Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
"Problem" vznika s objednavkami s datumom dorucenia v buducnosti, kde sa nam podarilo zaobstarat tovar skor ako je bezne. Tie objednavky su expedovatelne, ale v poradi ich neustale predbiehaju nove objednavky, ktore maju datum dorucenia dnes / zajtra. Pre tieto objednavky je urcena tato funkcia, ktora objednavku posunie vyssie v poradi.
tirovaf to ci by bola odoslana tak ci tak zavisi na aktualnej kapacite expedicie. Mimo sezony pravdepodobne ano, isla by tak ci tak. Ale pocas sezony a hlavne v silne dni nie, predbehlo by ju prilis vela objednavok na to aby sa stihla expedovat.
Teda moja otazka znie. Bude niekedy moznost si v objednavke zvolit osobny odber v sklade pri TN? Dik.
A nebolo by jednoduchsie tento proces zautomatizovat a teda, ked su po doskladneni vsetky polozky z objednavky "Rezervovane na sklade", tak sa jednoducho predbezny datum odoslania resetne na najblizsi mozny automaticky?
tak to je riadny vykrik do tmy ... nemaju dokopy nic poriadne otagovane(okrem znacky a nejakych kategorii co to podelia do sekcii eshopov) v zozname produktov tj ani podsekcie niektorych veci ako hlinik/karbon a este ani nemaju odporucanie s tym co nakupili pri niecom ini pouzivatelia ale maju ako tak pekne vymyslene aspon podobne produkty co mozu nasledovat cize taketo mapy suvisiacich produktov budu problem a v podstate na vacsine produktov co predavaju by robili len pomoc subdodavatelom si myslim
ale toto by bolo celkom komlikovane pretože každy ten výrobok ma iny teplotny rozsah
len tolko ze ked maju dajme tomu 10 000 alebo mozno aj 100 000 produktov tak to musi niekto rucne prejst a dokladne otagovat/oznackovat dalsimi vlastnostami ktore mozu pomoct upresnit nejake podobnosti a spolocne potreby spajat tieto prdukty ...
tieto data nasledne musi niekto kto vie ako sa vytvara odporucac upratat a skusit natrenovat umelu inteligneciu ktora by vedela cez nejaku hranicu podobnosti vytvorit zoznam odporucanych produktov co musi posudit clovek v kontexte nejakych suvislosti medzi produktami v cykloeshope a to je extremne tazke a treba na to dost namakaneho a skuseneho cloveka co vie aj zhodnotit ci take nieco vie tato vec vyplut z hladiska praxe tj realizovania takychto odporucacov a mal by trosku aj tusit co to sedi aj v domene tj suvislosti tychto produktov ..
cize realne keby som to ja robil osobne co som toto robil posledne na vyske dajme tomu rok tak minimalne pytam 50K v super hrubom
koneec koncov jadro co som napisal mozno uz davnejsie konzultovali s niekym z brandze a zhodnotili ze pre potreby eshopu staci ponuka tyzdna a nejake umelo vytvorene kategorie ku produktom tj ked kupim 11 rychlostnu kazetu tak mi da do ponuky retaz, cistenie a mazivo alebo prehadzovacku a lanka a to mozno statisticky pomohlo s nakupom ... toto je tiez extremne narocne merat lebo nikdy nevies ci clovek odisiel a ci radsej nekupil novy bicykel alebo si nekupil inde v nejakom obchode lokalnom ...