No tak mi vysvetli prečo sa napr. taky ivast dokáže v iných témach správať úplne normálne a vie aj poradiť. Ako náhle vstúpi do tejto témy tak sa z neho stáva zúrivý hejter ktorého takmer každý príspevok je vyslovene provokačný a urážajúci. Teraz ste sa pustili do DaDa ale nikto nenapomenul ivasta, že posledný prispevok sem dal s jasný cielom rozpútať flame.
A nechápem prečo hladáš tech. info v tejto téme, vaď každý komponent má viacej vláken kde nájdeš všetky info, či sa jedná o ebiky alebo bio.
Ešte je tu aj to, že DaDo sa upne v pohode ospravedlnil tak ako aj ty včera. No ivast to jednoducho nedokáže on to má asi tak nastavené, že si myslí že to je normálne obviňovať bez dôkazov.
11.10.2023 - 17:50:55
01
Ja to myslím naprieč témami....ja tu nemám veľmi kam ísť ani o čom točiť....len sem -tam má niekto niečo zaujímavé. Tu som len nedávno nakukol, lebo som tu videl ebike v peknom prostredí a hovorím si, že YES konečne nejaký kamarát jazdiaci na tajňáka v NP. Ivana tu napomínať nebudem, lebo nemyslím si že jeho príspevky sú nejaké extra urážlivé....normálne rýpnutie. Je to človek čo jazdí mechanický bike a väčšina kamarátov z mechaník je veľmi ortodoxných....ja im to absolútne za zlé nemám. Komu sa tie vtípky nepáčia, tak sem nemusí chodiť, ale posrandovanie o tom ako niekomu nezostalo na prilbu lebo kúpil ečko nevidím ako niečo cez čiaru. Expresívnejší slovník sa vedie asi skôr kvôli zvyšujúcemu sa provokovaniu zo strany ebikerov, čo zas mne je jedno, ale morálny kredit u mňa ebikeri nezískali. (len povedali, že sme morálni a na to neskočím) :) :)
11.10.2023 - 18:02:35
00
Prepáč tým ospravedlnením som nemyslel teba ale Marli
11.10.2023 - 18:11:33
00
marseluspp napísal:
Najviac by ma ale štvalo že už Pišta v Sobotu ráno nebudema mať svoju obľúbenú dávku zábavy, keď to tu opustíme… :)

V sobotu rano? A to co som napisal v ine dni ti nevyhovuje? Clovek sa nadre ako hovado a oni to necitaju .... :@ :rofl:
11.10.2023 - 18:20:14
02
VTV, je mi ukradnute, co tu potia, cista katastrofa. Ale chalan pobavil... Fakt neviem, o com hovori, to je pravda. ;))
11.10.2023 - 18:34:42
00
Red1 napísal:
A uz by sa tu nikto nemusel odvolavat, proti pravidlam a diskriminovat, ze to je vlakno len pre neho, teda hejtera a nie pre ostatnych

A co vam brani si zalozit svoje biohejt vlakno a cvirikat tam ?
11.10.2023 - 19:08:49
00
inteligencia
11.10.2023 - 19:17:35
05
V sobotu bude pekne, vytiahnite e-biky a odvezte ich do zberného dvora :D
11.10.2023 - 19:24:36
00
sorcerer napísal:
inteligencia

Vieme o tom svoje, ktori z vas sa aktivne zapajaju do temy cipovanie ebabiet....
Ale tuto budete sa prezentovat neposkvrneni jako vatikan.. :D :D
11.10.2023 - 20:08:56
00
no schválne, ktorí? :) btw. zahováraš :D
11.10.2023 - 20:21:39
00
marseluspp napísal:
Práveže sa mýliš. O týchto praktikách by mali ostatní užívatelia vedieť. A verím že sa to netýka len mňa. A možno ani Peter120 netuší že sa pravdepodobne jeho príspevky aj v iných vláknach umelo negujú.

Dal som tento jeden príklad. Autor totiž už dlhšie figuruje v popise ako "anonymný" a tak už asi nieje na fóre aktívny alebo ma zablokoval. Preto bolo ľahké vybrať tento príspevok na zverejnenie. Ak padlo podozrenie na niekoho v aktuálnej diskusii, tak sa za nepríjemnosti ospravedlňujem !!!

To že sa to deje je len ukážkou ako to tu funguje a akým "športovým" duchom tu oplývajú niektorí prispievatelia. Nevedia si zmerať sily v otvorenom súboji textu, tak a utiahli k tejto skrytej praktike negatívneho hodnotenia príspevkov v ktorej majú pocit že konečne uspejú a tešia sa z toho. Mne je to jedno a tých ľudí mi je po charakterovej stránke ozaj ľúto.

