Presne to sedi na diskusiu pod lampou. Nestaci aby PS vyhralo, je dolezite aby mali vobec s kym zlozit vladu. Prave preto napr premyslam, ze budem volit inu stranu. Na druhej sttane ak vyhra Fico, som si isty, ze to nepusti a zlozi s fasistami, Dankom a zlanari aj Hlas
26.09.2023 - 19:20:41
00
Volebny prieskum na MTbiker vysiel dobre. Sice mala ucast a skoda nevolicov.
Ale aspon ma clovek dobry pocit, ze je vo viacmenej pricetnej spolocnosti.

https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/koho-budes-volit-v-septembri-2023-t48028.html

Prílohy:

volby_mtb_2023.jpg
volby_mtb_2023.jpg 39.71 KiB thumb_up1thumb_down

26.09.2023 - 20:00:42
09
Len by som upresnil, že pán Ostrožlík s Pentou nemal nikdy nič, aj keď veľmi chcel. V rámci 18 mesačného tranzitívneho obdobia bol síce formálne na čele Privatbanky, ale len ako dosluhujúci šéf Banky Slovakia (menovaný vtedajším hlavným akcionárom, tj. Meinl Bank) odovzdávajúci agendu Ľubošovi Ševčíkovi, ktorý je na jej čele doteraz. Pán Ostrožlík vykonal niekoľko márnych a pomerne ťarbavých pokusov zapáčiť sa novému akcionárovi, ale keďže skupina je orientovaná na výsledky nie na kecy, porúčal sa ešte pred skončením tohto obdobia. Potom neváhal a šikovne sa preorientoval na SNS, no a Smer v rámci dohôd veľkodušne súhlasil s menovaním tohto experta na post viceguvernéra NBS. Keď skončili aj tieto časy, a expert klesal na riaditeľa odboru, potom už len úseku v NBS, neváhal si pán Ostrožlík spomenúť na svoje svojstojné slovenské korene, a v hnutí Republika ho radi privítali, veď je to predsa expert. No nekúp ho.
26.09.2023 - 20:15:35
410
Ja viem, uviedol som nie uplne vhodny priklad, napriek tomu prave plati, ze "spojenia" s Pentou ma takmer kazdy, aj ked to tak v realite nemusi byt.
26.09.2023 - 21:59:03
02
Aktuálny Shooty
img.projektn.sk

A vlastne potvrdenka :)
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
26.09.2023 - 22:24:19
05
Zaviesť práva veta...pobavilo, (odhliadnuc od zlej gramatiky) najma ked podaktori miestni politici (naposledy som zaregistroval RF cez vikendove tliachacky) práve strasia zrusenim práva veta
26.09.2023 - 22:36:48
00
simecek napísal:
Volebny prieskum na MTbiker vysiel dobre. Sice mala ucast a skoda nevolicov.
Ale aspon ma clovek dobry pocit, ze je vo viacmenej pricetnej spolocnosti.

https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/koho-budes-volit-v-septembri-2023-t48028.html


Nesuhlasim (so zavermi, aby bolo jasne;)), pricetne blizke okolie a lokalna bublina su sice fajn, ale omnoho dolezitejsi je skutocny 'celkovy' vysledok.
No ved uvidime.
26.09.2023 - 22:43:22
00
ono, jak by som to povedal. V celej tejto "kauze" je pre mna viacero hladisk, s roznou "dolezitostou".
Napr. to, ze kto/kedy/s akym cielom nieco taketo vypustil do sveta, je jedno hladisko, ale pre mna nie az tak "zaujimave/prekvapive/sokujuce/podstatne pre debatu".

Ine hladisko je, ze co vsetko je pravdive, a tuna je opat niekolko rovin kt vidim, a ktore sa postupom casu mozno viac/menej vyjasnia (napr. sulik uz "pripustil" vraj nejaku komunikaciu). Pravdaze, je bezne, aby politici mali kontakty, specialne s velkymi spolocnostami. Lenze je velmi dolezite, ze AKE, a AKYM sposobom su tieto kontakty vedene. Ak si sulik pise s "jednym z akcionarov" spolocnosti, cize ani nie oficialnym prestavitelom dovery, a navyse s akcionarom u kt je verejna mienka ze je to korupcnik, tak ocakavam ze taketo "pisanie si" bude vediet dost dobre vyjasnit (ak teda chce aby som mu uveril jeho "protikorupcny stit"). To ze sulik si s nim pisal cez "whatsapp" a teraz ma "problem" ozrejmit tuto komunikaciu, je sulikov problem (a zjavne to nieje prvy problematicky kontakt co sulik udrziava).
Dalsia vec je, ze co si pisali. Pride mi uplne normalne, ze zainteresovane (zasiahnute) spolocnosti sa vyjadruju k legislative, vsak to je normalny legislativny proces. Lenze tu je opat predchadzajuce - ako/akym sposobom? Ja viem ze na svk je "normalne" (i.e. priemerne/najcastejsie vyskytujuce sa) uplne niekde inde, ale podla mna nieje normalne (slusnou moralkou/spravanim sa) aby takato komunikacia nastavala cez "potajne", sukromne kanaly.

