Prosím o nasledovné informácie k tomuto nosiču bicyklov na ťažné zariadenie: http://www.kupkolo.cz/produkty/Nosice_72/Nosic-PISA-na-tazne-zarizeni-pro-tri-kola_4214.html
a) skúsenosti existujúcich majiteľov, vlastnosti, spoľahlivosť, komfort obsluhy, výhody, nevýhody ...
b) rozmery nosiča, aby som vedel či ho budem môcť po použití a zložení z ťažného zariadenia (TZ) uložiť v kufri vozidla.
c) návrh ekvivalentného resp. lepšieho výrobku v tejto cenovej kategórii. Našiel som napríklad značkový thule 6930 za mierne vyššiu cenu ale bez rýchloupínania na TZ.
Ďakujem.
premyslam nad montazou tazneho a kupe nosica na bike - zaujima ma taka vec - ako je chranena odnimatelna gula pripadne samotny nosic proti kradezi? nemoze sa stat, ze niekde zaparkujem, pojdem pojazdit, a najdem auto bez nosica?
Ale tie kluciky su take ako vsetky kluce na nosice / stresne boxy - sluzia primarne na to, aby sa neuvolnili a iba ako minimalna ochrana proti kradezi. Otvoris to beznymi noznickami, alebo podobnym nastrojom.
A ked si bicykle zadeklujes, tak to budes mat ako padak...
Mne sa stalo nico podobne. Bol som na policii, oni mi povedali ze online ziadost sa u nich neda riesit. Treba volat na online podporu. Tam zistili, ze sa im nesparovala platba, aj ked v schranke na Slovensko.sk som mal potvrdenie o prijati platby. Za par dni to vsak vyriesili a tablku mi poslali. Ako nahradne riesenie mi ponukali podat novu ziadost na policii, ale za plnu cenu.
EDIT: Opätovne som vytvoril žiadosť, skutočne je tam link na el. schránku, ktorý som odignoroval, škoda
Ako skladujte nosič bajkov na ťažné? Jento veľká a ťažká haraburda co mi zavádza v garazi na zemi. Pozdáva sa mi guľa na stenu alebo je nejaké lepšie riešenie?