Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Truppenübungsplatz Bruckneudorf sa da. Nie je to uplne zakazane.
Priestor medzi Sencom, Samorinom a DS by si mohol vyplnit. Vobec to tam nie je nudne
Uz to tiez nesledujem dlho.
scarinko vsak sadni na vlak a ides
Sorry, nedalo sa odolat;)
inak diky za inspiraciu, mozno aj ja to buduci rok zacnem.
---respektive garmin mam uz dva roky, tak snad tam uz teraz mam kopu stvorcekov
Ten VO som kedysi jazdil aj ja celkom dost, ale to som este nemal garmin, takze nic nemam ulozene. Teraz by som sa tam uz moc neodvazil.
Ten VO som kedysi jazdil aj ja celkom dost, ale to som este nemal garmin, takze nic nemam ulozene. Teraz by som sa tam uz moc neodvazil.
Ako uz odpisali ostatni, tak vacsina tych oblasti nie je problem. V mojom pripade Turecky Vrch ani Nezider nemam a kedze nejdem po maximalizacii, tak asi ani nebudem riesit fake aktivity...
PS: mozno som divny, ale mna vcelku bavi aj samotne planovanie trasy ... po veceroch planujem, cez den jazdim. Prakticky 15 rokov som jazdil iba "na XC dojazd" z Petrzalky, ale za ~2 roky a kupe naftoveho priblizovadla sa moj rozhlad rozsiril na vyssie pridanu mapku, pricom vsetko su to 1-dnove vyjazdy
1) co na to treba? staci strava a ta extension v chrome?
2) toto sa robi kazdy rok cele odznovu a neprenasa sa to?
Po napojeni na stravu ti to zarata vsetko co mas na strave, vratane turisitiky a inych aktivit kde su mapove podklady.
Inak zaujimava statistika je podla mna Eddington number, ako ste na tom? Ja som momentalne na 102.
Inak ked tak pozeram na ten moj stvorec, tak este by som mohol ist na 12x12. Ale na 13x13 by som fakt musel ist na ostrovy sukromnou lodou a na golfove ihriska