Sami sa tu prezentujete a utvárate si svoj mentálny profil. Takže ak by som si vytipoval 5 ľudí čo si myslím že to robia to robia, v štyroch prípadoch by som sa presne trafil ... :)
Ak by negatívne hlasovanie bolo verejné, asi ten výsledok by bol hodne odlišný, že Marli? Nejako si tu zrazu začal chrliť morálne zásady typu "fujfuj" a to je dosť divné a k ešte mám pocit že si sa nejako zľakol ... Či sa mýlim? ;) Správy niesú súkromné a ľudia musia počítať s tým že v prípade potreby sa zverejnia. Súhlas si už dal pri registrácii na fórum. Tak nech sa nikto nediví že ho jedného dňa dobehne jeho minulosť ...


V bode 1 (nabadanie na minuskovanie) si nepochopil, tiez sa mi to nepaci a nezda ok (od toho, kto to napisal, kto takto chce manipulovať).

V bode 2 (zverejnenie <sukromnej> spravy od nejakeho pouzivatela), kedze dodatocne pises, ze je 'anonymny' (bud vymazany - alebo ta zablokoval, ak to takto funguje, neviem), nic ti nebranilo pridat to aj do screenshotu [a samozrejme od vymazaneho suhlas nebudes ziadat].

'zmerať sily v otvorenom súboji textu' - :) to je s tebou tazke, pri pocte a dlzke tvojich prispevkov...ked viaceri/sme komentovali tvoje (napr. psychedelicke/sexoulety),tak ta to len nabudilo este viac, lebo ako pises, teba to bavi, resp:
... a ja im tu tak trochu robím nadhadzovača'

'Ak by negatívne hlasovanie bolo verejné, asi ten výsledok by bol hodne odlišný, že Marli?'>
> Pre mna za mna by kludne mohlo byt verejne. Nepouzivam to casto (na rozdiel od pozitivneho hodnotenia/podakovania) a ak dam, tak viem (vysvetlit) preco. Akurat niekedy by to bolo zdlhave...ako teraz;)

'Nejako si tu zrazu začal chrliť morálne zásady typu "fujfuj" a to je dosť divné a k ešte mám pocit že si sa nejako zľakol ... Či sa mýlim? ;) '
Dal som dve konkretne veci, co sa mi nezdali (a stale nezdaju),ze su ok. Nic ako moralne zasady tam nehladaj...;)
A mylis sa, samozrejme som sa nezlakol...akurat nemam tolko casu a nereagujem 'okamzite'. Len tak pre zaujimavost, pozri si kadenciu/odstup svojich postov, kazde 2 hodiny dnes rano? Mam aj ine veci 'na práci', ako si dopisovat s (a teraz varovanie, neuraz sa, snazim sa) nejakym grafomanom a nadhadzovacom marcelom, ktory vola/nadava cyklistom do 'biošov'.

('Ako vravím, ebikerom bioši nevadia. Tolerujú ich a vedia že každý má svoje miesto na zemi.
Bioši, naučte sa nás milovať a váš svet bude zrazu krajší.')

Ja vravim, ze u mna (v mojom svete a slovniku) biosi neexistuju.
Su cyklisti a ostatni (motorkári, vodici, bezci, plavci...a samozrejme sa to moze kombinovat/prelinat)

'Správy niesú súkromné a ľudia musia počítať s tým že v prípade potreby sa zverejnia. Súhlas si už dal pri registrácii na fórum'
Si si isty, najma tou poslednou vetou? A doveryhodne by to bolo, ak by vysvetlil niekto iny, naozaj znaly veci, nie ze my dvaja mame kazdy iny pohlad/nazor.
(Ano,nejde o listove tajomstvo v pravnickom ponimani, 'iba' maximalne o tajomstvo, alebo 'iba' o dobre mravy/zvyklosti(?). Fakt neviem)

(Na telefone sa tazko píše,viac uz nedam...)

Zdravim vsetkych cyklistov

PS: ivast to vie dat kratko a sarkasticky.
PS2: foneticky/nefoneticky, I wast/e[d] enough time,stacilo
11.10.2023 - 22:31:50
01
pista napísal:
Dochadzaju sily? Rano vstanem, zapnem PC a idem sa pobavit kvalifikovanou debatou o e-bikoch a e-bikeroch a nic - az na tretej stranke. Nekazte mi jesen mojho zivota! :devil: :angel:


Pišta, to som narážal na tento tvoj príspevok. Teda asi to nebola sobota :)
Inak oceňujem tvoje príspevky o cyklovýletoch. Plánovanie, nápady, fotky, mapa, trasa, popis ... precízne, pekné a hlavne inšpiratívne.

Maják, nemaják. S tým E-wastom to bola len ukážka že aj ja viem gnerovať urážlivé veci ako Ivast. Otázkou je prečo by som to mal robiť v bežnej konverzácii keď nemusím.

