Prezidentka Zuzana Čaputová podala na súd žalobu na Roberta Fica na ochranu osobnosti. Dôvodom sú hrubé klamstvá a vymyslené obvinenia, ktoré o nej neustále šíri.
„Prezidentka si je vedomá toho, že ako verejne činná osoba je povinná znášať vyššiu mieru kritiky. Nie je však povinná znášať stupňujúce sa verejné šikanovanie a bezdôvodné obviňovanie z porušovania ústavy, zákonov či služby inej moci,“ vysvetľuje v stanovisku Prezidentský palác.
Prezidentka podala žalobu na Fica aj preto, aby krivé obvinenia nemotivovali jedincov k fyzickému násiliu.
„Pokiaľ bude spoločnosť aj ďalej tolerovať tento typ nenávistných prejavov a vymyslených obvinení, je podľa prezidentky namieste obava, že medzi sledovateľmi Roberta Fica a jemu podobných politikov sa nájdu aj jedinci, ktorí vyhrotia takéto verbálne ataky do fyzického násilia. Že nejde len o hypotézu, ale o reálnu hrozbu, svedčia opakované vyhrážky adresované priamo prezidentke a jej najbližším,“ vysvetľuje hovorca prezidentky Martin Strižinec
Toto asi bude mať trestnoprávnu dohru......a myslím že Matovič bude mať tromfy v rukách... bránil sa v svojom aute, niečo schytal, všetko má pekne zachytené na videu....
PsychoIgorko nemal nikam chodiť … mal čakať na príslušníkov PZ SR a na mieste podať trestne oznámenie . Pred samotným úkonom by som mu odporúčal vyšetrenie na Klinike urazovej chirurgie , očnom , nech ma už všetko zadokumentovane . Ten kkt v bielej košeli už ma teraz velky problem , a ak je to kkt z ich nominačky tak sa môže rovno škrtnúť . Nechali sa fetkoši a pijáci vyprovokovať , Igor vedel že si ide pre ranu a oplatila sa . Imho 😎
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
To vazne niekto dokaze obhajovat pocinanie toho psychopata? Prist provokovat na cudziu tlacovku, vykrikovat z auta urazky (predpokladam, ze sa voci nim SMER tiez ohradi, takze ich bude musiet dokazat) a este sa tvarit ako obet, ktorej chcu ukradnut mikrofon alebo, ze dostal jednu ci dve facky? Ved po nic ine si tam ani neprisiel. Este si to aj kameroval, aby mal dobry zaznam na FB/IG.
Protimafiansky hrdina, ktoreho najblizsi politicky partner je Kollar so svojou minulostou, za ktoreho vlady dosadili do funkcie Zilinku a za ktoreho vlady sa SMER z politickeho suterenu strany bez koalicneho potencialu dostal opat na prve miesto..s ludmi ako Fico, Kalinak, Gaspar ci Blaha. Vsetci si mysleli, ze Fica postihne rovnaky politicky osud ako Meciara..ale vlada IM tuto politicku mrtvolu ozivila.
Realne dosiahne len to, ze ten chlapik z kandidatky SMERU, o ktorom nikto ani poriadne nevedel, ze existuje, sa stane hrdinom medzi dezole scenou a akurat to SMERu prihra dalsie percenta. Wow, gratulujem Igor.
Ja si zas myslím , že Doc. ťažko naloží Kalimu a spol , že sa nechali takto vyprovokovať .
Srsen poznám v k KE iba jedného zida Glůcka čo pod svojim menom prenajíma priestory za účelom estetickej chirurgie v nákupnom centre na námestí . Ak je to jeho dieťa , je to ešte dieťa … veľmi si uškodil .
tá predvolebná debata-Danko u Závodského bola super rýchla aj komentáre pod videom sú fajn,napr:
Konečne diskusia z Dankom ktorá sa dala počúvať a sledovať 👍🏼
alebo:
p. Danko ani netuší, ako moc toho spravil pre duševnú pohodu a zdravie p.Závodského a preto mu týmto navrhujem udeliť titul MuDR. v zálohe.
To vazne niekto dokaze obhajovat pocinanie toho psychopata? Prist provokovat na cudziu tlacovku, vykrikovat z auta urazky (predpokladam, ze sa voci nim SMER tiez ohradi, takze ich bude musiet dokazat) a este sa tvarit ako obet, ktorej chcu ukradnut mikrofon alebo, ze dostal jednu ci dve facky? Ved po nic ine si tam ani neprisiel. Este si to aj kameroval, aby mal dobry zaznam na FB/IG.
Protimafiansky hrdina, ktoreho najblizsi politicky partner je Kollar so svojou minulostou, za ktoreho vlady dosadili do funkcie Zilinku a za ktoreho vlady sa SMER z politickeho suterenu strany bez koalicneho potencialu dostal opat na prve miesto..s ludmi ako Fico, Kalinak, Gaspar ci Blaha. Vsetci si mysleli, ze Fica postihne rovnaky politicky osud ako Meciara..ale vlada IM tuto politicku mrtvolu ozivila.
