Zvažujem kúpu Garmin Edge 530 (možno aj Bundle). Ale našiel som v shope túto recenziu:
Kvalita GPS je tragicka. Pouzitelne jedine na otvorenej ceste. Staci, ze nad cestou vysia konare a kvalita GPS trackovania ide prudko dole. GPS cyklopocitac nemoze byt v trackovani o dve triedy horsi, ako mobil so Stravou.
Máte s tým skúsenosti? Oplatí sa to teda kúpiť? Otestoval som si Edge 130, ale na moje gusto je príliš malý. Hľadám niečo väčšie - nie nevyhnutne s navigáciou - s dostatkom "štatistických" informácií (čas, rýchlosti, tepové frekvencie, stúpania a pod).
To ti neviem ako casto sa to aktualizuje nemam to odsledovane ak chces mozes si to testnut ale ja som za 2 roky spokojny ukazuje mi to co ocakavam. Este to kus popisem asi o tom vela ludi nevie. FIT segmenty stahujem z tejto stranky https://www.doogal.co.uk/SegmentExplorer
Otvaram ich a stahujem cez Explorer nakolko neviem preco v inom mi to hapruje.
Uz sa zase strácam kupim tu 840 a kaslem na vsetko , bude to mat vsetko a bude pokoj na par rokov dopredu vlastne nie, este hrudak si musim vypytat aspon od manželky na vianoce
Ja mením baterku v hruďáku preventívne každý rok. Po 3 rokoch som vymenil aj samotný pás, lebo to začalo ukazovať občas haluze (tep cez 200 - totálna blbosť v mojom veku).
Na internete nájdeš niekoľko konvertorov. Tam si to skonvertuj. Potom pripoj Garmin k počítaču súbory do počítača jednoducho nakopíruj do príslušného adresára.
tam z tej stránky si konkrétny segment ktorý chceš vieš stiahnuť priamo ako FIT subor, obsahuje ale len tvoj PR čas, KOM/QOM čas, časy kamarátov čo sleduješ tam nie su, vies si manuálne cez tu stránku pridať nejaký konkrétny čas ktorý chceš porovnávať na danom segmente, pred tým než stiahneš FIT pre konkrétny segment.
Nazdar, rozmyslam na kupou navigacie. Konkretne nad 530 a 540. Co som pozeral recenzie, su to v podstate rovnake pristroje (aspon pre mna), novsi ma trochu lepsiu vydrz, nejake climbing funkcie na viac a naviac satelitny navigacny system, cize by mal byt presnejsi (neviem, ci je to v Europe relevantne).
Teraz sa da 530 kupit za 210 a 540 za 360 a je neviem, ci to stoji za tych 150 naviac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.doogal.co.uk/SegmentExplorer
Otvaram ich a stahujem cez Explorer nakolko neviem preco v inom mi to hapruje.
Tych 50€ za garmin hrudak sa da prezit...
Hodinky mam samsung ale tie uz neplánujem nosit,kes bude hrudak nepresne tepy na trenovanie ukazovali
Stiahol som si segmenty z https://www.doogal.co.uk/SegmentExplorer, ako to zmeniť na FIT súbor a nahodiť do Garminu? Mám Garmin Edge 540
Na internete nájdeš niekoľko konvertorov. Tam si to skonvertuj. Potom pripoj Garmin k počítaču súbory do počítača jednoducho nakopíruj do príslušného adresára.
Teraz sa da 530 kupit za 210 a 540 za 360 a je neviem, ci to stoji za tych 150 naviac.
Aky je vas nazor?