peter120 500W uvádzajú v kanadských zákonoch maximálny výkon motora, v EU sa uvádza 250W nominálny. väčšina motorov má max. výkon cez 500W, buď to tam teda majú softwarovo obmedzené, alebo to nejak zvlášť nekontrolujú. tak či onak, motory sú rovnaké ako u nás.
nikto z nás tu čip neobhajuje, väčšina ho ani nemáme, len ty si si našiel červené súkno
S cipom je to aj tak, ako s autom, ktore vie ist 250. Tiez na tom skoro nikto nejazdi 200+, len preto, ze sa da. Inak co sa tyka obmedzenia, tak velka chyba bola, aby e-kolobezky mali 25, tam mali ist na 15km/h, lebo to je mor
Pekný príklad z praxe, ľudia sú jak z divých vajec.
A podľa mňa ty si toho žiarivým príkladom.
A dám tiež príklad s praxe: na 60km som dnes stretol cca 30-35 bajkerov, Starých, mladých, deti a ženy väčšina pozdravila a odzdravila. Ani jeden náznak nejakého ohrozenia alebo konfliktu. To u vás žijú iní ľudia?
toto je typická neznalosť e biku, na žiadnom SINGLI nepôjdeš 25 hore kopcom
dokonca mnohé v mojom okolí ani nemáš šancu smerom hore dať (dokonca ani miestny (jediný) športovec)
ak teda BA hrádzu nepovažuješ za singel
mne sa len raz stalo už na neexistujúcom flow traily v Bojniciach, že išiel e-biker hore kopcom inak je to len vymyslený mýtus. Môže sa stať v Ba na tých obojsmerných singloch ,že tam letia ale dám ruku do ohňa,že na napr na Bk trialoch nik nechodí na e-biku hore kopcom. A 25km/h to musíš byť iný borec. Skôr ako toto je viac nepríjemne napr pre mna ,že napr v Gaderskej doline alebo aj napr na Kralovej holi je tá premávka dosť rušná a teda či biker alebo e-biker si to šinú dole kopcom plnou rýchlosťou.
dokonca mnohé v mojom okolí ani nemáš šancu smerom hore dať (dokonca ani miestny (jediný) športovec)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nikto z nás tu čip neobhajuje, väčšina ho ani nemáme, len ty si si našiel červené súkno
Edit: doplnok k https://www.mtbiker.sk/forum/post1971730.html#p1971730 na predch. strane
Pekný príklad z praxe, ľudia sú jak z divých vajec.
A podľa mňa ty si toho žiarivým príkladom.
A dám tiež príklad s praxe: na 60km som dnes stretol cca 30-35 bajkerov, Starých, mladých, deti a ženy väčšina pozdravila a odzdravila. Ani jeden náznak nejakého ohrozenia alebo konfliktu. To u vás žijú iní ľudia?
Druhých neohrozujem a rýchlejších 🚲púšťam. 👍
Inak si tu fôbiu neviem vysvetliť
Motor na ebiku je ako darček pod stromčekom. Nemusí tam byť, ale keď tam je tak človeka to poteší.
ked sa 25kou rutia hore jednosmernym singlom.
ak teda BA hrádzu nepovažuješ za singel
práve v sobotu som bol na výjazde tu s hejterom e-bikov lto a vyriešili sme to tak,že som šiel poredu a čakal ho.
preco nie ?
double: no neviem na koho sme viac cakali