To mám zato wapkovanie alebo že si mi nedokázal vybiť baterku?:) No pôvodne som to video nechcel robit kedze je vo viacerých veciach kontroverzné ale dám ho sem. Tam bude aj obrazom vidiet kto na koho čakal:) Asi jednou vetou, Lubo zistil,že je e-bike naozaj dobrá vec len to nechce nahlas povedat:) Nemyslim na každý výjazd ale najdu sa dni ked sa takýto druh bicykla hodí:)
Na TBK sa obcas najde nejaky ebajker co si to slape smerom nahor. Videl som to niekolkokrat na 1 aj na 2. Rovnako Blue trail na Kamziku pod naucnym chodnikom. Najhorsie ked mu povies ze je v protismere tak ti este vypinda a ide dalej. Castejsie ale na bratislavskych jednosmernych trailoch stretavam ludi z nasledovnych skupin -> skupina dochodcov turistikujuca trailom ktora sa rada hada o tom ze to je turisticky chodnik, rodinky s detmi, hrajuce sa deti, dospeli muzi hrajuci sa s elektrickymi autickami
Zdravím e bikera na čipnutom šedom Focuse v červeno čiernom drese ktorý sa dnes okolo pol šiestej pohyboval na vodnom diele v Žiline, konkrétne v Budatíne. Debilkovi odkazujem že keď vie že niekto ide za ním tak je vážne neslušné si odpľúvať.
Ebike hučí a ide rýchlo, takže ti hučí aj prúdiaci vzduch okolo uší. Ak vyslovene nesleduješ situáciu za sebou, nevieš či tam niekoho máš. Ale na spomínaný efekt si naozaj dávam pozor. Ale ebajkeri sú na bajkoch pre radosť z pohybu (ako sme v tejto téme boli veľakrát poučení).. a nie, aby boli ohľaduplní k ostatným na trápnej hrádzi a sledovali okolie. 🙄
Zdravím e bikera na čipnutom šedom Focuse v červeno čiernom drese ktorý sa dnes okolo pol šiestej pohyboval na vodnom diele v Žiline, konkrétne v Budatíne. Debilkovi odkazujem že keď vie že niekto ide za ním tak je vážne neslušné si odpľúvať.
Toto sa mi stalo tak cca 3 roky dozadu v NMnV a to bol obycajny c.h.u.j. na cestaku, ktoreho som nechcel potiahnut proti vetru, kedze celu cestu som si odmakal sam az z Piestan do Horneho Sŕnia a spat, takze d.e.b.i.l.i su vsade
Ebike hučí a ide rýchlo, takže ti hučí aj prúdiaci vzduch okolo uší. Ak vyslovene nesleduješ situáciu za sebou, nevieš či tam niekoho máš. Ale na spomínaný efekt si naozaj dávam pozor. Ale ebajkeri sú na bajkoch pre radosť z pohybu (ako sme v tejto téme boli veľakrát poučení).. a nie, aby boli ohľaduplní k ostatným na trápnej hrádzi a sledovali okolie. ?
Ale vedel to dobre , že za ním idem, mám hlučný orech a aj sa obzeral.
Tak potom asi tá moja druhá časť teórie, že to jednoducho neriešil a asi nemá ešte cyklistické návyky.... Aj malé šteniatko, keď si človek zoberie, tak ho musí veci naučiť. Zvieratká sa snažia schádzať z hôr dolu a spolužiť s ľuďmi a ľudia sa zas menia postupne na zvieratká
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...
Sice rozumiem, co si chcel napisat, ale 'spravne slovo' to urcite nie je
Keby mi povedal, že pôjde na elektrospotrebiči, tak by som včera veru za ním do Popradu necestoval.
? Pozor na popalenu ruku
Nemam osobnú skusenost /ani foto, nejazdim tadial, len občas vidim, odkiaľ sa vyrutia (aj e)jazdci,z akych hustin na cestu
https://sk.pinterest.com/pin/1548181162057463/
A teda pouzitie nazvu 'bioš' si zasluzi aspon odvetu v tvare 'elektroš', OK?
Toto sa mi stalo tak cca 3 roky dozadu v NMnV a to bol obycajny c.h.u.j. na cestaku, ktoreho som nechcel potiahnut proti vetru, kedze celu cestu som si odmakal sam az z Piestan do Horneho Sŕnia a spat, takze d.e.b.i.l.i su vsade
Ale vedel to dobre , že za ním idem, mám hlučný orech a aj sa obzeral.