Realne dosiahne len to, ze ten chlapik z kandidatky SMERU, o ktorom nikto ani poriadne nevedel, ze existuje, sa stane hrdinom medzi dezole scenou a akurat to SMERu prihra dalsie percenta. Wow, gratulujem Igor.
Sa nečuduj politika je špinavá hra . Tu nie že niekto dostane dve “ facky “ aj keď to boli údery trénovaného jedinca / facky vyzerajú ináč , viď starú Anču, ktorá dudlala ruZZkemu špionovi prezlečeného za podnikateľa , ako vyfackala Mátoviča / , pri tejto hre sa niekedy s niektorymi “ vystužujú základy “. Matovič iba robí , čo mu ide najlepšie , opozičnú politiku . Žiaden normálny nepôjde do politiky , a keď áno , ten morfoid už nikdy nebude ako pred tým .
Nechcem obhajovať matoviča, ale v tejto krajne je jediný z politikov čo sa dokáže postaviť zoči voči tej lúze zo smeru. Oni beztrestne klamú, vyvolávajú strach a rozoštvávajú ludi. Stále sa spoliehajú na to, že väčšina je slušná a zneužívajú to. Otázka je dokedy si dáme s---ť na hlavu?
Pri Matovicovi vyraz Uzitocny idiot nabera iny rozmer. Ovsem toto nie je politika (vyspeleho statu), ba ani opozicna. To je radikalny aktivizmus. Ale aj ten niekedy treba.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ja netvrdím ,že to robí správne. No nehrozí vystúpením z NATO a EU zastavením pomoci Ukr. Neťahá nás pod vplyv ruzka. Keby Ukr ustupovala ruzku tak nie že ich máme na hraniciach ale už by boli tu! Niekedy musí ustúpiť slušnosť a postaviť sa zlu. Už sme sa mali poučiť z Nežnej .
Igor mal same genialne plany, miliarda sem, miliarda tam, nevadi ze dalsie 3 generacie to budu splacat a my sme to len prei.ebali do luftu, lebo "hlavne ze sme nekradli"....
Ja si myslím, že nie. Ja som sa vtedy stretol aj s názormi, že keby bola vakcina z ruzka tak sa očkovť dajú. Lebo všetky vakcíny čo v živote dostali boli odtadial.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
„Prezidentka si je vedomá toho, že ako verejne činná osoba je povinná znášať vyššiu mieru kritiky. Nie je však povinná znášať stupňujúce sa verejné šikanovanie a bezdôvodné obviňovanie z porušovania ústavy, zákonov či služby inej moci,“ vysvetľuje v stanovisku Prezidentský palác.
Prezidentka podala žalobu na Fica aj preto, aby krivé obvinenia nemotivovali jedincov k fyzickému násiliu.
„Pokiaľ bude spoločnosť aj ďalej tolerovať tento typ nenávistných prejavov a vymyslených obvinení, je podľa prezidentky namieste obava, že medzi sledovateľmi Roberta Fica a jemu podobných politikov sa nájdu aj jedinci, ktorí vyhrotia takéto verbálne ataky do fyzického násilia. Že nejde len o hypotézu, ale o reálnu hrozbu, svedčia opakované vyhrážky adresované priamo prezidentke a jej najbližším,“ vysvetľuje hovorca prezidentky Martin Strižinec
Denník N
PsychoIgorko nemal nikam chodiť … mal čakať na príslušníkov PZ SR a na mieste podať trestne oznámenie . Pred samotným úkonom by som mu odporúčal vyšetrenie na Klinike urazovej chirurgie , očnom , nech ma už všetko zadokumentovane . Ten kkt v bielej košeli už ma teraz velky problem , a ak je to kkt z ich nominačky tak sa môže rovno škrtnúť . Nechali sa fetkoši a pijáci vyprovokovať , Igor vedel že si ide pre ranu a oplatila sa . Imho 😎
IANAL, ale 363 je paragraf TRESTNEHO PORIADKU a nema absolutne nic spolocne s obcianskymi spormi akym bude spor Caputova vs Fico
Srsen poznám v k KE iba jedného zida Glůcka čo pod svojim menom prenajíma priestory za účelom estetickej chirurgie v nákupnom centre na námestí . Ak je to jeho dieťa , je to ešte dieťa … veľmi si uškodil .
Konečne diskusia z Dankom ktorá sa dala počúvať a sledovať 👍🏼
alebo:
p. Danko ani netuší, ako moc toho spravil pre duševnú pohodu a zdravie p.Závodského a preto mu týmto navrhujem udeliť titul MuDR. v zálohe.
https://www.youtube.com/watch?v=BlmPtUd1c-I
Sa nečuduj politika je špinavá hra . Tu nie že niekto dostane dve “ facky “ aj keď to boli údery trénovaného jedinca / facky vyzerajú ináč , viď starú Anču, ktorá dudlala ruZZkemu špionovi prezlečeného za podnikateľa , ako vyfackala Mátoviča / , pri tejto hre sa niekedy s niektorymi “ vystužujú základy “. Matovič iba robí , čo mu ide najlepšie , opozičnú politiku . Žiaden normálny nepôjde do politiky , a keď áno , ten morfoid už nikdy nebude ako pred tým .
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Matovic robi to iste.