konecne za svetla - trosku si zablbnut pod Panskou Javorinou, dole este farebny les a paradne svetlo k tomu pocas poobedia. hore uz je to take smutne - ale Panska nesklamala - napriek dazdom bez frkancov, vsiaklo
Vidíš a ja som prave chcel Gleva pochvaliť za zase nadherne fotky.
Ta rozmanitosť prirody je úzasná a jej zmeny sú perfektné. Človek tam bol už 100x a stale je to ako prvykrát.
Z tvojich zaberov by nebol problem urobiť kvalitny kalendar na r. 2024 ..
Bez snehu je zima priliš sivá a divná. Tá biela farba prináša pozdvihnutie ducha a dobrú naladu. To dolniaci nepochopia… len sa pozri na deti keď napadne prvý sneh …:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Urcite suvisi. A to tak, ze ked bude zamracene, uvidis akurat tak velke ...nic
27km/1165vm
Trip Dist: 44,98 km
Ride Time: 2:58:59
Avg Speed: 14,91 km/h
Max Speed: 59,77 km/h
Temperature: +3°
... + niečo na zajtra k obedu
Ta rozmanitosť prirody je úzasná a jej zmeny sú perfektné. Človek tam bol už 100x a stale je to ako prvykrát.
Z tvojich zaberov by nebol problem urobiť kvalitny kalendar na r. 2024 ..
Bez snehu je zima priliš sivá a divná. Tá biela farba prináša pozdvihnutie ducha a dobrú naladu. To dolniaci nepochopia… len sa pozri na deti keď napadne prvý sneh …:)