.. Tá biela farba prináša pozdvihnutie ducha a dobrú naladu. To dolniaci nepochopia… len sa pozri na deti keď napadne prvý sneh …:)
Dolniaci a hlavne ti mestski maju povacsine "stastie" na depresivnu formu snehu vo farebnej kombinacii biela, zlta, hneda, seda ... Ani v blizkych lesoch zial dlho nevydrzi biely.
Vidíš a ja som prave chcel Gleva pochvaliť za zase nadherne fotky.
Ta rozmanitosť prirody je úzasná a jej zmeny sú perfektné. Človek tam bol už 100x a stale je to ako prvykrát.
Z tvojich zaberov by nebol problem urobiť kvalitny kalendar na r. 2024 ..
Bez snehu je zima priliš sivá a divná. Tá biela farba prináša pozdvihnutie ducha a dobrú naladu. To dolniaci nepochopia… len sa pozri na deti keď napadne prvý sneh …:)
Ďakujem veľmi pekne, potešilo. S tym snehom máš pravdu, bez neho by bola zima taka o nicom sychrava radsej sneh ako dazd hmla a sychrave pocasie. Len este by mohlo aj prituhnut, z toho snehu je zatial akurat tak voda ked na neho zasvieti slnko
Dolniaci a hlavne ti mestski maju povacsine "stastie" na depresivnu formu snehu vo farebnej kombinacii biela, zlta, hneda, seda ... Ani v blizkych lesoch zial dlho nevydrzi biely.
Preto radšej silnú mrazivú zimu aj bez snehu no so slnkom ako brečku pri -1 a dva týždne zatiahnutou oblohou s hmlou a hnusným vlhkým vzduchom.
kazdym rokom mi chyba menej. a teraz sa mi zda ze volako skoro prisiel - nemam nan vobec naladu.
okrem toho ked zaprsi, rychlejsie obschne ako ked kydne a par dni sa to topi
Tak som včera zasa stúpil do jamy levovej a išiel som na CX preteky. Ja neviem. Je to masaker. Nemám na to techniku. Z tých chalanov (a báb), čo tam štartovali, by sa mi na ceste vyrovnali asi 4-5. Ale na blate nemám voči nim šancu. Majú 1000x lepšiu techniku a tam, kde sa ja trápim, tam oni letia ako rakety. Nemám ako využiť svoje silne stránky, keď celé moje telo bojuje s tým, aby som sa nezrútil zo svahu na šmykľavom blate.
Navyše včera tam štartovali aj naozaj dobrí jazdci, napríklad Martin Söderström, ktorého možno poznáte, čo sa pohybujete v MTB kruhoch:
Tak som včera zasa stúpil do jamy levovej a išiel som na CX preteky. Ja neviem. Je to masaker. Nemám na to techniku. Z tých chalanov (a báb), čo tam štartovali, by sa mi na ceste vyrovnali asi 4-5. Ale na blate nemám voči nim šancu. Majú 1000x lepšiu techniku a tam, kde sa ja trápim, tam oni letia ako rakety. Nemám ako využiť svoje silne stránky, keď celé moje telo bojuje s tým, aby som sa nezrútil zo svahu na šmykľavom blate.
Navyše včera tam štartovali aj naozaj dobrí jazdci, napríklad Martin Söderström, ktorého možno poznáte, čo sa pohybujete v MTB kruhoch:
Ale tréning je to dobrý, lepšie než sedieť doma na traineri.
Tuším tam si v kraťasoch len ty. Predpokladám, že aj na Švédsko je už chladné počasie podľa toho ako sú oblečený ostatní borci. Používaš nejaký ochranný krém na kolená proti chladu, lebo inak neviem či je to rozumné. Na starobu sa ti tie kolená môžu pekne pomstiť.
user_id, vsetky kategorie isli naraz, aj juniori, aj zeny. A kedze to neboli regulovane UCI preteky, tak v ramci prilakania co najviac ludi bolo povolene pouzit akykolvek bicykel. Bolo to podla mna fajn
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta rozmanitosť prirody je úzasná a jej zmeny sú perfektné. Človek tam bol už 100x a stale je to ako prvykrát.
Z tvojich zaberov by nebol problem urobiť kvalitny kalendar na r. 2024 ..
Bez snehu je zima priliš sivá a divná. Tá biela farba prináša pozdvihnutie ducha a dobrú naladu. To dolniaci nepochopia… len sa pozri na deti keď napadne prvý sneh …:)
Ďakujem veľmi pekne, potešilo. S tym snehom máš pravdu, bez neho by bola zima taka o nicom sychrava radsej sneh ako dazd hmla a sychrave pocasie. Len este by mohlo aj prituhnut, z toho snehu je zatial akurat tak voda ked na neho zasvieti slnko
Preto radšej silnú mrazivú zimu aj bez snehu no so slnkom ako brečku pri -1 a dva týždne zatiahnutou oblohou s hmlou a hnusným vlhkým vzduchom.
dakujem
okrem toho ked zaprsi, rychlejsie obschne ako ked kydne a par dni sa to topi
https://www.instagram.com/reel/CvxDgdpKBSV/?igshid=YjVjNjZkNmFjNg==
https://www.instagram.com/reel/CvxDgdpKBSV/?igshid=YjVjNjZkNmFjNg==
Tuším tam si v kraťasoch len ty.
48.37436852362214, 17.566876388837667