Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tak vcera na vyjazde som uz mal aj minusovu teplotu, -0.2 zhruba v strede cerovky o 8 vecer 🥶 novy fotak mi odmietol sluzbu a zmrzol, budem sa musiet na zimu vratit spat na stary.
A inak neviete kam zmizli vsetky svinky? Uz pekne dlho som ziadnu nevidel, ani v MK, ani na Kobyle, ani v luznych lesoch. A pritom od zmeny casu su to desiatky hodin jazdy potme. Zeby ich fakt vsetky vykantrili? Vsade len kopa srniek a danielov, obcas muflony.
Vcerajsia predpoved na dnes slubovala sneh, tak som vecer nachystal fatbike. Rano zacalo v Raci snezit tak som nevahal a 7:10 som vyrazil na prvy zimny vyjazd. Uz na Malej bani bol sneh, a dalej smerom na BK to bolo cim dalej tym lepsie. Bohuzial za BK uz bola hmla, a tak ani Somar ani Konske hlavy neponukli zimne vyhlady. Zimna atmosfera cestou naspet vydrzala po 3KK a dalej uz bolo hlavne blato, voda a listy - to som uz nefotil.
A inak neviete kam zmizli vsetky svinky? Uz pekne dlho som ziadnu nevidel, ani v MK, ani na Kobyle, ani v luznych lesoch. A pritom od zmeny casu su to desiatky hodin jazdy potme. Zeby ich fakt vsetky vykantrili? Vsade len kopa srniek a danielov, obcas muflony.
Vcera ked som sa vracal z vyjazdu mi jedna poriadna prebehla na Gladiatorskej luke..celkovo je to tam od nich viditelne rozryte.
Po veelmi dlhom case v mk na biku. Prvy sneh fajn, skoda tej hmly, bez vyhladov. Po ceste naspat som bol pozriet ci este nejake hriby rastu, a bolo ich veru dost.
fiha, neviem kde ste nabrali ten sneh, teraz vecer po nom ani stopy, a bol som aj hore nad BK. Asi sa po dazdi vsetok roztopil, ved som aj cely premoceny
@lxnay - co je Gladiatorska luka?
fiha, neviem kde ste nabrali ten sneh, teraz vecer po nom ani stopy, a bol som aj hore nad BK. Asi sa po dazdi vsetok roztopil, ved som aj cely premoceny
Tak jak Scarinko pise, chodnicek vo vinohrade nazval niekto segment, taka prijemna spojka..niekto sa tomu ziavne venuje lebo je to pravidelne presekavane
Z ktorých najmä tá prvá je v zime nebezpečná pre niekoho kto to tam nepozná.. Často býva zamrznutá, je v zákrute a hneď za kopcom.
Inak včera večer som tam pár metrov hore vyše ako sa asfaltka odpája na ten chodník, stretol daniela aj s danielicou.. A mali ma teda dosť v paži, prešiel som asi 3m od nich a len kukali
Ja mam pocit ze tieto 4 nohe uz su dost zvyknute na ludi. Mna v lese pomerne casto ignoruju. Minule jedna nechcela ani uhnut z cesty. Az som bol uplne blizko a hukol na nu tak urobila par krokov 😁
Fiha, to je super skratka. Isiel som tadial len raz, ale v tom case to bolo celkom zarastene, tak som to potom neskusal viackrat. Diky Ixnay a scarinko!
Ale teda aby sme povedali celu pravdu tak byva tam blatko na jednom mieste 😁
A bezne tam stretavam pesiakov, pokial neuhnu tak to byva zaujimave. Minule mi tam vyletel zo zatacky pes bez voditka, celkom velky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A inak neviete kam zmizli vsetky svinky? Uz pekne dlho som ziadnu nevidel, ani v MK, ani na Kobyle, ani v luznych lesoch. A pritom od zmeny casu su to desiatky hodin jazdy potme. Zeby ich fakt vsetky vykantrili?
Vsak nedavno boli volby 🙂
Vcera ked som sa vracal z vyjazdu mi jedna poriadna prebehla na Gladiatorskej luke..celkovo je to tam od nich viditelne rozryte.
Tiež som mal dnes s muflonom stretnutie. Na tanieri
M. Slavin - asfaltka Kacin - zvaznica
Tak jak Scarinko pise, chodnicek vo vinohrade nazval niekto segment, taka prijemna spojka..niekto sa tomu ziavne venuje lebo je to pravidelne presekavane
Inak včera večer som tam pár metrov hore vyše ako sa asfaltka odpája na ten chodník, stretol daniela aj s danielicou.. A mali ma teda dosť v paži, prešiel som asi 3m od nich a len kukali
A bezne tam stretavam pesiakov, pokial neuhnu tak to byva zaujimave. Minule mi tam vyletel zo zatacky pes bez voditka, celkom velky.