Rozne extra dane co pisal matko (z luxusu/eko dan), sa platia pri kupe noveho/potencialne importovaneho auta. Ano, robi to to, ze ked sme kukali male auto (polo/golf/auris), tak sme si s nasimi poziadavkami radsej priplatili este troska, a sli do e-kony (kt medzitym zlacnela o par tisic asi, za 6mes, z 2 ruky)
Okrem ineho, videl som nejake citacie na to ze tu dostavame prispevky na bike. Ano, tusim posledny 1-2r nam ho v aktualnej firme zvysili, a uz konecne dostavame asi rovnako na bike ako sme dostavali na auto
Takze je troska vysmech ked sa tu niekto ohana ze vdaka tomu tu je tolko cyklistov...
(Sorac, netusim kolko z toho prispevku ide na vrub firme a kolko statu).
Prispevok na kupu biku bol tiez minimalne do nedavna (1-2r) dost individi - minuly zamestnavatel (univerz) ponukal do 1000€ oslobodene od dane (mohol som aj len cisto prislusenstvo), terajsia bola tusim 1300, a teraz to permanentne dvihli mozno na tych 1500-1700€ (prislusenstvo len ak nakupim na ten isty blocek ako bike), raz za 4 roky.
Neviem kolko ludi si uplatnuje to na udrzbu bicykla, pretoze si niesom isty ci nedostavas bud to na udrzbu alebo len na km. Obe naraz neviem ci mozes/je bezne mat.
Scarinko - nieje to len o nastaveni statu. Je to hlavne o ludoch - toto si ludia sami vydupali tych 50r dozadu. Naproti tomu, budem teraz +-reprodukovat tvoje slova z par rokov dozadu: "nebudem sa predsa kvoli svojej 2km ceste do roboty natahovat do lycry a potom tam *****t cely den. Taktiez nebudem zabijat 30min peso/mhd. Ja sadnem do auta a za 5min som v praci"
A aby som dal ukazku "financnej" motivacie - cca 2r dozadu nam vo firme zaviedli na cyklo ceste podjazd cez parkovaci dom - rampa dole a potom rampa hore, a prejst cez cestu s autami cakajucimi na parkovaci dom. Toto, spolu s casto nie idealnym/dobrym/dostatocnym riesenim novych park miest pre bicykle, pravidelne vedie k dost velkym/rozhorcenym diskusiam, a "vyhrazanim sa" ze ludia prestupuju naspat do auta.
A sorac, ale dnes "vyhovorky" na "hornatost" svk... E-bike si kupis za 1000€ novy a ani nevies ze nejaky kopec je. Sak sa chodte pozriet do svajcu.... Ale hej, palicu sa vzdy si najst na bitie
Ved je to pravda. Ked sme mali vo firme podmienky na bike tak som polovicu najazdu urobil do prace a spat. Podmienky isli ta tam a tak jazdim tak ako je to pre mna jednoduchsie. Zajtra mam ist do officu. Po praci chcem ist na bike. Za normalnych okolnosti by som mal v praci civilne oblecenie a dosiel na biku v "lycre", lenze oblecenie nemam kde mat, bike veci tiez nemam kde odlozit, musim so sebou tahat NB ktory ma bike brat nebudem a zajtra som zas doma a NB potrebujem ?
Cize pojdem rano autom, po praci autom spat a na bike pojdem z domu. Koniec fnukania ?
Niesom isty co myslis tymi podmienkami, ale ak to je to ze napr miesto na bike, skrinka+satna na prezlecenie/sprcha, tak to je presne to co jaroh hovori - par eur tu a tam extra na bike oproti autu to ani na svk evidentne nezmeni, ale pristup ludi/samosprav/zamestnavatelov ano.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Vsetko toto mame ale nemozeme to pouzivat tak ako to logicky potrebujes. Nemozes si nechat v skrinke ziadne veci.mimo casu ked si v satni. Na co mi je potom taka skrinka?
Ak myslis ze myslenie ludi je to ze si stale viac a viac ukrajuju z vlastneho komfortu zivota na ukor komfortu niekoho ineho tak ano. Zaujimalo by ma ci by to v NL vyzeralo rovnako ak by neboli sankcie, dane, poplatky, bolo by kde parkovat, neboli by cyklochodniky, nemali by prispevky a vlastne veskeru podporu statu a zamestnavatelov.
. Zaujimalo by ma ci by to v NL vyzeralo rovnako ak by neboli ... cyklochodniky, nemali by prispevky a vlastne veskeru podporu statu a zamestnavatelov.
Jasne ze zdielany a 7 sliepok okolo mna ? skusim vytiahnut spotený dres a uvidis ten curbes. Okrem toho logistika asi taka ze prides v bikovom, hore na 15. zobrat civil, dole na 0 prezliect, zas hore na 15. Jak u debilov.
Jaroh ale.to potom nie je mentalitou ale tym ze je to pre nich vyhodnejsie/lacnejsie ?
