caute, potreboval by som poradit s kupou tohto bicykla. rozmyslam nad nim asi 4 mesiace. narazil som nanho po hladani na tomto fore. celkom ma zaujal. myslim ake ma komponenty a aj vzhlad je prijemny....taky nenapadny. chcel by som sa len opytat na ten ram co sa da od neho cakat a ci neviete niekto nahodou aku ma hmotnost. nikde som ju nenasiel ako keby bola tajomstvo...chcem totiz bike aspon na 10 rokov s malymi investiciami ...vdaka za kazdu radu
no jasne ...vdaka ze si prpomenul...spravna velkost....tu na fore je kopa tem o velkosti bikov ale ked som sa docital ze kazda znacka ma inak velkosti...ako je to u tejto znacky...k mojim 186 centimetrom by som odhadoval tak 19-20"...ale neviem
aha no jasne....este uvidim co poradia ostatni ...ak nic lepsie neporadia, tak dokoncim brigadu a mozem ist do ziliny ....zatial vdaka...to GT sa mi paci
ja mam 178cm a jazdim z XL ale mnohi tu radia ze by mi sadlo L-ko = tebe aj podla GT (L=177-185 XL=185a viac) urcite XL-ko a este ta modra farba je super
PS : pozri si toto, hadam ti pomozu moje fotky : http://*****saweb.google.sk/Freez93/GTAv ... SC2008Blue
Velkost ramu je fakt relativna vec. Ja mam spesl hardrock a ten je XL(21´) pritom to je skoro rovnako velke ako kona blast 19´ a mensie ako merida tfs 20´. Pri mojej vyske presahujucej 183cm je to akuraat.
tak dnes doniesla priatelka ukazat tu meridu...ale mozem s urcitostou povedat ze je to uuplne iny pohlad na bicykel z obrazka na nete s tabulkou komponentov ako nazivo a sadnut si nan....nepozerate ne to co tam je a aka to je vidla...je to proste bicykel ma co ma mat ...uplne by stacil aj taky ale nejdem si predsa kupit taky isty...a ta vidla co tam je ma aj nastavenie tuhosti....
tak to som neskusal nastavovat...nechcel som sa jej tam babrat....ale prvy dojem z toho bicykla je dobry....som zvedavy vo stvrtok idem kupovat ten moj co si mi poradil...uvidim ci to bude lepsie...dufam ze ano..ak to bude rovnaky pocit z jazdy tak to bude super...
tak dnes som ho bol kuupit...peckovy bike...fakt skvele zvezenie na tom...vidla je perfektna aj brzdy....zobral som L-ko a je mi ako usite....vdaka vam za skvely tip...respect
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a nezabudaj na spravnu velkosť
ale ešte chvilu počkaj čo povedzá ostaní ... pretože ja som nevedel o ktory typ deluxu ide
PS : pozri si toto, hadam ti pomozu moje fotky
http://*****saweb.google.sk/Freez93/GTAv ... SC2008Blue