pozrel som poslednych 20 stran, oplati sa di kuchynie nieco viac ako profi line?
.. ale brusku (odhodlavam sa) alebo ich raz za 5 mesiacov dat niekomu prebrusit.
odpoviem na tieto dve temy...
moze sa to volat profi line, ale ked je sest nozov za 90 euro necakaj ziadnu kvalitu. Treba kupit jeden, poriadny... cepel minimalne s N690, co je taky dobru a trvanlivy zaklad pre
noz d kuchyne, ktory aj chvilu drzi ostrie... ak si aspon mierne zrucny, da sa kupit cepel , stabilizovane drievko a zbytok si dorobis sam...
a co sa tyka brusenie..jednoznacne doporucujem kupit siroke brusne kamenea naucit sa to vo vlastnej rezii.
Aj moja tvrdila ze je jej jedno s akym
nozom robi v kuchyni...a teraz si chodi bravat ostry kuchynak z vitrinky . Popouziti ziaden suflik..pekne umyt utriet a naspat zavesit medzi ostatne..