Tomáš Dancer Balún
16 min ·
Dobrý deň, neviem či to sem patrí ale skúsim.
V Bratislave na konci Lamačskéj cesty pri železničnom moste som dnes o 12:00 našiel v krikoch hodeny zakrvacany cestny bicykel FUJI roubaix pro, ak niekomu chyba alebo poznate majiteľa dajte vediet, taktiež mi je trochu čudné, že by niekto nechaval takýto bicykel v krikoch a taktiež mam obavy o majiteľa bicykla či ho náhodou niekto nezrazil, keďže ide o dost frekventovanú cestu.
Thank you for your submission of proposed new revolutionary battery technology. Your new technology claims to be superior to existing lithium-ion technology and is just around the corner from taking over the world. Unfortunately your technology will likely fail, because:
[ ] it is impractical to manufacture at scale.
[ ] it will be too expensive for users.
[ ] it suffers from too few recharge cycles.
[ ] it is incapable of delivering current at sufficient levels.
[ ] it lacks thermal stability at low or high temperatures.
[ ] it lacks the energy density to make it sufficiently portable.
[ ] it has too short of a lifetime.
[ ] its charge rate is too slow.
[ ] its materials are too toxic.
[ ] it is too likely to catch fire or explode.
[ ] it is too minimal of a step forward for anybody to care.
[ ] this was already done 20 years ago and didn't work then.
[ ] by this time it ships li-ion advances will match it.
[ ] your claims are lies.
No, 2-3x vacsia kapacita a vydrz opatovneho nabijania, podla toho co citam , je to zname uz 50 rokov, avsak komercna vyroba je zvladnuta ako tak az posledne 2 roky, kedze je to znacne kompilkovane, podla toho co citam. Avsak teda, 2-3x vacsia kapacita bude asi zajimave, ked to zacne horiet.
Tomáš Dancer Balún
16 min ·
V Bratislave na konci Lamačskéj cesty pri železničnom moste som dnes o 12:00 našiel v krikoch hodeny zakrvacany cestny bicykel FUJI roubaix pro, ak niekomu chyba alebo poznate majiteľa dajte vediet, taktiež mi je trochu čudné, že by niekto nechaval takýto bicykel v krikoch a taktiež mam obavy o majiteľa bicykla či ho náhodou niekto nezrazil, keďže ide o dost frekventovanú cestu.
uz zistili co sa stalo:
Stefan Farkas
12 hours ago ·
Dnes zverejnený nájdený bicykel má majiteľa
Dobry den majitel bicykla sa nasiel ozvala sa mi jeho rodina , nejaka pani ho rano zrazila, a
nasledne odviezla do nemocnice a pan mal otras mozgu a si nepamatal kde skoncil bicykel ani kde sa presne nehoda stala.
pani bola asi v strese lebo spravila riadnu blbost... keby ten bajk zmizol tak by este hradila skodu.. hlavne ale mala v prvom rade volat zachranku a v druhom rade policiu, aj tak sa z toho nevyvini a hranim sa na sanitku zbytocne riskovala jeho zdravie
Prave, zjavne bola v soku...ale fakt prva vec musi byt zavolat zachranku a riadit sa pokynmi..a samozrejme zachranka automaticky vola policu.. cele je to divne
Konvektor vyhreje rýchlejšie, ale el. je drahá,
olejovka vyhreje pomalšie, ale má rádovo menšiu spotrebu
prípadne ešte infra panel, ak to vybavenie izby dovolí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
🔓 : https://dennikn.sk/3687183/daniel-pastircak-o-eutanazii-ak-chce-niekto-zomriet-je-to-jeho-zodpovednost-stat-ju-na-seba-nesmie-vziat/?cst=adc386d94a7b8c02fbe9c1b3f0ed0664e3394a5f10b9df27e5bdf41b9419a893
https://wien.orf.at/stories/3233168/
Tomáš Dancer Balún
16 min ·
https://www.efotovoltaika.cz/lithium-sulfurova-baterie/
https://news.ycombinator.com/item?id=28025930
Dear battery technology claimant,
Thank you for your submission of proposed new revolutionary battery technology. Your new technology claims to be superior to existing lithium-ion technology and is just around the corner from taking over the world. Unfortunately your technology will likely fail, because:
[ ] it is impractical to manufacture at scale.
[ ] it will be too expensive for users.
[ ] it suffers from too few recharge cycles.
[ ] it is incapable of delivering current at sufficient levels.
[ ] it lacks thermal stability at low or high temperatures.
[ ] it lacks the energy density to make it sufficiently portable.
[ ] it has too short of a lifetime.
[ ] its charge rate is too slow.
[ ] its materials are too toxic.
[ ] it is too likely to catch fire or explode.
[ ] it is too minimal of a step forward for anybody to care.
[ ] this was already done 20 years ago and didn't work then.
[ ] by this time it ships li-ion advances will match it.
[ ] your claims are lies.
Tomáš Dancer Balún
16 min ·
uz zistili co sa stalo:
Stefan Farkas
12 hours ago ·
Dnes zverejnený nájdený bicykel má majiteľa
Dobry den majitel bicykla sa nasiel ozvala sa mi jeho rodina , nejaka pani ho rano zrazila, a
nasledne odviezla do nemocnice a pan mal otras mozgu a si nepamatal kde skoncil bicykel ani kde sa presne nehoda stala.
Ďakovala
Čokoľvek, čo rýchlo vyhreje izbu.
olejovka vyhreje pomalšie, ale má rádovo menšiu spotrebu
prípadne ešte infra panel, ak to vybavenie izby dovolí
Tento sa zdá byť dobrý.
https://olejove-radiatory.heureka.sk/sencor-soh-3213wh/?utm_source=spotrebitelskytest.sk&utm_medium=affiliate&utm_campaign=20165&utm_content=Text+link#specifikacia/