Šukáj Eštok asi olutuje,že sa tou svojou neokrôchanou papulou vyhrážal sudcovi,zajtra zasadá súdna rada a hneď v úvode programu sa vyjadrí k jeho výrokom:
3. novembra 2023 13:28
Vyjadreniami ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka na adresu sudcu Michala Kubiša sa má v utorok zaoberať súdna rada. Jej zasadanie má síce trojdňový program, ale k ministrovým výrokom sa vyjadrí už v jeho úvode.
Najskôr bude na programe návrh členiek súdnej rady Marcely Kosovej, Ayše Pružinec Erenovej, Dany Jelinkovej Dudzíkovej a člena Petra Šamka, ktorí pôsobia na Krajskom súde v Bratislave. Tí ako bod programu navrhli „Neprípustné zásahy politikov a advokátov proti konkrétnym sudcom ako reprezentantom jednej z troch mocí v štáte“.
Sudca Peter Bebej, akademička Lucia Berdisová, bývalý ústavný sudca Lajos Mészáros, predseda súdnej rady Ján Mazák a podpredseda rady Ján Gandžala na túto tému navrhujú iný bod programu, a to „Stanovisko súdnej rady k medializovaným útokom na rozhodovaciu činnosť sudcu Mestského súdu Bratislava IV Michala Kubiša“.
Fica vycvicili este meciarovci
Zasada je prvy utok,a nic iba utocit,netreba nechat protivnika vydychnut.Kto prvy zautovi je vitaz,bo ten sa musi branit
V tomto je Fico majster,to mu treba uznat
Nemusis sa branit, len sa musis obrnit a nebrat si to osobne. Ja viem, lahko sa to hovori. Ale predstav si, ako by ta debata prebiehala, keby sa Simecka nenechal zatiahnut do Dankovych sraciek, ale na urazky by pokojne odpovedal nieco v style - ako vidite, pan Danko nema odpoved na moju otazku ohladom dovodov zmien zonacii narodnych parkov z coho je zjavne nervozny, tak pouziva osobne utoky. Bodka, nic viac netreba povedat. A nech si Danko trepe co chce o Sorosovi alebo Denniku N. Odbieha od temy, tak ho k nej zase vratim. A na ostatne zvasty je tam moderator, aby to zastavil, nie Simecka.
S Dankom sa moze hadat taky Matovic, to je rovnaka kategoria. Ten dokaze vytocit do nepricetnosti kazdeho a potom to vyuzit vo svoj prospech. Ale Simecka sa do tohoto pustat nemoze.
Kks otvorim YT a tam prve video "Roboty ako na kostole, ale toto sme chceli! Opravit Slovensko." a tam fotka Fica. Otvorim komentare a klasika @menopriezviskoXYZ velebia Fica a spol. Tie komenty snad ani nie su realne.
Kks otvorim YT a tam prve video "Roboty ako na kostole, ale toto sme chceli! Opravit Slovensko." a tam fotka Fica. Otvorim komentare a klasika @menopriezviskoXYZ velebia Fica a spol. Tie komenty snad ani nie su realne.
Tiež mám na yt @menocislo. Žiadne konšpirácie za tým nehľadaj. Stačí si kliknúť na nik ak to není úplný anonym nájdeš tam jeho meno.
Predseda vlády Robert Fico dal na Úrade vlády preveriť povolenie na vstup a prácu novinárov z denníkov SME, Denník N, Aktuality.sk a televízie Markíza.
„Dnes som rozhodol, že preveríme ich povolenie na vstup a prácu na úrade vlády, teda právo vstupovať na úrad a otravovať nás s ich otvoreným nepriateľstvom," vyhlásil premiér Fico.
Tu 'drobnost' s neponechanim metadat autora či editujuceho v dokumente PVV som myslel,že z predchádzajúcich káuz už majú 'zmáknuté', ale zdá sa, že nie... Naozaj prekvapilo.
Buď amaterizmus, alebo zhon, alebo signál (že všetko je možné a prepecie sa)
Len že ono sa to týka aj 3. piliera. Citujem: "Posilnenie penzijného systému a prehodnotenie efektívnosti všetkých troch pilierov dôchodkového systému." Už vďaka Ficovým čachrom s 2. pilierom množstvo ľudí prišlo o dosť peňazí na dôchodku. Kľudne sa to môže zopakovať. Alebo môže nastaviť pravidlá tak, že to bude proste tak nevýhodné, že ľudia z neho budú musieť vystúpiť.
