Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
poslusne sa hlasim do partie stvorcekovat som realne zacal asi dnes, to co mam na SH je pochytane skor nahodou. Zatial najvacsi stvorec len 7x7, ale navstivenych stvorcekov skoro 4700
SH som objavil minuly rok na jesen, stvorec som mal 7x7 a do konca roka som ho par vyjazdmi zvacsil na 10x10. Potom som celu zimu pozeral, co bude treba pojazdit az bude dobre pocasie, aby som stvorec co najviac zvacsil. V konecnom dosledku som tomu moc nedal a zvacsil len na 13x13. A tak sa aspon vytesujem z pridania stvorcekov a badges v Dolomitoch
Pouzivam spominany plugin uz dlhsie, ale nikdy a mi nepodarilo vyriesit jeden problem: pri planovani na mapy.cz by som rad videl uz prejdene trasy (nie len stvorce), ale "show activities" nastavenie renderuje trasy extremne nevyrazne ... nahodou neriesil toto niekto? Dovod je jednoduchy - po case uz nie som schopny planovat trasy len cez nenavstivene stvorce, ale ked uz opakovane navstevujem ten isty, rad volim aspon novu trasu
ja som zatial na 28x28 a da sa to jednym dobre mierenym vyjazdom dat na 30x30
dole uz potom bude problem Neusiedl takze to bude treba tahat inym smerom
ja som zatial na 28x28 a da sa to jednym dobre mierenym vyjazdom dat na 30x30
Tak nastastie v okoli BA to ide tahat smerom na juho-vychod ... len teda minimalne pre mna je to najmenej zaujimavy smer co sa tyka kvality cyklocies a prostredia ako takeho ... ale tak Neusiedler, Turecky Vrch a pripadne aj "Truppenübungsplatz Bruckneudorf" moznosti dost limituju pre "poctivych"
Na juh mi to uz nepomoze kedze uz ma limituje to jazero. Medzi BA a TT je to take nijake.
Truppenübungsplatz Bruckneudorf sa da. Nie je to uplne zakazane.
Ano, myslel som tahat to smerom na Trnavu/Dunajsku Stredu -> ale tak tam to nie je vzdy na cestny bike, takze pri vyjazde z Petrzalky to uz asi je na hrane a je to naozaj nezaujimave jazdenie po cestach a poliach...
U mna to vyzera takto, ale nejde mi o max square, pouzivam to skor pre inspiraciu a hlavne hladanie novych tras a vyvazam sa autom :
U mna uz je to v podstate za kazdym stvorcekom 100+ km ak idem z domu. V lete este ako tak ale v zime aka bude teraz sa mi velmi nechce 4-5h na graveli po cestach chodit aby som niekde aiel 2km po poli plnom blata ?
Uz to tiez nesledujem dlho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chrome
https://chromewebstore.google.com/detail/statshunters/ldhkneiheabejbefhgjddpamijajabmm?pli=1
firefox
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/statshunters/
Predtym nez mi tuto vychytavku poradil user_id som to rucne planoval cez free mapy a len vizualne porovnoval s mapou v Statshunters
Teraz to vyzera cez mapy.cz takto:
Ked som zvysil opacity factor na 200 su uz pomerne vyrazne.. (musis kliknut potom na reload colors)
Tak nastastie v okoli BA to ide tahat smerom na juho-vychod ... len teda minimalne pre mna je to najmenej zaujimavy smer co sa tyka kvality cyklocies a prostredia ako takeho ... ale tak Neusiedler, Turecky Vrch a pripadne aj "Truppenübungsplatz Bruckneudorf" moznosti dost limituju pre "poctivych"
Ano, myslel som tahat to smerom na Trnavu/Dunajsku Stredu -> ale tak tam to nie je vzdy na cestny bike, takze pri vyjazde z Petrzalky to uz asi je na hrane a je to naozaj nezaujimave jazdenie po cestach a poliach...
U mna to vyzera takto, ale nejde mi o max square, pouzivam to skor pre inspiraciu a hlavne hladanie novych tras a vyvazam sa autom
Uz to tiez nesledujem dlho.