Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
co mne skor vadi su informacie priamo od vyrobcu - ked niesu tu v shope (na co som akosi zvyknuty) hladam priamo na strankach vyrobcu a to je velmi casto tragedia. asi firemne/vyrobne tajomstvo alebo co. casto potom neviem co kupujem a len triafam na zaklade recenzii, rad vo fore. preto sa ani necudujem ked v shope pri produkte takmer nic nieje napisane. za toto treba hejtovat hlavne vyrobcov, prip. dodavatelov.
Funguje to aj na mobile. Neviem, prisaham, ze to tam nebolo, alebo bol filter neaktivny. Vyrobcovia boli, ale pocty prevodov nie.
Teraz uz je to ok.
Vážený zákazník,
ďakujeme za váš nákup v obchode MTBIKER shop pred 6 dňami. Ohodnoťte, prosím, obchod a zakúpené produkty: Cyclon Bike Care Bionet odmasťovač, 750 ml,
To znie ako email z Heureky - tam sa už zmeny v objednávke neprenesú, takze tá výzva na hodnotenie je vždy na báze pôvodného stavu objednávky.
tak je skladom alebo nie je skladom
A co sa tyka drzania ceny - to asi nebude mozne. Na cenu vplyva vela faktorov (primarne to za kolko konkretny kus nakupime a skladove zasoby / dostupnost u dodavatela), takze ceny sa mozu menit na dennej baze (hore ci dole) a bolo by technicky aj procesne narocne taketo drzanie ceny zaviest.
Tu na MTB nakupujeme dosť, vrátane obuvi. Zdá sa, že to budem robiť ako pred 2-3 týždňami, s bundami ... kúpim 2 veľkosti a jednu vrátim. Vrátenie je jednoduché, obal máš k dispozícii, nevyhovujúci rozmer na druhý deň putuje späť.
A dôležité je nakupovať v predstihu pri tovare, ktorý nie je skladom. Dodanie položky 5 dní (asi na sklad MTB) s dodaním ku kupujúcemu a so sobotami a nedeľami sa môže predĺžiť na 2 týždne. U mňa v pohode, málokedy ponáhľam
Čo sa týka ceny ... také otázne. Všetky veľkosti boli a sú skladom. Otázka znie, či položky na sklade sú už zaplatené výrobcovi či dodávateľovi či nie. Či má právo na zmenu vašich nákupných cien či nie. Cena bola stanovená pri dodaní tovaru (myslím si ... vyplýva mi zo skúsenosti, ale nie e-shop predajov). Inak by bolo, ak by bola položka na sklade dodávateľa, v polici, to by ich predajnou cenou hýbať mohol ---- ale to je všetko skôr pre porozumenie tomu, ako také obchody pri toľkých druhov tovarov prebiehajú .
Lebo takto mi to pride ze kazdu jednu polozku musim pridat a zaplatit zvlast ked to chcem doplnit.
Áno, dá da to dať do skupín ... Skupinu mám jednu, do ktorej pridávam produkty, ktoré medzi sebou porovnávam pri záujme kúpiť niečo z toho.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/kufre-a-prislusenstvo/shimano-sm-sh51-mtb-zarazky-bez-protikusu-4-vola.html?itm_medium=forum#reviews
Robia sa aj mtb kufre a volou od shimana?
savings Shimano SM-SH51 MTB zarážky
7,39 € savings
MOC 15,99 €https://ride.shimano.com/products/sm-sh51