A na dovetok. "Rozumiem" preco ludia volia sulika, bohuzial, stale je sas jedno z tych "rozumnejsich", ovsem:
- pamata si niekto na prve volby sasky? Mne utkvelo v pamati, ako "cerstvemu" studentovi uni, ako chceli spoplatnit eventualne vsetko skolstvo pokial si dobre pamatam az po zs. Napriek tomu som bol rozhudnuty ich volit, az kym... sa tento bod len tak znenazdania a bez vysvetlenia ktore by som bol schopny najst (a to som sa dost vtedy snazil) nevytratil z ich slubov
- sulik, to je ten lord excel, co si kolko listkov vymienal kym prestal s obhajovanim (uznal nakoniec vobec chybu?/aky je status tejto srandicky) svojho odvodoveho bonusu?
- kolko rokov mu trvalo kym uznal ze vlastne ten euroval nebola taka kravina a nepovalilo to eu? ja som to zachytil len tak ~1-3r dozadu od neho
- aj nackovia su dobri ludia? ci ako to povedal
- a co kavicku pan basternak. Myslite ze aj na threemu mal jeho QR kod (alebo co tam fici, neviem....)?

a ktohovie co dalsie.

ale hej, v svk politike, take drobnosti, akoze ze nejaky clen parlamentu/bud min zdrav legitimizuje zssr agresiu, clovek aj radsej zabudne/vytesni. Potom aj ten sulik je rozkvitnuta kvetinka.
26.09.2023 - 22:46:19
04
niekedy fotografia povie viac ako dlhá debata, toto je jedna z nich
img.projektn.sk
26.09.2023 - 23:41:38
09
stanos4 napísal:
Ak si sulik pise s "jednym z akcionarov" spolocnosti, cize ani nie oficialnym prestavitelom dovery, a navyse s akcionarom u kt je verejna mienka ze je to korupcnik, tak ocakavam ze taketo "pisanie si" bude vediet dost dobre vyjasnit (ak teda chce aby som mu uveril jeho "protikorupcny stit"). To ze sulik si s nim pisal cez "whatsapp" a teraz ma "problem" ozrejmit tuto komunikaciu, je sulikov problem (a zjavne to nieje prvy problematicky kontakt co sulik udrziava).


Ak Sulík číta správy od Haščáka na vláde ako svoje návrhy, tak to je problém nás všetkých. Komunikáciu nepoprel, ak by to bol blud, nemá problém to jednou vetou poprieť a druhou zmiesť zo stola. Ale zjavne nedorástol na svojho žiačika, ktorý má pravdepodobne donášačov od ľudí z okolia Lipšica, lebo k zálohe cudzieho telefónu sa zrejme len tak hocikto nedostane. Ak sa im navyše podarilo rozšifrovať aj Haščákov telefón, tak majú obe strany konverzácie. Tak či onak, ani jedno ani druhé nie je ok, lebo aj jedno aj druhé je zneužitie postavenia len a len vo vlastný prospech.
27.09.2023 - 00:48:43
01
Bratia Česi držte nám palce. Vy ste to dokázali, musíme to zvládnuť aj my!
❤️🙏🙏🙏🇸🇰

komentáre stoja za prečítanie :)
https://twitter.com/oukrajine/status/1706674953620185593
27.09.2023 - 06:29:05
02
Smutné je, že Sulík už dlhšiu dobu viac škodí SaS ako prináša. Pravicový volič je náročný a Sulík toho má na rováši už príliš, aby prešiel kritériami. Som zvedavý na počet jeho krúžkov. Smutné je aj to, že on sám túto komunikáciu s Haščákom v hlave nevyhodnotí ako nevhodnú a nestopne to v zárodku. Proste koná nelogicky, nerozmýšľa, čo by jeho konanie a výroky mohli spôsobiť. Ako jeho prechádzka na Kotlebovský protest, výroky o Rusku/Ukrajine...
Napriek tomu to tej SaS v sobotu hodím, aj keď na druhej strane si prajem, aby SaS neprešla, Sulík sa zdekoval a Smer si konečne užil bačovanie za horších časov, zatiaľ vždy len lízal smotanu. A moje utopistické predstavy pokračujú ďalej tým, že by pri ďalších voľbách prišlo k nejakému výraznejšiemu zjednoteniu pravice, než Modrí Most Híd a iné trieštenie :D
27.09.2023 - 07:10:07
011
Otiez si vyberiem v sobotu SAS, nie preto zeby mi sulikove rozhodnutia vyhovovali, ale chcem cisto strategicky pretlacit pravicovu stranu, ktora je na hranici zvolitelnosti.
Velmi som fandil gen. Pavlovi Mackovi a jeho ODS, zial vela vody nenamutili a k nikomu sa nepridali resp nevyjadrili podporu. Otec bol vojensky lekar a este v prvopociatkoch vstupu do NATO bol na cele vsetkych cviceni armady. Vzdy nanho spomynal na cloveka - odbornika ktory proste vsetko vie ( myslene v dobrom )

Trosku mimo temu, po vcerajsej porade jednej nemenovanej zahranicnej stavebnej firmy sa pri vyhre lavicovych a extremistickych stran jej aktivity na slovensku znacne utlmia az zastavia - ( prepustanie ) Lebo po nastupe Hranola to bude welcome back Doprastav a Vahostav
27.09.2023 - 07:21:50
013
Macko sa pridal k Madarskemu foru. To som dost nepochopil. Mal sa dat k Demokratom. Tam by pasoval lepsie.
27.09.2023 - 07:41:01
03
vidis sledujem ho a ani som to nepostrehol... skoda
27.09.2023 - 07:45:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up