nepohnú sa 2 hodiny? Lebo cez mesto sa nedá ísť? Lebo niekto tvrdí, že bude len 1 cesta?
Čo sa týka tej univerzity, mesto ponúklo neadekvátne pozemky bez zmysluplného využitia. Ale nezabudni sa sťažovať na univerzitu.
tvoj argment je srandovny, lebo zase raz miesas hrusky s jablkami...
"musel som najazdiť 48 kilometrov, aby som odviezol tetu na vozíčku, ktorá odlietala, lebo na prístavnom moste bola nehoda" + " Ako najrýchlejšu možnosť mi Waze"
nemusel si ist na Luzny most, mohol si ist po Sancovej, alebo po Nabrezi, ale ty si nechcel minimalizovat CO2 stopu, ty si chcel minimalizovat cas. A urobil so co ti Waze povedal, za to nemozu ani progresivci, ani vesmir.
Ta nehoda sa tusim po latinsky povie "vis maior". Ked na horskom prechode, napriklad Certovici, je nehoda, tak vsetci stoja, alebo obchadzaju cez vedlajsi okres. Asi by aj tam mali byt paralelne trasy, ci ?
Ale ciastocne mas pravdu, pacilo by sa mi zit v meste, ktore ma zalozne trasy dimenzovane na plnu premavku, resp. jednotlive trasy naddimenzovane tak, aby si si na nich ani nevsimol, ze na nosnej osi je havaria. Je to marny, je to marny....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
fokel: po Šancovej mi to ukazovalo 1:40h, po Prístavnom 2:30h a po tej trase čo som išiel 1h. Predpokladám, že ty sám by si si vybral tú Šancovu. Mimochodom ja tu nepíšem o dimenzácii mesta na dopravu. Kritizujem to, že sa doprava tlačí na 1 cestu. Prečo do toho miešaš Čertovicu? Tam sa aspoň vieš otočiť.
ak tento nezmysel spravia na hlavných dopravných tepnách ako šancová,štefánikova tak potom len nastane kolaps dopravy.to že miestni vykrikujú po skľudnení dopravy je úplne irelevantný.Komu vadí doprava nech sa z centra odsťahuje.
Pri všetkej úcte, čo má "Valloteam" spoločné s tým, keď nejaký šofér nevie šoférovať?
Ktory sofer nevedel? Busu, ktory sa nevedel/nemohol zmestit do uzkeho pruhu, alebo elektricky, (ktory je nezvyknuty, ze mu nieco zasahuje do drahy) a napalil to do busu ...
Isiel som tade malokrat na objektivne zhodnotenie, ale prvy pocit (cyklistu) je,ze tie nezdielane cyklopruhy kludne mohli byt uzsie,v prospech rozsirenia autopruhu
(Presne pre znizenie rizika takychto problemov, suchancov)
A dalsia otazka,s odpovedou 'uvidime' je to, ako bude vyriesena zimna udrzba
/Iste, v zime a snehu-ak je- jazdi malokto...ale aj ten lavy bude treba udržiavať/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedala sa zbúchať. Magistrát chcel spraviť presne to, čo píšeš - počas covidu zriadiť cyklopruhy, aby si ľudia s návratom do normálu na ne postupne zvykli. Presne to chcel urobiť a aj to naprojektoval. Bohužiaľ to však neschválil dopravný inšpektorát polície.
Od 1. júla 2022 už súhlas DI nie je potrebný.
Deti a ich sprevádzajúce osoby môžu na bicykli jazdiť aj po chodníku.
Tvoja argumentácia je skrátka srandovná - nebudeme vytláčať autá z centra, pretože sa ucpú obchvaty ... to je naozaj rozkošné rozmýšľanie, navyše podložené argumentami typu "musel som najazdiť 48 kilometrov, aby som odviezol tetu na vozíčku, ktorá odlietala, lebo na prístavnom moste bola nehoda". Rozkošný argument.
Predstav si, že 90% obyvateľov Slovenska musí najazdiť ďaleko viac, ak sa chcú dostať na letisko a to aj keď nevezú tetu na vozíčku. Ja napríklad 170 až 230 km...
