Čakám na ešte asi 2 potvrdenia o platbe a posielam, mám to na poštu asi 3km autom tak to chcem vybaviť naraz. Pred zabalením som pár zaujímavých kúskov cvakol
Neskryvam rozcarovanie, Uncukuľ na stranke Kizlyru bol bez zliabku Alebo je to Lukas jednostranny zliabok ? Inak parada. Kto si zadovazil toho damaskoveho Stercha ?
Pozeral som to a na stránke Kizlyaru je fotený z len opačnej strany, takže ten žliabok je asi jednostranný. Už je to zabalené tak ti to nepozriem.
Ale už som si u pár nožov všimol že menia napr. polohu nitov v rúčke a pod. detaily a neaktualizujú fotky na stránke, ale aspoň menia, vylepšujú...
Tento tvoj ale asi nebude ten prípad, len ho mali nafotiť na stránku z oboch strán.
s tym som pocital, presiel som tam asi kazdy noz a komentare zakaznikov, tak co sa napr. puzdier tyka su uplne lajdaci to bola vacsian vytiek od zakaznikov, neaktualne fotky. A ako vravis, vylepsuju akurat zaostava eshop.
Rado sa stalo chalani, dúfam že nože potešia každého. Keď už je v móde tá transparentnosť, môžem na vyžiadanie každému zaslať na mail faktúru z Kizlyaru. Zľavu 5% ktorú som dostal ako pozornosť od Rusov som odrátal každému, nemám na tom ani 1 cent, vlastne keď si zrátam obalový materiál a benzín na poštu, tak možno ešte prerábam
Hádam onedlho dáme zase niečo dokopy.
Čo sa týka odoslania balíkov, čaká sa na potvrdenie platby už len od posledného účastníka, on vie kto to je
Inak keby mal niekto záujem tak pár nožov bude asi navyše na predaj tak sem potom hodím fotky.
Ďakujem 🙂 uz je to doma a sú parádne 🙂 akorat by som sa chcel spýtať čím sa dá ošetriť rúčka? Ci nieje treba ju niečím natierať ci napustat pre lepšiu životnosť?
Som troska sklamany s kvalitou tychto nozov.... pouzivam ho bezne v kuchyni a musim povedat ze rucka sa mi uz mierne napucala a pokrutila, uz tak dokonale nelicuje ako ked bol nozik novy... a ostrie cepele sice vydrzalo ostre o troska dlhsie ako na beznom kuchynskom nozi, ale cakal som od tej znacky viac.... ale moze ist iba o nedokonaly kus...
Drevenu rucku treba poriadne napustit olejom (moze byt aj domaci na varenie) az neprestane nasiakavat. Kludne dat olej do pohara a rucku ponorit a nech si pekne natiahne kolko znesie. Potom utriet a prelestit. Olejovane su aj pazby pusiek a nevadi im ani ked zmoknu, casom ale treba naolejovat znova ale to uz staci povrchovo. Takto treba osetrit aj loparik ci drevenu dosku na krajanie.
Tak tak, na drevené rúčky ľanový olej, rovnako olejujem aj ostatné drevené veci. Na zbraniach síce uprednostňujem plast, ale orechová pažba s ním krásne ukázala kresbu. Drevo nie je plast, potrebuje určitú starostlivosť zvlášť keď prichádza do kontaktu s vodou.
Zoidberg nejaké kúsky budú navyše, už ich mám nafotené
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale už som si u pár nožov všimol že menia napr. polohu nitov v rúčke a pod. detaily a neaktualizujú fotky na stránke, ale aspoň menia, vylepšujú...
Tento tvoj ale asi nebude ten prípad, len ho mali nafotiť na stránku z oboch strán.
Ninja600 chcem sa ti inak znova poďakovať za nás všetkých, že si sa do toho znova pustil a vybavil to !
Hádam onedlho dáme zase niečo dokopy.
Čo sa týka odoslania balíkov, čaká sa na potvrdenie platby už len od posledného účastníka, on vie kto to je
Inak keby mal niekto záujem tak pár nožov bude asi navyše na predaj tak sem potom hodím fotky.
nie ze by som tomu zvlast rozumel, ale viem ocenit pekne veci
Zoidberg nejaké kúsky budú navyše, už ich mám nafotené
1ks pekný uhlikáč: https://ruskenoze.sk/umelecke-lovecke-noze/predator-x12mf
1ks Stalker: https://ruskenoze.sk/vojenske-noze/stalker-combat-black-line
1ks Leopard: https://ruskenoze.sk/skladacie-noze/bars
po 1ks Skaut(klasický aj púštna verzia): https://ruskenoze.sk/skladacie-noze/skaut
https://ruskenoze.sk/skladacie-noze/skaut-desert
Ceny samozrejme iné