chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Ahojte chlapi, vedel by mi niekto pls poradit aku pasku mam kupit aby som prerobil moje - RaceFace AR30 Offset na bezdusaky? Ak su alternativy alebo vase skusenosti, tak kludne sem s nimi. Dakujem vam pekne za pomoc
ps: plaste mam - MAXXIS MINION DHF, EXO 63-622
Mate nejaku osvedcenu metodu podlepovania dier na bezdusakoch, dier, ktore su prilis velke na tmel a prilis male na pouzitie knotu ?
Na bocnici mam taku, ktora sa len kratkodobo zalepila tmelom ale po case zas pustala... Uz som ju raz podlepil klasickou sadou na lepenie dusi, no toto riesenie vydrzalo asi len mesiac..
V sade na vnútornú opravu bezdusi sú záplaty ktoré vyzerajú úplne ako tie bežné dusove a lepidlo, ktoré som identifikoval ako bežné kyanoakrylatove "sekundové" lepidlo. Najpouzitelnejsia varianta mi príde ten knot do zväčšenej diery ...
Mate nejaku osvedcenu metodu podlepovania dier na bezdusakoch, dier, ktore su prilis velke na tmel a prilis male na pouzitie knotu ?
Na bocnici mam taku, ktora sa len kratkodobo zalepila tmelom ale po case zas pustala... Uz som ju raz podlepil klasickou sadou na lepenie dusi, no toto riesenie vydrzalo asi len mesiac..
A co spravila ta zaplata po mesiaci? ja som takto lepil prerezany plast... jednu zaplatu vydulo a praskla tak som dal druhu a cez to dalsiu este vacsiu a tak to drzi doteraz..lepene klasickym vulkanizacnym lepidlom..
Zatial som nemal cas to skumat. Viem len, ze plast fuci na tom istom mieste ako som minule daval tu zaplatu na duse. Predpokladam, ze sa s nou nieco stalo, tak som sa tu chcel vopred poradit, ci neexistuje nieco tvrvacnejsie/odolnejsie.
Rozsirovaniu diery pre knot by som sa chcel vyhnut a skor preferujem podlepovanie, ale dakujem za tip.
zalep to poriadne, mam zalepene 2 diery takto zaplatou na duse na tufo plasti a drzi to uz mesiace az roky
poriadne ocistit, jemne obrusit ak to nie je hladke, zatazit na celu noc
mam to zalepene na patke plastu a drzi to
ak som správne čítal diera je na bočnici, moja skúsenosť: určite nezväčšovať, určite podlepiť, ale nie vulkanizačným lepidlom, nejedenkrát pomohol aj chemoprén(alebo potom špecialnejšie lepidlá), samozrejme dôkladne očistiť hlavne od mlieka, na bočnicu asi len vystrihnúť kus starého plášťa, na behúň sú potom fajn aj tieto vyššie spomenuté záplaty s vodiacim knotom, už mi tiež zachránili plášť s väčšou dierou...
Dnes som dal dolu plast a nakoniec je ta dierka na inom mieste ako predchadzajuca podlepena. Podlepenie, ktore som robil sadou na opravu dusi sa zda ze drzi dobre.
Clovek si mysli, ze jazdi nenarocny teren a plast s ochranou bocnic nepotrebuje a hla, za pol roka 2 defekty na bocnici, ktore mlieko nevedelo natrvalo/vobec utesnit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps: plaste mam - MAXXIS MINION DHF, EXO 63-622
-17% Weldtite sada na opravu bezdušových plášťov
10,69 € -17%
MOC 12,99 €Na bocnici mam taku, ktora sa len kratkodobo zalepila tmelom ale po case zas pustala... Uz som ju raz podlepil klasickou sadou na lepenie dusi, no toto riesenie vydrzalo asi len mesiac..
A co spravila ta zaplata po mesiaci? ja som takto lepil prerezany plast... jednu zaplatu vydulo a praskla tak som dal druhu a cez to dalsiu este vacsiu a tak to drzi doteraz..lepene klasickym vulkanizacnym lepidlom..
Rozsirovaniu diery pre knot by som sa chcel vyhnut a skor preferujem podlepovanie, ale dakujem za tip.
poriadne ocistit, jemne obrusit ak to nie je hladke, zatazit na celu noc
mam to zalepene na patke plastu a drzi to
Clovek si mysli, ze jazdi nenarocny teren a plast s ochranou bocnic nepotrebuje a hla, za pol roka 2 defekty na bocnici, ktore mlieko nevedelo natrvalo/vobec utesnit.
zaplataty treba robiť z bočnice stareho plašťa , nie duše... ta sa natahuje