Ahojte borci. Mate nejakú skúsenosť s týmto shopom www.bikeinn.com ? Našiel som tam na nejaké veci zaujímavé ceny ale vidím to prvýkrát. Na mtbikeri som nenašiel nejaké extra info alebo skúsenosti....
Moja negatívna skúsenosť s týmito španielskymi šuflikantami pokračuje. Poslali mi emailom GLS vratku a 5.1. som im vrátil balík. Po prijatí balíka si dali pár týždňov odmlku a následne mi vrátili peniaze iba za zhruba polovicu vráteného tovaru. Komunikácia s nimi katastrofa.
Naštastie som platil cez PayPal tak dúfam že pomôžu, už som otvoril spor.
Silno NEODPORÚČAM.
Ja som kupoval original svetlo do prilby a hoci na stránke mali správne označenie, poslali iný model daného výrobcu. Peniaze ale vrátili a aj svetlo som si mohol ponechať. Musel som správny model teda zháňať inde.
Ahojte. Snazim sa zaregistrovat na bikeinn.com, ale nedostavam ziadnu odpoved na mail okrem prihlasenia sa do newslettera. Konto stale neexistuje, rep. ak si dam resetnut heslo pre dany mail, tak dostanem odpoved, ze to nie je spravna adresa. Treba pockat? alebo to urobit nejako inak? Dakujem
Takze moja skusenost : objednany tovar za 3500€ , doruceny nasledne obratom poslany spät ( vygenerovany stitok cez refundaciu priamo na stranke ,cena dopravy 16€ ) po doruceni do 5 prac. dni peniaze spät na učte.
Objednavka vytvorena 24.11.2023. Pri objednavke bolo vsetko skladom avsak pri potvrdení uz polka chýbala. Komplet objednavka odoslana teda az 12.12.2023.... Dodanie vcera 19.12.2023 rychlostou neohurili ale cena a informovanie zakaznika za mna OK.
Ja si od nich neobjednam uz nikdy lebo maju debilnu dorucovaciu spolocnost. Ziadna info o tom ze balik dorucia vtedy alebo kedy nic, iba vam pride mail ze vas nezastihli doma. A popritom nic ani telefonat… a v maile ze zopakuju pokus na druhy den. Tak som sedel jak kkt doma cely den a nic. Ani obraz ani zvuk. Dovolat sa im tiez neda lebo nemaju zverejnene jedine cislo… takze urcite neodporucam kvoli par euram taketo patalie
Akoze nikdy som nemal problem s dopravou , dokonca mas na vyber , medzi 5 doprav. , ak mas zadane spravne tel.č. info o doruceni mi prisla vždy ako aj som si vedel pozerat kaýdy pohyb balika .
prvá skúsenosť, objednávka 20.8. (predpokladané doručenie 2.9.), zásielka bola podaná v Holandsku 27.8., včera vstup do krajiny, dnes vyzdvihnutá na Pošte
Problem s dopravou mohol vzniknut aj tym, ze v tom ich systeme, ked zadate telefonne cislo s medzinarodnou predvolbou (00421) tak to sice zoberie, ale interne v ich systeme to ureze posledne 2 cislice vaseho cisla. Takze logicky, svk kurier sa potom nema kam dovolat. Vzdy som to musel riesit tak, ze som v dpd menil termin dorucenia a tam sa potom dalo opravit aj tel. cislo.
Doteraz som nemal problém ale dnes mi prišli kolesa na fixedgear a predné preliačené ako je uloženie ložiska pri Osle, takže nepoužiteľné. Som zvedavý ako dopadne reklamácia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Naštastie som platil cez PayPal tak dúfam že pomôžu, už som otvoril spor.
Silno NEODPORÚČAM.
96001, Zvolen ZV, Slovakia
951011291
Chcem tam objednať bike, ale recenzie na nete sú take pol na pol..