Dlho predlho tam nesúhlasila (alebo ešte stále nesúhlasi?) Univerzita Komenského, ktorej to má ísť cez nejaký pozemok. Primátor kvôli tomu rokoval s rektorom, ponúkal aj výmenu pozemkov. Rektor - ak mám dobré info - napokon súhlasil, ale potom to zase neschválil akademický senát... aktuálny stav neviem, ale najväčšou bariérou bola doteraz univerzita.
Jaroh: evidentne si nepochopil, čo som napísal. Mesto povedalo, že obchádzková trasa pre nábrežie je Einsteinova. Ak osekajú Šancovu, jediná trasa povedie cez 2 mosty a Petržalku. Ak sa tam niečo stane, tak čo potom? Ukáž mi ten obchvat Bratislavy. Chcem ho vidieť. V Bratislave sa už zrušil aj vnútorný okruh pre autá. Áno zápchy boli, sú aj budú. Ale môžem to riešiť komplexne, alebo ako kretén. Ako je možné, že ak v Holandsku zrušia cestu a stane sa z nej cyklotrasa (čo nezabudne vždy CK sa tým pochváliť a dať fotku pred a po), tak zároveň aj vybudujú cestu pre autá?
Považuješ môj argument za srandovný lebo som viezol len tetu na letisko? Povieš to aj ľuďom čo dochádzajú napríklad medzi Ružinovom a Dúbravkou, že stačí 1 nehoda na Prístavnom moste a nepohnú sa 2 hodiny? Lebo cez mesto sa nedá ísť? Lebo niekto tvrdí, že bude len 1 cesta?
Čo sa týka tej univerzity, mesto ponúklo neadekvátne pozemky bez zmysluplného využitia. Ale nezabudni sa sťažovať na univerzitu.
Len pre úplnosť: to je samozrejme úplna hlúposť, nic take sa nedeje, uplne z prsta vycucnuté tvrdenie.
Ach jaj...
"musel som najazdiť 48 kilometrov, aby som odviezol tetu na vozíčku, ktorá odlietala, lebo na prístavnom moste bola nehoda" + " Ako najrýchlejšu možnosť mi Waze"
nemusel si ist na Luzny most, mohol si ist po Sancovej, alebo po Nabrezi, ale ty si nechcel minimalizovat CO2 stopu, ty si chcel minimalizovat cas. A urobil so co ti Waze povedal, za to nemozu ani progresivci, ani vesmir.
Ta nehoda sa tusim po latinsky povie "vis maior". Ked na horskom prechode, napriklad Certovici, je nehoda, tak vsetci stoja, alebo obchadzaju cez vedlajsi okres. Asi by aj tam mali byt paralelne trasy, ci ?
Ale ciastocne mas pravdu, pacilo by sa mi zit v meste, ktore ma zalozne trasy dimenzovane na plnu premavku, resp. jednotlive trasy naddimenzovane tak, aby si si na nich ani nevsimol, ze na nosnej osi je havaria. Je to marny, je to marny....
Naskyta sa otazka, ze ci Valloteam nepracuje nahodou v duchu hesla "Chceli sme to spravit dobre, ale dopadlo to ako vzdy"
K tomu hejtu co sa zosype na hlavu magistratu si dnes vecer urobim popcorn. Enjoy
Toto by aj mňa zaujímalo. Ze kto bol ten horúci kandidát okrem Valla😁
Ktory sofer nevedel? Busu, ktory sa nevedel/nemohol zmestit do uzkeho pruhu, alebo elektricky, (ktory je nezvyknuty, ze mu nieco zasahuje do drahy) a napalil to do busu ...
Isiel som tade malokrat na objektivne zhodnotenie, ale prvy pocit (cyklistu) je,ze tie nezdielane cyklopruhy kludne mohli byt uzsie,v prospech rozsirenia autopruhu
(Presne pre znizenie rizika takychto problemov, suchancov)
A dalsia otazka,s odpovedou 'uvidime'
/Iste, v zime a snehu-ak je- jazdi malokto...ale aj ten lavy bude treba udržiavať/