Zial, nevidim nejaku velku ekonomicku zodpovednost ani na strane opozicie. Musime zbrojit a znizovat dlh. Chceme zelenu transformaciu, lepsie zdravotnictvo, skolstvo. Pracujuci su zdaneni na zhruba 60% (z ceny prace: dan, odvody + dph). Z coho to chce ktokolvek zaplatit neviem.
Nikto nie je ochotny povedat, ze dobre uz bolo, teraz musime makat viac za menej.
Toto je presne to, co ludia chcu a volia. TV postavicky, hlavne aby bola show a silne reci. Odbornici ako Odor su nuda, ved oni len robia, to nas nebavi, my chceme aby nas zabavali a buchali do stola. Ide to stale do vasej prdele, lebo blbcov bude len pribudat.
Tak tak, pri pohľade na jeho komunikáciu s fanklubom normálne počujem voice-over s hlasom Tabačeka, ako predpovedá že „bude srandaaa, bude zabavaaa“ A vôbec nepopieram, že som suchársky skeptik, ale v rámci mojich vedomostí ma nenapadá jediný príklad z histórie, kedy takáto personálna ZMENA priniesla skutočnú a pozitívnu ZMENU ...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Uz som to sem raz napisal - plat im ide, su spokojni, ostatne ich nezaujima, Rovnaka banda na jednej aj druhej strane a kradnut sa bude veselo dalej ako za vsetkych vlad co sme tu doteraz mali a budeme mat.
Uz som to sem raz napisal - plat im ide, su spokojni, ostatne ich nezaujima, Rovnaka banda na jednej aj druhej strane a kradnut sa bude veselo dalej ako za vsetkych vlad co sme tu doteraz mali a budeme mat.
to je blbosť keby vládne PS bolo by nám oveľa lepšie. Nechápeme to my a začínajú to nechápať aj v Holandsku, Írsku , Nemecku ,Taliansku Francúzku atď. Proste hlúpy nacionalizmus a malé iq obyvateľstva neumožňujú sa dostať do vlád stranám ako PS:)
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraví, že nový policajný prezident Ľubomír Solák je „policajt telom i dušou“. Policajný zbor bude mať pod jeho vedením možnosť fungovať tak, ako má, „bez zneužívania časti príslušníkov na politické objednávky“, povedal Šutaj Eštok a vyzdvihol, že Solák sa vracia do Policajného zboru s víziou upokojenia.
Predsedom výboru pre obranu a bezpečnosť je poslanec Smeru a bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. V súčasnosti je obžalovaný v kauze Očistec, ktorá sa týka zneužívania polície na politické ciele Smeru.
Zase netreba očakávať nemožné, zatiaľ má malé plus za Kuffu.
Proste tí kkti z SNS sa nedajú použiť na nič, ale musia ich nejak umiestniť aby im neškodili
čiže nemôžu ich nechať ako poslancov, lebo pri hlasovaní by boli ako neriadené strely
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://domov.sme.sk/c/23249998/curilla-podal-trestne-oznamenie-na-zilinkovho-namestnika.html
edit:
diskusiu pod článkom stojí za to si prečítať
Suhlas. Som zvedavy, kedy nam ukradnu peniaze z druheho piliera.
Kechlibar ma dobry clanok o Argentine: https://kechlibar.net/2023/11/22/vitezstvi-pana-motorovky/
Az cloveku mraz po chrbte ide, ako nastupujeme na ich cestu.
Zial, nevidim nejaku velku ekonomicku zodpovednost ani na strane opozicie. Musime zbrojit a znizovat dlh. Chceme zelenu transformaciu, lepsie zdravotnictvo, skolstvo. Pracujuci su zdaneni na zhruba 60% (z ceny prace: dan, odvody + dph). Z coho to chce ktokolvek zaplatit neviem.
Nikto nie je ochotny povedat, ze dobre uz bolo, teraz musime makat viac za menej.
Otvoriť v novom okne thumb_up-5thumb_down
Matovic, Boris Johnson, Donald Trump - divadlo. Ludia potrebuju chlieb a hry.
Neviem o tom cloveku nic, neviem povedat, ci bude dobry alebo zly. Ale o Argentine viem, ze nie je v poriadku. A to su tam obyvatelia z Europy.
10 absencii z opozicie? ano beriem, dopredu prehrana bitka, ale neprist na hlasovanie, ktore som sam vyvolal?
to je blbosť keby vládne PS bolo by nám oveľa lepšie. Nechápeme to my a začínajú to nechápať aj v Holandsku, Írsku , Nemecku ,Taliansku Francúzku atď. Proste hlúpy nacionalizmus a malé iq obyvateľstva neumožňujú sa dostať do vlád stranám ako PS:)
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraví, že nový policajný prezident Ľubomír Solák je „policajt telom i dušou“. Policajný zbor bude mať pod jeho vedením možnosť fungovať tak, ako má, „bez zneužívania časti príslušníkov na politické objednávky“, povedal Šutaj Eštok a vyzdvihol, že Solák sa vracia do Policajného zboru s víziou upokojenia.
Predsedom výboru pre obranu a bezpečnosť je poslanec Smeru a bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. V súčasnosti je obžalovaný v kauze Očistec, ktorá sa týka zneužívania polície na politické ciele Smeru.
Šimkovičová zrušila dotačný program na boj proti dezinformáciám.
https://kultura.sme.sk/c/23250105/simkovicova-dezinformacie-hoaxy-dotacie-ministerstvo-kultura.html
Proste tí kkti z SNS sa nedajú použiť na nič, ale musia ich nejak umiestniť aby im neškodili
čiže nemôžu ich nechať ako poslancov, lebo pri hlasovaní by boli ako neriadené strely