to JoKo: sportovci ma az tak netrapia. ale ten kopec funkcionarov co sa tam vzdy nanominuje, to je na zaplakanie. snad sa casom nieco zmeni. prve pokusy o napravu sa uz udiali. http://aktualne.centrum.sk/sport/dalsie-sporty/clanek.phtml?id=1163259
poznam osobne vsetkych zainteresovanych a poviem ti ze Brano velmi dobre vie o com hovori...
No,nechcem tohto nasho triatleta nejak kritizovat,ale pozeral som aba preteky a vobec nic mu nebranilo,aby siel trosku mimo ako vela inych, pretoze tieto kopance su v plaveckej casti dost beznou vecou.Samozrejme nezavinene len treba trosku aj rozmyslat.Plavecka cast nikdy nerozhoduje...
Ale aspon ma vyhovorku na rozdiel od sestier Veldakovych...
viete mi niekto s presnostou povedať o akom čase a na akom kanale možem sledovať horsku cyklistiku ?? lebo zatial čo som sledoval tv program na televizie tak nesedelo asi 90% rozvrhu
To ti kto zas povedal,ze neplaval kraulove nohy...
...pocul som v radii citaciu simka a je to aj celkom pochopitelne.
Vsak ak by ten plavec pred nim plaval kravlove nohy, tak by simkovi maximalne tak precistil zvonka okuliare a nie mu udelil totalne KO.
Simko by sa mal uz prestat vyhovarat a mal rozmyslat ako zaplavat z co najmensou stratou tak,aby mal na bicykli a v behu nejaku sancu...
ja som to rano pozeral a teda videl som len kraula...
naozaj hovorili v rádiu, že plavec pred ním na obrátke plaval prsiami chviločku (asi tam bola tlačenka a musel spomaliť) a vtedy ho kopol...inak ja to ako hanbu nevidím, šport je nevyspytateľný, žabomyšie vojny medzi funkcionármi sú všade, len teraz sa píše aj o takých športoch čo nie sú v správach nikdy tak prečo to nevytiahnuť, že...a inak, čo taký Emmons čo pri streľbe dal posledný terč nešťastne 4,4 a prišiel o tutovú zlatú medailu...stávajú sa aj horšie veci...
Len hovorim,ze ti co plavali s***** maju miesta dost a aj oni sa pri niektorych obratkach na seba dost tlacili.Skupina asi takych 5 kusov sa odpojila a plaval dost bokom tej hlavnej skupiny prave kvoli tomu,aby sa netlacili...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...aj tak tam bude len do poctu
mno, zajtra fandim Simkovi, jeho sance na solidne umiestnenie su urcite vacsie
poznam osobne vsetkych zainteresovanych a poviem ti ze Brano velmi dobre vie o com hovori...
Ale aspon ma vyhovorku na rozdiel od sestier Veldakovych...
Ved prekvapil, nie?
....kua plavat v triatlonovom preteku prsove nohy to je ako keby si niekto v pelotone zmyslel, ze si ide otestovat ucinok svojich brzd
...pocul som v radii citaciu simka a je to aj celkom pochopitelne.
Vsak ak by ten plavec pred nim plaval kravlove nohy, tak by simkovi maximalne tak precistil zvonka okuliare a nie mu udelil totalne KO.
ja som to rano pozeral a teda videl som len kraula...
Jo ten isty Emmons co minulu olympiadu prisiel o tutovu zlatu medailu ked posledny vystrel trafil do susediaceho tercu... tomu sa hovori fakt. SMOLA