Este raz, scarinko, pozri si google ze preco nl je tak bike friendly ako je. Este tych cca 50r dozadu to bol auto-friendly stat. Zmena prisla zdola
K facilitam - som v bohatej spolocnosti kt proklamuje silnu podporu cyklo. Napriek tomu, sprchy a satne niesu ani zdaleka samozrejma vec, ani v nasich fungl novych budovach. Napriek tomu, stale dochadzam na biku spolu s dalsimi tisickami ludi v nasej firme. Drviva vacsina ludi nevyuziva ani tie sprchy a satne co mame, a to priemerne dochadzanie je iste viac ako 3km.
Poviem to uprimne - jasne ze mas moc velky komfort s tym autom. Taktiez mas ale take uzke zmyslanie, ze ani zaboha nevybocis z niecoho co mas "oskusane", vid napr ze pravdaze po 3km na bicykli si smradlavy jak prasa.... Sak ok, je to tvoj pohlad na svet/tvoj svet, nezmenil som ti ho ani roky dozadu, ani teraz, ja ti len hovorim ako cela tvoja story s lycrou znie.
Tu sa imho ani s jarohom (celkom) nezhodnem , ale to ze co je "prvopociatocne" najkomfortnejsie imho nieje ten zdaleka najvacsi/jediny dovod preco tu ludia tolko jazdia na biku. Ale myslim si, ze aby to na svk fungovalo, tak musi bud vela piesku pretiect, alebo zlate holuby ludom za to davat.
P.s. oproti nem su tu potraviny myslimze stale velmi vyrazne drahsie a casto omnoho menej kvalitne.
Nemam uz tak prehlad o cenach, ale roky dozadu tusim aj svk bolo do 1/2 cien potr/dennych veci tuna
Nie nadarmo ked nieco kupujem tak je to nemecky eshop zvacsa
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
V pohode, ja vam to neberiem. Ja som to samozrejme skusal ale mne to nevyhovuje. Casto v praci musim odbehnut niekam po daco alebo za niekym. Alebo idem po praci niekam daleko, do obchodu, nakup, mamka si nieco vymysli, frajerka daco potrebuje etc. Na biku neriesitelne veci. Bike je fakt len tam a spat. Odhliadnuc od toho ze nemam ani zatial taky bike mestskeho typu, vsade spd pedale a pod. Predpokladam ze v NL ides do obchodu, na biku kosik a pod, zamknes pred obchodom. Ja svoj bike uz nepustim z oci ani na sekundu. O jeden som uz prisiel.
Najpodstatnejšie ale je, že čo sa týka cyklodopravy sú cyklodopravné veľmoci rovinaté Holandsko, Copenhagen, Budapest, New york ...
je to rovina, zato my sme tu kopcovatý čo je oveľa krajšie ale väčšina populácie nie je ochotná vyjsť na kopec na bajku.
To s tou rovinatostou je tiez kus mytus. Nevravim, ze v Amsterdame su vysoke kopce ale z intrakov do skoly do centra som len na mostoch cez kanaly spravil okolo 60 vyskovych. V Ziline z domu na univerzitu na kopec, kde vsetci cestou fucali, som to mal cca rovnako. Napr. vo Viedni v meste su to tiez dlhsie a strmsie stupania ako tu v ZA v meste (snad okrem Zastrania). A zas v Petrzalke mi napadaju stupania asi iba cez mosty.
To s tou rovinatostou je tiez kus mytus. Nevravim, ze v Amsterdame su vysoke kopce ale z intrakov do skoly do centra som len na mostoch cez kanaly spravil okolo 60 vyskovych. V Ziline z domu na univerzitu na kopec, kde vsetci cestou fucali, som to mal cca rovnako. Napr. vo Viedni v meste su to tiez dlhsie a strmsie stupania ako tu v ZA v meste (snad okrem Zastrania). A zas v Petrzalke mi napadaju stupania asi iba cez mosty.
Celkom si pobavil , Holandsko som pochodil celkom dosť, na väčšine územia je najvyšší kopec železničný násyp
a daj ešte nejaký o rovinatej Žiline
Petrzalka - raca bola vzdy tak 90-100 vm ak som nesiel teda po racianskej hlavnej ?
Ale teda kludnym tempom tak 45 min MTB, ked som svihal tak niekde cez 33 sa dalo. Po ceste ked vysli semafory na cestaku bol rekord tusim 22min na tych 13km ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.nationaleberoepengids.nl/salaris/sector
Rozne extra dane co pisal matko (z luxusu/eko dan), sa platia pri kupe noveho/potencialne importovaneho auta. Ano, robi to to, ze ked sme kukali male auto (polo/golf/auris), tak sme si s nasimi poziadavkami radsej priplatili este troska, a sli do e-kony (kt medzitym zlacnela o par tisic asi, za 6mes, z 2 ruky)
Okrem ineho, videl som nejake citacie na to ze tu dostavame prispevky na bike. Ano, tusim posledny 1-2r nam ho v aktualnej firme zvysili, a uz konecne dostavame asi rovnako na bike ako sme dostavali na auto
Takze je troska vysmech ked sa tu niekto ohana ze vdaka tomu tu je tolko cyklistov...
