Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Výpredaj -15% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 799 €
-15%
MOC 6 299 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
Akcia -18% Kellys Servisný kit pre Tygon Tayen chránič motora E8000
18,89 €
-18%
MOC 22,99 €
-11% Bosch Compact Control Unit pre Kiox BUI330, SmartphoneHub a Nyon BUI350 - 290 mm
62,99 €
-11%
MOC 70,99 €
Trochu sa uvolni a neber život važne
ale to neznamená, že ehejter má byť primitívne-arogantno-vulgárny,
(najmä ak mnohí ani nemajú páru o tom čo vlastne chcú hejtovať)
dá sa hejtovať aj "korektnejšie", ale to je zase len o hlave, veku, skúsenostiach, výchove a možno aj vzdelaní
(aj keď dnešná doba - "vzdelanie", to nezaručuje, viď SK politika)
napríklad, antiehejter MPP to robí pekne s nadhľadom, noblesou, žiaľ pár "simplemente" jedincov to stále nechápe, že si z ních robí CELÝ ČAS len srandu a nabyť jeho, táto téme by už dávno zdochla
marseluspp ... NA HRAD (teda na Ehrad)
Takže či človek jazdí na bicykli, na motorke, na koni alebo hoci aj na rogale, ak mu to správne myslí, tak je to cyklista
Čo si proste priznať, že jazdou na ebiku sa venujete inej činnosti než je cyklistika. Veď to nie je nič dehonestujúce.
Ak je niekto zastanca orania s volmi a stale trvá na tom že je on ten pravý poľnohospodár a tí na traktoroch sú podvodníci, tak je chyba v jeho uvažovaní. Keď sa niekto nevie prispôsobiť tomu že sa svet mení, tak nech aspoň neťahá pokrokovejších ľudí na svoju nizku úroveň.
Minule som videl vystupenie dobových šermiarov na hrade a nikto z nich nevykrikoval že iba oni sú tí praví bojovníci …
No a preto, ze dnes sa striela, tak sa tomu nehovori serm, ale strelba, ze ano
Si trosku - dost mimo
e-bikeri sedia pri knihách, bioši sú oproti ním ale trocha vpredu - aj ich čítajú, keby si knihy aj ty čítal nemal by si 90 % príspevkov skrytých pre nekvalitu, primitívnosť, ...
https://www.mtbiker.sk/clanky/127504/unboxing-mondraker-play-20-blaznovstvo-alebo-dobry-napad.html
Z o skrytých príspevkov si nič nerob. Aj mňa cez sukromné správy niektorí nabadali aby som niektorým na každý príspevok dal palec dole, ale poslal som ich do prdele… je to taký primitivizmus od ľudí s IQ 10 a naviac nieje to fair-play
Viď napriklad na Petra120… takže viem preco sú moje prispevky skryté
A hento vyššie je fujfuj,z dvoch dovodov.
1. nabadanie na hromadnu aktivitu, ovlyvnovanie zobrazenia
2. zverejnenie sukromnej komunikacie bez suhlasu (predpokladam)
I ked je celkom ľahko odhadnutelne, ktory 3pismenkovy clen to poslal.