Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
U mna uz je to v podstate za kazdym stvorcekom 100+ km ak idem z domu. V lete este ako tak ale v zime aka bude teraz sa mi velmi nechce 4-5h na graveli po cestach chodit aby som niekde aiel 2km po poli plnom blata ?
Uz to tiez nesledujem dlho.
scarinko vsak sadni na vlak a ides tie regionalne byvaju ako tak fajn
scarinko + koso_sk - velmi pekne i ked neviem jak ste dali napriklad Slovnaft, Istrochem, Zlate Piesky, VO Turecky vrch, a taketo podobne veci...
inak diky za inspiraciu, mozno aj ja to buduci rok zacnem.
---respektive garmin mam uz dva roky, tak snad tam uz teraz mam kopu stvorcekov
Slovnaft, Istrochem , Zlate Piesky su bezproblemove. Vo VO Turecky vrch je problemovy len jeden stvorcek. Podla mna, kvoli zachovaniu legalnosti , je OK vytvorit kratky "fake" gps zaznam v danej lokalite.
aha tak ok, tie stvorce su vlastne dost velke, takze staci ist po obvode.
Ten VO som kedysi jazdil aj ja celkom dost, ale to som este nemal garmin, takze nic nemam ulozene. Teraz by som sa tam uz moc neodvazil.
Strelnica je, pokiaľ sa dobre pamätám, od Tureckého vrchu na severovýchod, na tvojej priloženej mapke je to ten výsek naľavo a nad pluskom. V tej doline, kde si bol, by som nejakú zblúdilú stelu neočakával. Akurát tam zvyklo byť dosť veľa diviakov, pamätám, ako sme sa tam raz motali húštinami a také dva-tri metre pred nami prebehlo celkom početné stádo
aha tak ok, tie stvorce su vlastne dost velke, takze staci ist po obvode.
Ten VO som kedysi jazdil aj ja celkom dost, ale to som este nemal garmin, takze nic nemam ulozene. Teraz by som sa tam uz moc neodvazil.
Ako uz odpisali ostatni, tak vacsina tych oblasti nie je problem. V mojom pripade Turecky Vrch ani Nezider nemam a kedze nejdem po maximalizacii, tak asi ani nebudem riesit fake aktivity...
PS: mozno som divny, ale mna vcelku bavi aj samotne planovanie trasy ... po veceroch planujem, cez den jazdim. Prakticky 15 rokov som jazdil iba "na XC dojazd" z Petrzalky, ale za ~2 roky a kupe naftoveho priblizovadla sa moj rozhlad rozsiril na vyssie pridanu mapku, pricom vsetko su to 1-dnove vyjazdy
Staci strava. Ak chces vidiet pocas planovania trasy co si presiel a co nie tak na to treba ten extension.
Po napojeni na stravu ti to zarata vsetko co mas na strave, vratane turisitiky a inych aktivit kde su mapove podklady.
Ono max štvorec skôr či neskôr narazí na nejaký problém, preto sa mne viac pozdáva max cluster, kde takéto obmedzenie nehrozí a pritom je dosť motivačný na hľadanie nových trás.
Trackujem si trasy treti rok. Minuly rok som zacal trosku aj cielene stvorcekovat. Prave dnes som domaloval stvorec na 20x20. Tu okolo Kosic je stale kde ten stvorec posuvat. Aj ked uz aj na tych 20x20 som sa musel povozit po kadejakych krekehajoch.
JakobSWE kde to tam prosim ta vidis? Inak podla mna je najvypovednejsie cislo celkovy pocet stvorcekov, minimalne, ak sa bavime o objavovani novych lokalit. Tam ma napriklad porazas o tisicku, aj ked najvaci stvorec mam 14x14
LukasHarant Pozri screenshot, tam to uvidis. Eddingtovono cislo je podla mna velmi vypovedna statistika a hlavne velmi zaujimava. Je extremne narocne ho zvysovat.
Inak ked tak pozeram na ten moj stvorec, tak este by som mohol ist na 12x12. Ale na 13x13 by som fakt musel ist na ostrovy sukromnou lodou a na golfove ihriska
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Truppenübungsplatz Bruckneudorf sa da. Nie je to uplne zakazane.
Priestor medzi Sencom, Samorinom a DS by si mohol vyplnit. Vobec to tam nie je nudne
Uz to tiez nesledujem dlho.
scarinko vsak sadni na vlak a ides
Sorry, nedalo sa odolat;)
inak diky za inspiraciu, mozno aj ja to buduci rok zacnem.
---respektive garmin mam uz dva roky, tak snad tam uz teraz mam kopu stvorcekov
Ako uz odpisali ostatni, tak vacsina tych oblasti nie je problem. V mojom pripade Turecky Vrch ani Nezider nemam a kedze nejdem po maximalizacii, tak asi ani nebudem riesit fake aktivity...
PS: mozno som divny, ale mna vcelku bavi aj samotne planovanie trasy ... po veceroch planujem, cez den jazdim. Prakticky 15 rokov som jazdil iba "na XC dojazd" z Petrzalky, ale za ~2 roky a kupe naftoveho priblizovadla sa moj rozhlad rozsiril na vyssie pridanu mapku, pricom vsetko su to 1-dnove vyjazdy
1) co na to treba? staci strava a ta extension v chrome?
2) toto sa robi kazdy rok cele odznovu a neprenasa sa to?
Po napojeni na stravu ti to zarata vsetko co mas na strave, vratane turisitiky a inych aktivit kde su mapove podklady.
Inak zaujimava statistika je podla mna Eddington number, ako ste na tom? Ja som momentalne na 102.
Inak ked tak pozeram na ten moj stvorec, tak este by som mohol ist na 12x12. Ale na 13x13 by som fakt musel ist na ostrovy sukromnou lodou a na golfove ihriska