(Sorac, netusim kolko z toho prispevku ide na vrub firme a kolko statu).
Prispevok na kupu biku bol tiez minimalne do nedavna (1-2r) dost individi - minuly zamestnavatel (univerz) ponukal do 1000€ oslobodene od dane (mohol som aj len cisto prislusenstvo), terajsia bola tusim 1300, a teraz to permanentne dvihli mozno na tych 1500-1700€ (prislusenstvo len ak nakupim na ten isty blocek ako bike), raz za 4 roky.
Neviem kolko ludi si uplatnuje to na udrzbu bicykla, pretoze si niesom isty ci nedostavas bud to na udrzbu alebo len na km. Obe naraz neviem ci mozes/je bezne mat.
Scarinko - nieje to len o nastaveni statu. Je to hlavne o ludoch - toto si ludia sami vydupali tych 50r dozadu. Naproti tomu, budem teraz +-reprodukovat tvoje slova z par rokov dozadu: "nebudem sa predsa kvoli svojej 2km ceste do roboty natahovat do lycry a potom tam *****t cely den. Taktiez nebudem zabijat 30min peso/mhd. Ja sadnem do auta a za 5min som v praci"
A aby som dal ukazku "financnej" motivacie - cca 2r dozadu nam vo firme zaviedli na cyklo ceste podjazd cez parkovaci dom - rampa dole a potom rampa hore, a prejst cez cestu s autami cakajucimi na parkovaci dom. Toto, spolu s casto nie idealnym/dobrym/dostatocnym riesenim novych park miest pre bicykle, pravidelne vedie k dost velkym/rozhorcenym diskusiam, a "vyhrazanim sa" ze ludia prestupuju naspat do auta.
A sorac, ale dnes "vyhovorky" na "hornatost" svk... E-bike si kupis za 1000€ novy a ani nevies ze nejaky kopec je. Sak sa chodte pozriet do svajcu.... Ale hej, palicu sa vzdy si najst na bitie
Cize pojdem rano autom, po praci autom spat a na bike pojdem z domu. Koniec fnukania ?
Ak myslis ze myslenie ludi je to ze si stale viac a viac ukrajuju z vlastneho komfortu zivota na ukor komfortu niekoho ineho tak ano. Zaujimalo by ma ci by to v NL vyzeralo rovnako ak by neboli sankcie, dane, poplatky, bolo by kde parkovat, neboli by cyklochodniky, nemali by prispevky a vlastne veskeru podporu statu a zamestnavatelov.
Určite nie. Veď o tom to je.
Jaroh ale.to potom nie je mentalitou ale tym ze je to pre nich vyhodnejsie/lacnejsie ?
Áno, veď o tom to je.
A je to pre nich aj jednoduchšie a rýchlejšie - kým sa domotá autom, na bicykli tam už dávno je.
K facilitam - som v bohatej spolocnosti kt proklamuje silnu podporu cyklo. Napriek tomu, sprchy a satne niesu ani zdaleka samozrejma vec, ani v nasich fungl novych budovach. Napriek tomu, stale dochadzam na biku spolu s dalsimi tisickami ludi v nasej firme. Drviva vacsina ludi nevyuziva ani tie sprchy a satne co mame, a to priemerne dochadzanie je iste viac ako 3km.
Poviem to uprimne - jasne ze mas moc velky komfort s tym autom. Taktiez mas ale take uzke zmyslanie, ze ani zaboha nevybocis z niecoho co mas "oskusane", vid napr ze pravdaze po 3km na bicykli si smradlavy jak prasa.... Sak ok, je to tvoj pohlad na svet/tvoj svet, nezmenil som ti ho ani roky dozadu, ani teraz, ja ti len hovorim ako cela tvoja story s lycrou znie.
Tu sa imho ani s jarohom (celkom) nezhodnem
Nemam uz tak prehlad o cenach, ale roky dozadu tusim aj svk bolo do 1/2 cien potr/dennych veci tuna
Nie nadarmo ked nieco kupujem tak je to nemecky eshop zvacsa
je to rovina, zato my sme tu kopcovatý čo je oveľa krajšie ale väčšina populácie nie je ochotná vyjsť na kopec na bajku.
Ale ta budapest mi nejak nesedi, som tam bol a az take rovne to tam nebolo
Celkom si pobavil , Holandsko som pochodil celkom dosť, na väčšine územia je najvyšší kopec železničný násyp
a daj ešte nejaký o rovinatej Žiline
Ale teda kludnym tempom tak 45 min MTB, ked som svihal tak niekde cez 33 sa dalo. Po ceste ked vysli semafory na cestaku bol rekord tusim 22min na tych 13km ?