S III. pilierom nemozu spravit nic zasadne. Maximalne znizit danovu ulavu, alebo zatazit prispevky zamestnavatela danami. Pripadne ho spravit tak nevyhodne, ze lepsie bude sporit v IV. pilieri. Ale peniaze z neho vziat nemozu.
Len nie každý má toľko peňazí, že si môžete dovoliť sporiť 3 pilieroch. V momente, keď sa siahne a znehodnotí 2. a 3. pilier, čo potom?
Nezabúdať, že Fico je hrdý na slovákov, že dokážu vyžiť z 300€.
Ešte sa píše niečo aj o tom, v sekcií doprava, že na 1 lístok by si mal vedieť prejsť celé Slovensko. To šípim obrovský prúser, keďže železnice sú štátne a autobusová doprava patrí samospráve... Zrejme samospráva príde o ďalšie peniaze.
neviem čo plánuje vláda, ale naša firma má tradične celkom dobré vzťahy s budúcou vládou a od januára príspevok do DDS zvyšujú ... takže niekto niečo v pozadí vie a teda ja sa 3. pilieru nebojím
Ešte sa píše niečo aj o tom, v sekcií doprava, že na 1 lístok by si mal vedieť prejsť celé Slovensko. To šípim obrovský prúser, keďže železnice sú štátne a autobusová doprava patrí samospráve... Zrejme samospráva príde o ďalšie peniaze.
to malo v programe aj PS, a vo vyspelych krajinach to funguje... vsetko sa da poriesit, horsie bude ked tam zacnu tahat smeracke kktiny ako dochodcovia zadarmo a nech to zaplatia samospravy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
3. novembra 2023 13:28
Vyjadreniami ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka na adresu sudcu Michala Kubiša sa má v utorok zaoberať súdna rada. Jej zasadanie má síce trojdňový program, ale k ministrovým výrokom sa vyjadrí už v jeho úvode.
Najskôr bude na programe návrh členiek súdnej rady Marcely Kosovej, Ayše Pružinec Erenovej, Dany Jelinkovej Dudzíkovej a člena Petra Šamka, ktorí pôsobia na Krajskom súde v Bratislave. Tí ako bod programu navrhli „Neprípustné zásahy politikov a advokátov proti konkrétnym sudcom ako reprezentantom jednej z troch mocí v štáte“.
Sudca Peter Bebej, akademička Lucia Berdisová, bývalý ústavný sudca Lajos Mészáros, predseda súdnej rady Ján Mazák a podpredseda rady Ján Gandžala na túto tému navrhujú iný bod programu, a to „Stanovisko súdnej rady k medializovaným útokom na rozhodovaciu činnosť sudcu Mestského súdu Bratislava IV Michala Kubiša“.
https://dennikn.sk/minuta/3676308/
edit:
sudcu M.Kubiša sa zastali aj jeho kolegovia Mestského súdu Bratislava IV:
https://dennikn.sk/minuta/3676475/
Zasada je prvy utok,a nic iba utocit,netreba nechat protivnika vydychnut.Kto prvy zautovi je vitaz,bo ten sa musi branit
V tomto je Fico majster,to mu treba uznat
S Dankom sa moze hadat taky Matovic, to je rovnaka kategoria. Ten dokaze vytocit do nepricetnosti kazdeho a potom to vyuzit vo svoj prospech. Ale Simecka sa do tohoto pustat nemoze.
https://dennikn.sk/3671816/prvy-povolebny-model-ipsosu-smer-ma-24-percent-ps-19-matovicov-novy-nazov-ludi-matie/?ref=tit
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tiež mám na yt @menocislo. Žiadne konšpirácie za tým nehľadaj. Stačí si kliknúť na nik ak to není úplný anonym nájdeš tam jeho meno.
„Dnes som rozhodol, že preveríme ich povolenie na vstup a prácu na úrade vlády, teda právo vstupovať na úrad a otravovať nás s ich otvoreným nepriateľstvom," vyhlásil premiér Fico.
https://domov.sme.sk/c/23243859/fico-dal-preverit-akreditacie-sme-dennika-n-markizy-a-aktaulit-su-nezelanymi-hostami.html
---
Fico = fasista a mafian!!
Buď amaterizmus, alebo zhon, alebo signál (že všetko je možné a prepecie sa)
Nezabúdať, že Fico je hrdý na slovákov, že dokážu vyžiť z 300€.
to malo v programe aj PS, a vo vyspelych krajinach to funguje... vsetko sa da poriesit, horsie bude ked tam zacnu tahat smeracke kktiny ako dochodcovia zadarmo a nech to zaplatia samospravy