Takých možností je v živote milión .. Stačí ísť do Ria na karneval bez kondómu ... ale iba ráno šéfovi povedať že nech si svoje blbé nápady praktizuje sám ...
No veru, keď nebudú davať na tie ebiky poriadne brzdy, bude to katastrofa. Aj na tom mojom sú len tak tak na hrane … keby som nemal v prstoch ABS, už by som sa veľakrát vysypal …
Oni si totiž niektorí vyrobcovia myslia že na tom budu jazdiť iba dedkovia po dedine a netušia že si to kúpia aj mladí športovci čo chcú zažiť niečo nové a vypumpovať z toho extra adrenalín …
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Chlapi, včera som dostal na narodky svoju prvú 3D tlačiareň. Úplne pecková záležitosť. Nieje to top end, ale je vymakaná - Ender 3 S1 PRO. Celokovový extruder na vyššie teploty aby schrustol aj tie fajnovejšie filamenty.
Isto sa zase budete škeriť ale na každej osi to má mnou obľúbenú elektrickú motorovú prípomoc Verím však že miestní borci by tie presuny dali určite za svoje
Turbi, na upevnenie termosky so životne dôležitou držkovou používam trojosí gimbal pripevnený na sedlovku, ktorý okrem prevencie vyliatia zaručuje aj to že z toho po jazde nebude rozšlahaný koktail
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ivast, je čas sa pohnúť z úrovne základnej školy vpred, nemôžeš tam zotrvať večne ... Nezabudni, že gramatickými chybami a dislexiou trpel aj Albert Einstein a verím že mal podobných ľudí ako ty okolo seba veľa ...
Ja som ju bral z nejakého českého overeného e-shopu asi za 320e vratane dopravy. Prišla za dva dni.
Zaujimalo by ma, ci by si nechal manzelku vybrat k narodeninam 3D tlaciaren alebo nejaku vec, v com sa absolutne nevyzna, napr. bike pre Teba.
---
Viete co je skutocny upadok?
Ked tento prispevok este dalsich 7 hejterov olajkuje, suhlasi s nim, cize dalsich sedem neochvejne presvedcenych o svojej dokonalosti a neomylnosti.
Ktovie kolko nechcenych "haraburd" uz vasi blizky dostali. Asi toho budu plne skrine, ci pivnice.
---
Ked si Marcel praje 3d tlaciaren, ale jeho manzelka sa v tom nevyzna, tak si ju kazdy racionalny clovek vyberie a objedna sam.
Spamatajte sa tu hejteri, zatemnuje vam to zdravy usudok =))
nehraj na city, toto je tema kde e-boschi dostavaju zasluzeny naklad a zjemnovat diskusiu filozofovanim o narodeninovych darcekoch nie je na mieste ...
Staré príslovie hovorí " Kto nemá v hlave, má v nohách"
takže niektorým hejtérskym biošom nič iné neostáva len tu hejtovať a krútiť nôžkami za svoje No aj takto sa dá pekne prežiť život ....
Preto však z ich príspevkov nemožno očakávať ani pointu ani múdrosť....
a verím že mnohí hejtoši pozerali na googli že čo to tá 3D tlačiareň vôbec je aby mohli reagovať na to čo som napísal
Včera sme skúšali tlačiť vlastné žetóny do nákupného vozíka s logom Mandaloriana, takže ak taký niekedy nájdete, je odo mňa
Už pracujem na takom predstavci na riaditká(biobike) , lebo súčastný úchyt pre kapsičku je blízko riadítok a kapsa je potom rovno cez bowdeny (asi to poznáte) a chcelo to dať dopredu tak 5cm. Vravím že na učenie sa nových vecí nikdy nieje neskoro a táto činnosť je to limitované len rozmerom tlačovej plochy, množstvom fantázie a chce to aj trochu bystrosti pri práci s PC ...
Biošom mohli k tomu vymyslieť šlapací KIT ako mali dakedy šijacie stroje, možno by ich to začalo baviť
Mnohí tu plačú že ide zima a bude sneh a majú depky že nemôžu zavadzať motoristom na ceste - tak to je pre vás najlepší čas na sebarozvoj.... smelo do toho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každopádne pre ebike platí " This is the way"
Jím Morisson to napísal správne ty si to prekrútil https://youtu.be/VScSEXRwUqQ?si=NwIRoYc3Vs9B_PKQ
Oni si totiž niektorí vyrobcovia myslia že na tom budu jazdiť iba dedkovia po dedine a netušia že si to kúpia aj mladí športovci čo chcú zažiť niečo nové a vypumpovať z toho extra adrenalín …
Už nemusíš mať v prstoch ABS. už ti stačí dávať len pozor aby si v zákrute z termosky džkovú nevylial.
https://bike.shimano.com/en-EU/product/component/abs2/BS-AU301.html
Isto sa zase budete škeriť ale na každej osi to má mnou obľúbenú elektrickú motorovú prípomoc
Turbi, na upevnenie termosky so životne dôležitou držkovou používam trojosí gimbal pripevnený na sedlovku, ktorý okrem prevencie vyliatia zaručuje aj to že z toho po jazde nebude rozšlahaný koktail
Ja som ju bral z nejakého českého overeného e-shopu asi za 320e vratane dopravy. Prišla za dva dni.
Zaujimalo by ma, ci by si nechal manzelku vybrat k narodeninam 3D tlaciaren alebo nejaku vec, v com sa absolutne nevyzna, napr. bike pre Teba.
---
Viete co je skutocny upadok?
Ked tento prispevok este dalsich 7 hejterov olajkuje, suhlasi s nim, cize dalsich sedem neochvejne presvedcenych o svojej dokonalosti a neomylnosti.
Ktovie kolko nechcenych "haraburd" uz vasi blizky dostali. Asi toho budu plne skrine, ci pivnice.
---
Ked si Marcel praje 3d tlaciaren, ale jeho manzelka sa v tom nevyzna, tak si ju kazdy racionalny clovek vyberie a objedna sam.
Spamatajte sa tu hejteri, zatemnuje vam to zdravy usudok =))
... a aj sám zaplatí...
Nádherná nahrávka na smeč! Škoda nevyužiť.
A úplne najlepšie, keď to ide zo spoločného účtu
/keď už smečujeme tie nahrávky...
takže niektorým hejtérskym biošom nič iné neostáva len tu hejtovať a krútiť nôžkami za svoje
Preto však z ich príspevkov nemožno očakávať ani pointu ani múdrosť....
a verím že mnohí hejtoši pozerali na googli že čo to tá 3D tlačiareň vôbec je aby mohli reagovať na to čo som napísal
Včera sme skúšali tlačiť vlastné žetóny do nákupného vozíka s logom Mandaloriana, takže ak taký niekedy nájdete, je odo mňa
Už pracujem na takom predstavci na riaditká(biobike) , lebo súčastný úchyt pre kapsičku je blízko riadítok a kapsa je potom rovno cez bowdeny (asi to poznáte) a chcelo to dať dopredu tak 5cm. Vravím že na učenie sa nových vecí nikdy nieje neskoro a táto činnosť je to limitované len rozmerom tlačovej plochy, množstvom fantázie a chce to aj trochu bystrosti pri práci s PC ...
Biošom mohli k tomu vymyslieť šlapací KIT ako mali dakedy šijacie stroje, možno by ich to začalo baviť
Mnohí tu plačú že ide zima a bude sneh a majú depky že nemôžu zavadzať motoristom na ceste - tak to je pre vás najlepší čas na sebarozvoj.... smelo do toho