Nazvať ebikerov e-dioti je už vyššia snaha vedomého pokusu o urážanie a je to na úrovni ako nazvať biocyklistov cikloši alebo blbciklisti ... a to by sa vám asi moc nepáčilo, či áno???
Bioši je krásne a úctivé pomenovanie . Už som to vysvetloval. Ak je na obale BIO, lepšie sa to predáva a dáva to predstavu niečoho zdravšieho. Ja akceptujem všetky vaše pomenovania, vrátane e-boši, e-dioti - keď to tak vnímate že je to fajn, tak fajn. Dokonca prezývku je-bosch mi raz dávno dala kamoška s ktorou som mal výlučne sexuálny vzťah, tak to vo mne evokuje skôr chválu a spomienky na skvelé časy ;)

Peter120 - myslím si že by si mal bojovať za to aby všetky ebajky odblokovali a tým pádom by si nemusel organizovať svoj hon na čarodejnice a našiel by si vnútorný mier ... Staré mexické príslovie hovorí: "Ak nemôžeš nad niečim zvíťaiť, tak sa k tomu pridaj" :)

Sranda, práve včera som bol v kovošrote (zbernom dvore) zháňať nejaké roxory a predstavte si že som tam vide 6 obyčajných bicyklov a ani jeden ebike. To asi osvietení bioši zahodili svoje biobajky a išli si kúpiť ebiky :) Inak si to neviem vysvetliť :)
12.10.2023 - 07:48:44
01
Po vtipkárovi je toto vlákno moje druhé obľúbené. Vždy ma tu zabávajú zťp-bicyklisti ako sa tu urážajú na smrť a robí sa im tu priam krivda sveta, fňuk, fňuk. Namiesto toho aby si radšej pozreli eshopy s ponukou zimného oblečenia na túto jeseň a budúcu jar poprípade aj nejaký ten chladnejší letný deň. Skafandre na výstup do vesmíru ako oblečenie do zimných mesiacov najskôr nebudú dostupné na trhu. Treba napísať do Roskozmosu alebo NASA či nemajú nejaké vyradené.
12.10.2023 - 08:37:31
05
Presne si to vystihol :)
Akurat nechápem že si biošov premenoval na ZŤP bicyklistov ... ale aspoň tak majú ZŤP ebikeri rovnocennú konkurenčnú skupinu :D

Ale ak si myslíš že sa ebikeri zle obliekajú, tak vedz, že ebiker nechodí na módne prehliadky, ale športovať. Ebikera nezaujímajú elasťáčky či dúhové dresy aby sa páčili ostatným bicyklistom ale praktické oblečenie čo dodá pocit pohody na výjazde.
V chladnom počasí dobre padne mať so sebou termosku s teplým čajom a na dlhšom výlete aj fajnú teplú kapustničku v obedovej termoske keď je predpoklad že tam nebude bufet. Veď je to športový výlet a nie naháňačka kilometrov a radosť z toho že mi stačila proteinova tyčinka s redbullom :) Po pár rokoch sa potom divia že im nejako netrávi, vnútorné orgány sú oslabené, čreva zničené a kĺby prechladené.
A výsledkom bude .... že si nakoniec kúpia ebike, založia si nový profil na fóre, aby ich nikto nespoznal ako bývalých hejterov, a budú obhajovať výhody ebiku do konca života. :D

Osobne si však myslím, že bioši si nevšimli že je jeseň a že sa skôr stmieva a že ich na cestách nieje tak dobre vidno. Blikačky asi z minuloročného kahančeka na dušičky, žiadne predné svetlo, jazda po ceste bližšie k stredovej čiare ako ku krajnici, žiadna snaha dať znamenie o zmene smeru ... to sú moje skúsenosti s cestnými cyklistami v posledných dňoch mimo mesta. V legislatíve by sa pre týchto jazdcov mala zaviesť povinná prilba so svetelným blikaním ale tak výrazným aby bolo jasné o koho ide. Napríklad štýl obiehacieho svetla v dvoch radoch v štýle UFO.
Z dôvodu bezpečnosti začínam uvažovať o montáži extra klaxónu z kamióna alebo lokomotívy do auta práve na tieto prípady, inak budú nepoučitelní :)
12.10.2023 - 10:56:22
00
JOLI napísal:
Po vtipkárovi je toto vlákno moje druhé obľúbené. Vždy ma tu zabávajú zťp-bicyklisti ako sa tu urážajú na smrť a robí sa im tu priam krivda sveta, fňuk, fňuk. Namiesto toho aby si radšej pozreli eshopy s ponukou zimného oblečenia na túto jeseň a budúcu jar poprípade aj nejaký ten chladnejší letný deň. Skafandre na výstup do vesmíru ako oblečenie do zimných mesiacov najskôr nebudú dostupné na trhu. Treba napísať do Roskozmosu alebo NASA či nemajú nejaké vyradené.


Tento príspevok ozaj patrí do Vtipkára škoda, že si ho tu utopil :o . Celé forum by sa nasmialo :lol:
12.10.2023 - 12:52:34
01
keyboard_arrow_up