Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
Výpredaj -15% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 799 €
-15%
MOC 6 299 €
Akcia -26% e*thirteen Helix Race e*spec prevodník pre Bosch CX Gen 4
od 66,99 €
-26%
MOC 90,99 €
Shimano Steps SW-E6010 pravý spínač ovládania prehadzovačky, 357 mm
71,99 €
MOC 84,99 €
Určite tie ženské netlačili do kopca lebo nevládali.
veď ale píšete tu, že ebajkeri jazdia v kožuchoch po hrádzi a nedajú ani 3,6% stúpanie, ako by sa dostali do národných parkov?
Česká pošta koupila bizarně upravená elektrokola. Jsou tak pro babičku na vesnici, tvrdí expert.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ceska-posta-kola-mesic-uzivani-spatny-technicky-stav-zakazky.A230921_125758_domaci_vank
No je divne, ze stat devastovat moze, pricom vlastne to robi za moje, ale ja, co to nerobim nemozem ani polozit nohu na travu na Kraovej Holi
ozaj keď sa tu spomenuli kožuchy a ide ochladenie, už máte kúpené teplé svetríky a sú vyplákané v aviváži
Ako vies, ze to je stat? Kopec lesov maju sukromny vlastnici a ti z toho chcu nieco mat. Ale dobra sprava je, ze o statnych uz nerozhoduje ministersto podohospodarstva ale ochranari. Navysse kopec statnych lesov v NP bolo presunutych do bezzasahove rezimu v ramci reformy NP.
ozaj keď sa tu spomenuli kožuchy a ide ochladenie, už máte kúpené teplé svetríky a sú vyplákané v aviváži
Napr. to ze mozem chodit na vyjazdy do lesa a do kopov aj spolu so zenou, ktora by to bez ebiku nedala.
Ebike je vyššia forma existencie. Ebiker sa dokáže stať biobikerom. Bohužial mnoho biobikerov nevie byť ebikermi. Proste nie sú na to ešte vyvinutí a tak si tu stale obhajujú svoju úroveň bytia….
Ja velmi rad slapem kopce i rovinky, je to nieco pri com si napodiv dusevne oddychnem ak mam pri tom klud. Dostavam sa niekam za svoje, zlepsujem sa v tom, dava mi to pocit uspokojenia. Aj traily jazdim asi hlavne koli tomu ze potom naspat nechcem zletiet asfaltom alebo lesnou cestou. Je to ako lyzovanie na vlekoch vs skialp alebo skitouring. Aj na takom Chopku (priklad aby sa to nebralo akoze na skialpoch su zabavnejsie tereny) ma to bavi viac ked si to vyslapem ako ked sa tam vyveziem lanovkami. Dam to menej krat ale ten vyslap je to preco tam idem. Takze ebike je uz len koli tomu pre mna uplna blbost, podla toho co tu citam tak motor by som nahor nepouzival a nadol by som mal zbytocne tazky bike. Ale teda nie som tak vyvinuty ako citam.
Čo som bol veľmi prekvapený myslel som si že to s elektromotorom dajú na jeden záťah ako nič.
A ďalšia vec čo ma prekvapila ako sa jeden z ich partie pri mne zastavil a úplne nadšene povedal "no dnes už máme za sebou 84km"
Za celý výstup som si musel dať 4 prestávky, moja kondícia je lepší priemer oproti bežným ľuďom, ale určite nie oproti športovcom alebo takým ktorí pravidelne trénujú, ti by boli schopný to dať aj bez prestávky.