Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nie som odbornik na geografiu, ale myslim ze ani Dubnik nebudu Male Karpaty, ci?
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 22:18:22
02
OK, už chápem, tá malá pahorkatina na sever / severoseverovýchod od Bratislavy má miestny názov Karpaty, akceptujem :)
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 22:40:02
01
Mna by event ta trasa oslovila, no neviem si to predstavit v novembri.
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 22:45:04
00
Zatial je oktober 🤪 a celkom teply
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 22:50:51
00
Velmi podobne tomuto som planoval raz prejst, ale nakoniec som po javorine dal aj bradlo a potom som uz mal dost a v malackach som siel na pivo a vlak :)
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 22:58:51
00
Ako píšu, da sa aj na viackrat pozbierat, aj s presunmi medzi, akurat 'vysvih' musi byt, podla pravidiel kaviarne...
Inymi slovami kazdy ako citi/povazuje, aj na e-biky maju samokontrolu, sebareflexiu
Zobraziť komentár 25.10.2023 - 23:31:28
00
Ak by mal teda niekto zaujem v sobotu tak mi napiste do spravy. Uz spekulujem ako to spojit s vlakovym spojom aby sa nejake kilometre usetrili (a samozrejme stale bolo v ramci pravidiel) :).
Zobraziť komentár 26.10.2023 - 20:32:38
00
Caute, niekoho z fora som dnes stretol na vystupe na Velku Javorinu a potom aj partiu na Dubniku. Ak sa tu niekto z vas nachadza dajte mi vediet :).
Zobraziť komentár 28.10.2023 - 21:21:15
00
To som bol ja. Tebe sa ako darilo?
Ja som dal gravel variantu plus nejaké bonusy, bol som nejaký biedny, tak mi to dosť dlho trvalo, ale aspoň som si dosýta užil Mesiac v splne a bolo nádherné počasie, blato nikde problém nerobilo, tak spokojnosť, dik za inšpiráciu.
https://www.strava.com/activities/10121695027
Zobraziť komentár 29.10.2023 - 02:05:28
06
Wow, tak to je brutal. Klobuk dole.
Ja som sa celkom trapil v stupaniach aj malych brdkach. Nie je to forma z leta uz, ale citil som, ze pomalicky to dokoncit mozem.
Pri Borskom Mikulasi som dostal defekt, ktory som opravil ale potom mi nechcel sadnut spravne plast ked som ho fukal rucne a nadhazdovalo mi koleso pod zadkom. Nakoniec mi pomohol lokalny chlapik s kompresorom. Viac tu [ https://www.mtbiker.sk/forum/servis-opravy/cestny-plast-nesadne-rovnomerne-t48168.html? ] . :D
V Pezinku pred Limbachom som chytil dalsi defekt a opat rovnaky problem s plastom. Uz sa pomaly zacinalo stmievat tak som nechcel riskovat opravu dalsieho defektu po tme cestou na Javornik alebo riesit problemy s plastom, aj ked svetlo som mal, tak som si sadol na vlak. Dnes ma to uz trosku mrzi lebo nohy by to dali, ale povedal som si ze ten Javornik a Kamzik uz dotiahnem extra jazdou. Ale ked vidim tvoj heroicky vyjazd tak som bol len zbytocne uplakany :D - v tomto je lepsie ked ste dvaja, ze sa aj psychicky potiahnete :D.
https://www.strava.com/activities/10120734313
Zobraziť komentár 29.10.2023 - 08:28:13
00
Ja som v piatok večer vymieňal špicu na prednom a tiež zaboha nechcel sadnúť plášť, 3x som skúšal veľkou pumpou na max tlak a nič. Nakoniec som musel koleso umyť, napatlal pätky tekutým mydlom a už v pohode. Do terénu asi dobré nosiť trochu mydla alebo saponátu v malej flaštičke od nejakých kvapiek, alebo hotelové balenie mydla/šampónu a opravovať niekde pri potoku.
Ja našťastie v teréne defekty nechytám (mám kilové plášte a duše s tmelom), ale prihodím si to do servisu, lebo na takomto výjazde by ma porazilo s krivou gumou.
Zobraziť komentár 29.10.2023 - 09:45:03
01
keyboard_arrow_up