Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
btw bude niekto kontrolovať protismer aby sme sa fakt s niekym nezrazili? myslim na ďukesov čo chodia v neprehľadných úsekoch neprispôsobilo ...
neviem prečo keď niekto vidí v protismere stádo očíslovaných chrtov nemá ten morál uhnúť kým neprejdeme, koniec koncov bolo to už v závere pretekov (výšľap na Kozlisko) a medzi skupinkami v našej kategórii "dno pelotónu" už boli slušné medzery, tým skôr, ak sám bikuje a tudíž by mal vedieť, čo činí
trošku off topic: najhumornejší "príspevok" som počul raz od jednej českej tety na Psotkovom memoriáli keď mi pod Priečnym sedlom v "zjazde" na Térynu začala papuľovať, že idem v protismere... rozumejte, už sa okolo nej muselo prehnať pár desiatok ľudí v trenkách, maratónkach a so štartovým číslom (už tie trenky nie sú v ranom októbri v 2000 m zrovna typický odev...) a českej tete to nedopáli, že asi oxiduje v trase preteku? Aaaach jo... tuposť naša každodenná...
To si ešte nepočul, junáčik????
Iné tulene v mojom veku už sú v kosatke, v žralokovi alebo na morskom dne...
Pozn.: Junáčik bol náš fyzikár z gympla (a jeho spolubojovník z vojny a zároveň matikár & programátor bol zas Synáčik). Týmto zdravím na piešťanský gympel
Cela trat ( kratka i dlha) bude vyznacena cervenymi stuzkami Kellys, to je prvotne znacenie. Dalej takmer cela trat je uz vyznacena ako oficialna cyklotrasa pismenom "C" zelenej farby... Kellys Green bike Tour bude celorocne vyznaceny ako cyklotrasa s dvomi zmenami: prva je, ze na Bielom krizi kratka trat nejde okolo ohrady so svinami, ale hneddoprava po asfaltovej ceste dolu smerom na Racu a asi po 500 m sa napoji na okruh preteku. Druha zmena trate je spod Kamzika zhruba do polovicky zjazdu smerom na Partizansku luku. Ostatne useky su uplne totozne, to znamena ze pretek kopiruje oficiialnu cyklotrasu mimo hore popisanych dvoch usekov... Samozrejme ze este na stromoch su i oranzove sipky s pismenom "v" po minulorocnom Karpatskom vlkovi, tie tiez zatial doplnaju znacenie Kellys Gren bike Tour... Takze si myslim ze znacenia na trati bude dost...
btw bude niekto kontrolovať protismer aby sme sa fakt s niekym nezrazili? myslim na ďukesov čo chodia v neprehľadných úsekoch neprispôsobilo ...
Kontorlovat nebude nikto, ale bude stat na trati vyse 20 regulovcikov a ti budu upozornovat ci uz turistov, alebo bikerov, ze sa tu kona pretek... samozrejme sa ich budu snazit odklonit z trasy preteku, ale ako poznam slovensku naturu, treba pocitat s kamikadze ci uz turistov, alebo bikerov v protismere...
Dnes som si dal kratsiu trat, s oznacenim som nemal ziadne problemy, akurat smerom z Bieleho kriza po asfaltke dole do Race, som sa musel 20m vracat hore, co som si nevsimol na ceste odbocku do prava, ale ako sa spomenulo, ked tam budu pasky tak to je oki
Dnes som si dal kratsiu trat, s oznacenim som nemal ziadne problemy, akurat smerom z Bieleho kriza po asfaltke dole do Race, som sa musel 20m vracat hore, co som si nevsimol na ceste odbocku do prava, ale ako sa spomenulo, ked tam budu pasky tak to je oki
Ahoj,
pretek z Bieleho kriza nepojde po asfaltke dolu, to je trasa oficialnej cyklotrasy...
Pretek pojde trosku okolo, zozjazduje sa popri ohrade s divymi svinami, asi po 400 m treba zabocit na uplne pravu odbocku, jedina ide mierne do kopca !!! a oblukom sa vrati na cestu, kde sa tieto dve trasy spoja, a kde si sa tych 20 m vratil...
Sa nehanbíš??? Tadiaľ sa v pohode jazdí na cestných kolách a ty, možno na hojdačke, máš problém? Nechcel by si náhodou, aby organizátori vyasfaltovali celú trať?
Ale keď pekne popýtaš, možno tam organizátor postaví regulovčíka, a po upozornení budeš môcť inkriminovaný úsek zosadnúť a tlačiť!
Precitaj si moj prispevok este raz
Jakuba mozno nedobehnes, no kym ja sa budem blizit k Bielemu krizu, ty uz budes v cieli.
Pisalo sa tu o "mrtvych" bikeroch. Ja som jedneho stretol v zjazde niekde medzi Konskymi hlavami a Babou. Rovno na tej kamenistej ceste sa plazil hore krizom cez cestu. Zdvihol hlavu az ked som skoro stal meter od neho.
Nádych - výdych - nádych - výdych a čítam...
A čo nevidím? Však som ti to odcitoval: "pár ľudí pokope" to sú dvaja a na tú cestičku sa v pohode zmestia vedľa seba štyria, keď majú užšie riadidlá a vedia jazdiť, tak aj piati.
kde by som ju dal?
Zatiaľ máš len strach......
Neboj, budeš tam, odprezentuješ sa a môžeš nasávať atmosféru
Potom už budeš počuť len fučanie