Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdar vo spolok, opat po nejaklej dobe. Prisiel som si po radu od skusenejsich a rozhladenejsich v aktualnej ponuke kluk. Vopred sa priznavam, ze je to ciastovce OT, ale viem, ze su tu ludia co maju prehlad. Pisem sem miesto zakladania novej temy s problematikou, ktora nikoho okrem mna zrejme nezaujima.
Chcel by som vymenit moje kluky XT FC-M780 175mm (neboost 3x HTII) prevadzkovane ako enduro 2x to jest N/W 32z prevodnik a zachovany granny 26z bez presmyku a namiesto velkej pily tam mam Shaman rockring. Setup mi nadmieru vyhovuje ale chcel by som 170mm alebo 165mm kluky. XT FC-M780 170-165mm su absolutne nezohnatelne, uz roky sledujem bazar. Ked tak chcu za ne pomaly 200E na eBay... Preto zacinam rozmyslat nad nejakym kompromisim. Akurat som zistil, ze sa v novyych klukach vobec neorientujem preto prosim o navrh riesenia niekoho co ma prehlad.
Poziadavky na novy setup podla priorit:
1. 170-165mm dlzka kluk
2. neboost kluky
3. moznost osadit 2 prevodniky 32z N/W + 26z granny
4. bash guard - nemam ISCG
potesi ale zaobidem sa bez:
5. HTII stredove zlozenie
6. BCD 110/64mm

Vdaka za kazdu radu
Zobraziť komentár 08.11.2023 - 11:54:24
00
Bashguard sa da namontovat cez BB uchyt, ak mas sroubovany stred. Nie je to sice uplne tak dobre, ako priamy uchyt, lebo po naraze sa moze otocit, ale pomoze.
Zobraziť komentár 08.11.2023 - 11:59:21
01
keyboard_arrow_up